weszka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dziewczynki pięknie się prezentowały :loveu: i nie ma siły żeby nie trafiły szybko do domków. A widok jak brną przez śnieg - bezcenny :loveu::evil_lol: Przekazuję całusy od Negry z którą sie wczoraj widziałam. Jest słodziakiem niesamowitym :loveu: a co najlepsze strasznie z niej rozumna bestyjka :cool3: Quote
karusiap Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Negrunia:loveu::loveu: A na Tole czeka wspanialy dom!!! Tylko Panstwo zgodzili sie poczekac,az Lola znajdzie tez by nie siedzala sama w boksie..Nie moga jednak czekac w nieskonczonosc... o DT anwet juz nie marze... Quote
karusiap Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Kto jeszcze moze nas gdzies pooglaszac?? Na Tole czeka super domek....Musze ulokowac gdzie Lole... Quote
Soema Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Może spróbuj znów z Metrem.:roll: może tym razem... Quote
karusiap Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Soema']Może spróbuj znów z Metrem.:roll: może tym razem...[/quote] tylko ja nawet nie wiem jak sie to robi:oops:ostatnio ktoras dobra duszyczka wyslala... Quote
Soema Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='karusiap']tylko ja nawet nie wiem jak sie to robi:oops:ostatnio ktoras dobra duszyczka wyslala...[/quote] Ojj Ty.. :eviltong: trzeba się zarejestrować na cafeanimal.pl i dodac ogłoszenie. Prześlij zdjęcia i króciutki, zwięzły opis na maila [email][email protected][/email] później wstawię, w sumie to zrobię konkurencje swoim psom :lol: Quote
karusiap Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu: a jakie Ty masz teraz?bede pamietac:cool3: Zdjecia musza miec duza rozdzielczosc czy moge z watku psciagac? Quote
Koniczynkakr Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Pozdrowienia dla wszystkich cioć od Negrusi:) Z każdym dniem spędzonym z sunią utwierdzamy się w przekonaniu że była to właściwa decyzja. Ta mała diablica zagnieździła się na dobre w naszych serduszkach. Jest mądrym i bardzo ufnym psiakiem, coraz rzadziej robi siku w domku wręcz sporadycznie, zazwyczaj zaraz po intensywnych wygłupach z Jackiem:) Pochłania wszystko co jej się da do zjedzenia i rośnie w oczach. Wyjazd do Zakopanego to była dopiero przygoda... susy w zaspy śniegowe, łapanie śnieżnych kul itp:) Jednym słowem Negra vel Negrusia vel Negrulec:) wniosła do naszego życia dużo radości i mam nadzieje że ona czuje to samo względem nas:) Trzymam kciuki za Lolę i jej zdrówko, Tola z tego co wyczytałam ma juz potencjalny domek. Quote
weszka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dziewczynki są na cafeanimal bo ja je tam wstawiałam ;) i stąd się znalazły w metrze. Zrobię aktualizację z nowymi fotkami i wstawię tylko już jedną sunię. edit. poprawiłam [url=http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Lola,15412]Lola - Zwierzaki - cafeanimal.pl[/url] ale kurde ja ich na zdjeciach nie rozróżniam :oops::diabloti: zresztą i tak mają głównie wspólne. Quote
karusiap Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Dziekuje weszko:loveu::loveu: Koniczynko-Negrunia ma ogromne szczescie!!Strasznie sie ciesze,ze jest grzeczna:loveu:A macie jakies zdjecia z Zakopanego?? Quote
Soema Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='karusiap']:loveu::loveu::loveu::loveu: a jakie Ty masz teraz?bede pamietac:cool3: Zdjecia musza miec duza rozdzielczosc czy moge z watku psciagac?[/quote] Weszka mnie uprzedziła, niestety cafe non stop trzeba usuwać i odnawiać. Ja teraz w Sandomierzu jestem z Nancy, jeden "mój" szczeniak - piesek jest u Bazyliah w Wwa. Jakby ktoś chciał pięknego piecka o umaszczeniu rotkowym, to zapraszam :lol: w marcu coś na pewno "nowego" u mnie będzie...:roll:;) Quote
weszka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [B]koniczynka[/B] dawaj foty :mad: bo wiem że masz :eviltong: Quote
karusiap Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Dziewczynki szalaly dzis w sniegu.Sa cudasne:) Martwie sie tylko,ze nawet Tola straci dom przez to czekanie:( Quote
fizia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [URL="http://www.picturesanimations.com/smileys/22/36_4_15.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/s/smileys/36_4_15.gif[/IMG][/URL] Quote
karusiap Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Chyba bede musiala podjac decyzje o zostawiniu Loli samej w hotelu:( Nie moge dopuscic do tego by Tola stracila super dom,a wiemy jak bywa.Znajomi,rodzina wiedza,ze ktos szuka psa wiec robia 'niespodzianke':roll: Bardzo mi zal Loli,nie wiem jak sobie da rade sama....ona jest bardziej zagubiona i spokojna,to Tola gra pierwsze skrzypce....i dzieki niej Lola sie rozkreca... Quote
karusiap Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 :loveu::loveu::loveu: Jutro jedziemy z Kacprusiem na pobranie krwi wiec wypytam pania wet....chyba,ze dzis uda mi sie zadzwonic,ale za duzo ludzi mi sie tu kreci (bo ja dzis udaje,ze pracuje;)) Tylko musimy miec 200% pewnosc.... Quote
AMIGA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Karolinko - rozmawiałam z Tobą na ten temat i jak tylko zrobisz odpowiedni "wywiad" weterynaryjny, to przeciez znajdzie się rozwiązanie. Oby pomyslne:p Quote
Koniczynkakr Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Weszka, zdjęcia owszem są ale myślisz że mam czas je zgrać??... Ta mała diablica całkiem nas pochłania, a jak tylko zajmę się czymś dłużej to za wszelką cenę chce na siebie zwrócić uwagę np skiaucząc, trącając mnie noskiem, łapką lub szczekając:)Więc nie jest łatwo ale będę się starać coś zamieścić bo dziewczynka rośnie jak na drożdżach:) Pozdrowienia Quote
karusiap Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Lola bedzie musiala zostac sama:( Bardzo dziekuje AMIDZE za chec pomocy,ale weterynarz odradzil przy chorobie Bonusia zabranie malej ... Panstwo czekaja,ale....w weekend jakos musze zawiesc Tole... Quote
Patia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Karusiu , potrzebuję zdjęcia samej Loli , która to suczynka , zebym nie pomyliła ?:oops::oops: Quote
karusiap Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [IMG]http://img165.imageshack.us/img165/552/dsc1515lt4.jpg[/IMG] to ta po prawej,wieksza z siostr:)stanowczo wyzsza od 'jamnorka'. Ale o zdjecia samej bedzie ceizko, w 1 poscie sa ale jak one byly jeszcze takie wynedzniale... Postaram sie jutro porobic,ok? Quote
AMIGA Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='karusiap']Lola bedzie musiala zostac sama:( Bardzo dziekuje AMIDZE za chce pomocy,ale weterynarz odradzil przy chorobie Bonusia zabranie malej ... ...[/quote] Ojeeej, strasznie mi przykro, że nie moge zabrać Loli. Będzie musiała zostać sama:-(. Ale miejmy nadzieję, że ta sytuacja nie potrwa długo. Gdzie trzeba zwieźć Tolę? Quote
Koniczynkakr Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Karusiap, wielki uścisk za to co robisz:) :loveu: Quote
karusiap Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Koniczynkakr']Karusiap, wielki uścisk za to co robisz:) :loveu:[/quote] :oops::oops: bez Was nic by nie bylo;) a jak tam 'malutka'?urosla?? Ja tez czekam na zdjecia:loveu: Quote
weszka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Lola będzie dzielna i z pewnością sobie poradzi :loveu: i też mam nadzieję że nie będzie musiała długo czekać. A [B]koniczynce[/B] to chyba musisz [B]karusiap[/B] nalot poadopcyjny zrobić :mad: bo po dobroci to na foty się nijak nie doczekamy :evil_lol: Quote
Recommended Posts