fizia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Im tez się uda tak, jak rodzeńswu - musi!! Quote
karusiap Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 dziewczynki sa cudowne:loveu: dostaja napadu szalu,gdy czlowiek do nich wchodzi....przeradza sie to w regulana bitwe:evil_lol: Quote
Granula Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 nie przeczytałam całego wątku, ale widziałam na 1-szej stronie pytanko o dowóz na Śląsk... ja mniej więcej raz w miesiącu, czasem 2 razy jeżdżę z Krakowa do Żor w woj.śląskim [około 40km od Katowic i 40 od Bielska-Białej] w najbliższym czasie będę jechała 13 lutego późnym popołudniem... mogłabym przewieźć psiaka Quote
karusiap Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Na razie zaden maluch sie juz tam nie wybiera,ale dziekuje:loveu:bede pamietac na przyszlosc:) Quote
agamika Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 oooo ... widzę ze nie ma wzmianki o tym ze ktoś uczył jedną Pannę latać :roll: :roll: :roll: :shake: Quote
karusiap Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='agamika']oooo ... widzę ze nie ma wzmianki o tym ze ktoś uczył jedną Pannę latać :roll: :roll: :roll: :shake:[/quote] o kurde Aga kto??:mad: wiedzialam,ze nie powinnam byla zostawiac Was samych z malymi,bezbronnymi ....hmmmm no z dziewczynkami w kazdym razie:cool1: Quote
weszka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Jak sytuacja? Skończyło się allegro - odnawiać? Quote
karusiap Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='weszka']Jak sytuacja? Skończyło się allegro - odnawiać?[/quote] bardzo prosze,3 dziewczyny nadal w hotelu:( Quote
Soema Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='karusiap']bardzo prosze,3 dziewczyny nadal w hotelu:([/quote] Dzwoniłaś? :oops: Quote
karusiap Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='Soema']Dzwoniłaś? :oops:[/quote] jeszcze nie dalam rady,sprobuje zaraz albo wieczorkiem edit:Pani nie odbiera,bede probowac dalej:) Quote
weszka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Nowe allegro [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=536331617]3 szczeniaczki uratowane od zamarznięcia i głodu (536331617) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
karusiap Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='Soema']Dzwoniłaś? :oops:[/quote] dodzwonilam sie....Pani na wstepie powiedziala mi,ze pies ma byc rasowy....potem,ze duzy,ale wyjasnienia dlaczego nie trzymaly sie za bardzo kupy... w kazdym razie spytalam,czy moze byc tylko duzy czy ma byc rasowy,,,,wiec musi miec cos z rasy.... nasze wszystkei COS maja,ale chyba jednak nie to co....:shake::evil_lol: Soema,dziekuje ze pamietasz o naszych maluchach:loveu: Quote
Soema Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='karusiap']dodzwonilam sie....Pani na wstepie powiedziala mi,ze pies ma byc rasowy....potem,ze duzy,ale wyjasnienia dlaczego nie trzymaly sie za bardzo kupy... w kazdym razie spytalam,czy moze byc tylko duzy czy ma byc rasowy,,,,wiec musi miec cos z rasy.... nasze wszystkei COS maja,ale chyba jednak nie to co....:shake::evil_lol: Soema,dziekuje ze pamietasz o naszych maluchach:loveu:[/quote] O mosh.. przepraszam :oops: mi mówiła co innego, mój Biszkopt jest malutki.. I pytała czy rasowy to mówiłam, że wszystkiego po trochu :cool1: ehh.. może następnym razem będzie lepiej. Quote
karusiap Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 No co Ty,przeciez nie masz za co!!! Kazdego trzeba sprawdzic:)Ja tylko pisze,ze niestety akurat tu sie nie udalo;) Quote
karusiap Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Dzwonila Pani Marca-Akera. Jest juz sielanka:loveu:zaprzyjaznil sie z Tinka,szaleja jak dwa szczeniaki:)tylko czasem jeszcze przypomina mu kto tu rzadzi;) Ostatnio byli na wycieczce i bylo super:loveu: Quote
Jagienka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='karusiap']Dzwonila Pani Marca-Akera. Jest juz sielanka:loveu:zaprzyjaznil sie z Tinka,szaleja jak dwa szczeniaki:)tylko czasem jeszcze przypomina mu kto tu rzadzi;) Ostatnio byli na wycieczce i bylo super:loveu:[/quote] Rany, ale ulga... w pierwszym momencie sie bałam, że będziemy wracać do Katowic... ale bosko :loveu: Nie taka zołza z tej Tiny w takim razie jak się Nam wydawało :evil_lol: Fajnie, tak Nam się marzyło, żeby maluchy w domach miały rodzeństwo, w grupie zawsze raźniej :loveu: Ciesze się bardzo! Quote
karusiap Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='weszka']Nadal trójca czeka?[/quote] nadal....:( Quote
agamika Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 masakra ... takie słodziaki i nikt ich niechce :shake: Quote
fizia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [IMG]http://img113.imageshack.us/img113/8035/img2303editwi5.jpg[/IMG] Quote
weszka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Głupie ludzie sie nie znają i słodkości nie chcą :( Będe w niedzielę w hotelu to może zrobię dziewczynkom trochę łapiacych za serducho zdjęć do dorzucenia do ogłoszeń... sama już nie wiem jak je reklamować. Quote
karusiap Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 bede bardzo wdzieczna. czuje,ze czeka je dziecinstwo i dorastanie w boksie:( tak niczego sie nie naucza,zachowania w domu,czystosci....porazka:( Quote
weszka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nie ma sprawy - z przyjemnościa takie cuda obfocę. Poza tym ja tu urabiam grunt pod domek dla jednej z bandy ale zobaczymy co z tego wyjdzie :roll::oops: Quote
karusiap Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 weszka,gibon-dziekuje:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts