Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

no niestety -oficjalna wersja to alergia młodszego dziecka. Nie moge tego komentować ale te alergie są bardzo częste.
Nie wazne dlaczego - pies jest w schronisku i bardzo trzeba mu domu

Posted

[quote name='luka1']no niestety -oficjalna wersja to alergia młodszego dziecka. Nie moge tego komentować ale te alergie są bardzo częste.
Nie wazne dlaczego - pies jest w schronisku i bardzo trzeba mu domu[/quote]

Szlag mnie trafia jak slucham o alergii.... to czy ktoś jest uczulony na bank na np psa można tylko stwierdzić badaniami swoistymi. A to nie jest szybka sprawa, raz że terminy, dwa że same badania nie są do wykonania np w jeden dzień. Reszta to bajka. Mam od urodzenia ciezką postać allergii, okresami bywam na bezglutenie, za mną pare szoków anafilaktycznych. I pare jazd z dyskoteka na dachu do szpitala po spotkaniu z kotami. Ale zanim miałam potwierdzenie ze jestem na koty uczulona (nie tylko zresztą) to trwało około dwóch miesięcy.

Posted

[quote name='Koteczek16']Dziś Bursztyn/ Niuniek pojechał do nowego domu. Mam nadzieję że tym razem trafił lepiej.[/quote]

O mateńko - to łapiemy oddech i trzymamy kciuki aby było OK.