Jump to content
Dogomania

Kraków-mialy umrzec,z mrozu lub glodu..potwornie zarobaczone,zaniedbane 7 szczeniakow

Recommended Posts

Posted

Dziewczynki pięknie się prezentowały :loveu: i nie ma siły żeby nie trafiły szybko do domków. A widok jak brną przez śnieg - bezcenny :loveu::evil_lol:

Przekazuję całusy od Negry z którą sie wczoraj widziałam. Jest słodziakiem niesamowitym :loveu: a co najlepsze strasznie z niej rozumna bestyjka :cool3:

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negrunia:loveu::loveu:

A na Tole czeka wspanialy dom!!!
Tylko Panstwo zgodzili sie poczekac,az Lola znajdzie tez by nie siedzala sama w boksie..Nie moga jednak czekac w nieskonczonosc...
o DT anwet juz nie marze...

Posted

[quote name='karusiap']tylko ja nawet nie wiem jak sie to robi:oops:ostatnio ktoras dobra duszyczka wyslala...[/quote]
Ojj Ty.. :eviltong: trzeba się zarejestrować na cafeanimal.pl i dodac ogłoszenie.
Prześlij zdjęcia i króciutki, zwięzły opis na maila [email][email protected][/email] później wstawię, w sumie to zrobię konkurencje swoim psom :lol:

Posted

Pozdrowienia dla wszystkich cioć od Negrusi:) Z każdym dniem spędzonym z sunią utwierdzamy się w przekonaniu że była to właściwa decyzja. Ta mała diablica zagnieździła się na dobre w naszych serduszkach. Jest mądrym i bardzo ufnym psiakiem, coraz rzadziej robi siku w domku wręcz sporadycznie, zazwyczaj zaraz po intensywnych wygłupach z Jackiem:) Pochłania wszystko co jej się da do zjedzenia i rośnie w oczach. Wyjazd do Zakopanego to była dopiero przygoda... susy w zaspy śniegowe, łapanie śnieżnych kul itp:) Jednym słowem Negra vel Negrusia vel Negrulec:) wniosła do naszego życia dużo radości i mam nadzieje że ona czuje to samo względem nas:)
Trzymam kciuki za Lolę i jej zdrówko, Tola z tego co wyczytałam ma juz potencjalny domek.

Posted

Dziewczynki są na cafeanimal bo ja je tam wstawiałam ;) i stąd się znalazły w metrze. Zrobię aktualizację z nowymi fotkami i wstawię tylko już jedną sunię.

edit. poprawiłam [url=http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Lola,15412]Lola - Zwierzaki - cafeanimal.pl[/url] ale kurde ja ich na zdjeciach nie rozróżniam :oops::diabloti: zresztą i tak mają głównie wspólne.

Posted

[quote name='karusiap']:loveu::loveu::loveu::loveu:
a jakie Ty masz teraz?bede pamietac:cool3:
Zdjecia musza miec duza rozdzielczosc czy moge z watku psciagac?[/quote]
Weszka mnie uprzedziła, niestety cafe non stop trzeba usuwać i odnawiać.
Ja teraz w Sandomierzu jestem z Nancy, jeden "mój" szczeniak - piesek jest u Bazyliah w Wwa. Jakby ktoś chciał pięknego piecka o umaszczeniu rotkowym, to zapraszam :lol: w marcu coś na pewno "nowego" u mnie będzie...:roll:;)

Posted

Chyba bede musiala podjac decyzje o zostawiniu Loli samej w hotelu:(
Nie moge dopuscic do tego by Tola stracila super dom,a wiemy jak bywa.Znajomi,rodzina wiedza,ze ktos szuka psa wiec robia 'niespodzianke':roll:

Bardzo mi zal Loli,nie wiem jak sobie da rade sama....ona jest bardziej zagubiona i spokojna,to Tola gra pierwsze skrzypce....i dzieki niej Lola sie rozkreca...

Posted

:loveu::loveu::loveu:
Jutro jedziemy z Kacprusiem na pobranie krwi wiec wypytam pania wet....chyba,ze dzis uda mi sie zadzwonic,ale za duzo ludzi mi sie tu kreci (bo ja dzis udaje,ze pracuje;))
Tylko musimy miec 200% pewnosc....

Posted

Weszka, zdjęcia owszem są ale myślisz że mam czas je zgrać??... Ta mała diablica całkiem nas pochłania, a jak tylko zajmę się czymś dłużej to za wszelką cenę chce na siebie zwrócić uwagę np skiaucząc, trącając mnie noskiem, łapką lub szczekając:)Więc nie jest łatwo ale będę się starać coś zamieścić bo dziewczynka rośnie jak na drożdżach:)
Pozdrowienia

Posted

Lola bedzie musiala zostac sama:(
Bardzo dziekuje AMIDZE za chec pomocy,ale weterynarz odradzil przy chorobie Bonusia zabranie malej ...

Panstwo czekaja,ale....w weekend jakos musze zawiesc Tole...

Posted

[IMG]http://img165.imageshack.us/img165/552/dsc1515lt4.jpg[/IMG]
to ta po prawej,wieksza z siostr:)stanowczo wyzsza od 'jamnorka'.
Ale o zdjecia samej bedzie ceizko, w 1 poscie sa ale jak one byly jeszcze takie wynedzniale...
Postaram sie jutro porobic,ok?

Posted

[quote name='karusiap']Lola bedzie musiala zostac sama:(
Bardzo dziekuje AMIDZE za chce pomocy,ale weterynarz odradzil przy chorobie Bonusia zabranie malej ...
...[/quote]

Ojeeej, strasznie mi przykro, że nie moge zabrać Loli. Będzie musiała zostać sama:-(. Ale miejmy nadzieję, że ta sytuacja nie potrwa długo.
Gdzie trzeba zwieźć Tolę?

Posted

[quote name='Koniczynkakr']Karusiap, wielki uścisk za to co robisz:)
:loveu:[/quote]
:oops::oops:
bez Was nic by nie bylo;)

a jak tam 'malutka'?urosla??
Ja tez czekam na zdjecia:loveu:

Posted

Lola będzie dzielna i z pewnością sobie poradzi :loveu: i też mam nadzieję że nie będzie musiała długo czekać.
A [B]koniczynce[/B] to chyba musisz [B]karusiap[/B] nalot poadopcyjny zrobić :mad: bo po dobroci to na foty się nijak nie doczekamy :evil_lol: