Jump to content
Dogomania

Kraków-mialy umrzec,z mrozu lub glodu..potwornie zarobaczone,zaniedbane 7 szczeniakow

Recommended Posts

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie przeczytałam całego wątku, ale widziałam na 1-szej stronie pytanko o dowóz na Śląsk... ja mniej więcej raz w miesiącu, czasem 2 razy jeżdżę z Krakowa do Żor w woj.śląskim [około 40km od Katowic i 40 od Bielska-Białej]
w najbliższym czasie będę jechała 13 lutego późnym popołudniem... mogłabym przewieźć psiaka

Posted

[quote name='agamika']oooo ... widzę ze nie ma wzmianki o tym ze ktoś uczył jedną Pannę latać :roll: :roll: :roll: :shake:[/quote]
o kurde Aga kto??:mad:
wiedzialam,ze nie powinnam byla zostawiac Was samych z malymi,bezbronnymi ....hmmmm no z dziewczynkami w kazdym razie:cool1:

Posted

Nowe allegro [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=536331617]3 szczeniaczki uratowane od zamarznięcia i głodu (536331617) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

[quote name='Soema']Dzwoniłaś? :oops:[/quote]
dodzwonilam sie....Pani na wstepie powiedziala mi,ze pies ma byc rasowy....potem,ze duzy,ale wyjasnienia dlaczego nie trzymaly sie za bardzo kupy...
w kazdym razie spytalam,czy moze byc tylko duzy czy ma byc rasowy,,,,wiec musi miec cos z rasy....
nasze wszystkei COS maja,ale chyba jednak nie to co....:shake::evil_lol:

Soema,dziekuje ze pamietasz o naszych maluchach:loveu:

Posted

[quote name='karusiap']dodzwonilam sie....Pani na wstepie powiedziala mi,ze pies ma byc rasowy....potem,ze duzy,ale wyjasnienia dlaczego nie trzymaly sie za bardzo kupy...
w kazdym razie spytalam,czy moze byc tylko duzy czy ma byc rasowy,,,,wiec musi miec cos z rasy....
nasze wszystkei COS maja,ale chyba jednak nie to co....:shake::evil_lol:

Soema,dziekuje ze pamietasz o naszych maluchach:loveu:[/quote]
O mosh.. przepraszam :oops: mi mówiła co innego, mój Biszkopt jest malutki.. I pytała czy rasowy to mówiłam, że wszystkiego po trochu :cool1: ehh.. może następnym razem będzie lepiej.

Posted

Dzwonila Pani Marca-Akera.
Jest juz sielanka:loveu:zaprzyjaznil sie z Tinka,szaleja jak dwa szczeniaki:)tylko czasem jeszcze przypomina mu kto tu rzadzi;)
Ostatnio byli na wycieczce i bylo super:loveu:

Posted

[quote name='karusiap']Dzwonila Pani Marca-Akera.
Jest juz sielanka:loveu:zaprzyjaznil sie z Tinka,szaleja jak dwa szczeniaki:)tylko czasem jeszcze przypomina mu kto tu rzadzi;)
Ostatnio byli na wycieczce i bylo super:loveu:[/quote]
Rany, ale ulga... w pierwszym momencie sie bałam, że będziemy wracać do Katowic... ale bosko :loveu: Nie taka zołza z tej Tiny w takim razie jak się Nam wydawało :evil_lol:
Fajnie, tak Nam się marzyło, żeby maluchy w domach miały rodzeństwo, w grupie zawsze raźniej :loveu: Ciesze się bardzo!

Posted

Głupie ludzie sie nie znają i słodkości nie chcą :(
Będe w niedzielę w hotelu to może zrobię dziewczynkom trochę łapiacych za serducho zdjęć do dorzucenia do ogłoszeń... sama już nie wiem jak je reklamować.