taxelina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Koteczek16']Domek super jestem prawie codziennie u niego [/quote] Masz jakies fotki moze? Quote
łolkiee Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='deer_1987']Masz jakies fotki moze?[/quote] a wiesz co nie wpadłam na to żeby wziąść ze sobą aparat... fotki postaram się na jutro zrobić Quote
luka1 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 no niestety -oficjalna wersja to alergia młodszego dziecka. Nie moge tego komentować ale te alergie są bardzo częste. Nie wazne dlaczego - pies jest w schronisku i bardzo trzeba mu domu Quote
Isadora7 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='luka1']no niestety -oficjalna wersja to alergia młodszego dziecka. Nie moge tego komentować ale te alergie są bardzo częste. Nie wazne dlaczego - pies jest w schronisku i bardzo trzeba mu domu[/quote] Szlag mnie trafia jak slucham o alergii.... to czy ktoś jest uczulony na bank na np psa można tylko stwierdzić badaniami swoistymi. A to nie jest szybka sprawa, raz że terminy, dwa że same badania nie są do wykonania np w jeden dzień. Reszta to bajka. Mam od urodzenia ciezką postać allergii, okresami bywam na bezglutenie, za mną pare szoków anafilaktycznych. I pare jazd z dyskoteka na dachu do szpitala po spotkaniu z kotami. Ale zanim miałam potwierdzenie ze jestem na koty uczulona (nie tylko zresztą) to trwało około dwóch miesięcy. Quote
łolkiee Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dziś Bursztyn/ Niuniek pojechał do nowego domu. Mam nadzieję że tym razem trafił lepiej. Quote
Isadora7 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='Koteczek16']Dziś Bursztyn/ Niuniek pojechał do nowego domu. Mam nadzieję że tym razem trafił lepiej.[/quote] O mateńko - to łapiemy oddech i trzymamy kciuki aby było OK. Quote
łolkiee Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='Ola164']I oby teraz nie wracał...[/quote] Oby oby... Quote
Recommended Posts