BUDRYSEK Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 może ktos dołozyc sie do transportu? Quote
BUDRYSEK Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Kalinka jest już u mnie bylismy na "przeglądzie" była bardzo grzeczna została odpchlona,odrobaczona jest zaszczepiona,uszka czyste siedzi w pokoju z Mambusią i Guciem w sobotę jedziemy do nowego domku Quote
peate Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 i tutaj też takie dobre wiadomości :multi: Quote
BUDRYSEK Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Kalinka juz w nowym domku mieszka z 3 Pieseczkami,2 Koteczkami,2 Fertkami niezła ekipa juz po obiadku :) Bądz szczęśliwa Maleńka !!!:loveu: Quote
peate Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 świetne wiadomości :multi: czekamy teraz na obszerne fotorelacje z nowego domku :cool3: Quote
BUDRYSEK Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 i jeszcze foteczki z nowego domku ... Quote
BUDRYSEK Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 cytuję Cassanie z miau: "Wiec tak....jak tylko zostalismy sami Kalinka pedem zaliczyla kuwete,ktora wnioslam do pokoju.Grzebaniu nie bylo konca.Oczywiscie ,pod kuweta asystowal jej Hopkins oraz Ramzes-no,bo jakby co -to sluza pomoca,a poza tym nowa jakas przyszla i im bezkarnie kuwete zas..... ...Potem zaczela zwiedzac mieszkanie,w niedalekiej odleglosci ode mnie.Jak przynioslam sobie rosol to sie od baby opedzic nie moglam,jakby nic przez tydzien nie jadla...Wchlonela dosyc sporo...o drugie danie juz zawalczylam ,bo kotleta nie oddam za nic!!! ...Po obzarstwie kocica zaszyla sie "gdzies"do spania i wylazla dopiero kolo 21.00.I znowu,tym razem odwazniej zwiedzala pokoj,ale co jakis czas wlazila (i do tej pory wlazi)na tapczan celem pomiziania sie i poprzytulania.Jak chce zrobic zdjecia to nie za bardzo mi to wychodzi bo mam nos Kalinki w obiektywie.....ale mysle ,ze wreszcie ja uchwyce w jakiejs "wyjsciowej pozie"....Wlasnie przed chwila Kalinka vel Miuriel przeszla przez biurko zrobila mi miziaka i poszla dalej...Wszystko bez problemow,psow tez sie nie boi...zreszta,one tez specjalnie zainteresowane nie sa...." Quote
BUDRYSEK Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Poznajecie naszą Gwiazdeczkę? :loveu: Quote
BUDRYSEK Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Przedstawiam Kumpli Kalinki/Miuriel kocury ,ktore zamieszkaly z nami wczesniej ...Ramzes-przybyl do nas niedawno z Katowic...powod oddania kociaka -alergia.... Hopkins....wlasciwie ...hmmm podkradziony ludziom,ktorzy go znalezli ale nie przejmowali sie zupelnie tym ,ze kociak nie ma co jesc i biega w poblizu ulicy...pieknie mruuuuczy kolysanki....najstarszy z naszych kotow... a to sa rybki.... ] Quote
BUDRYSEK Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 ...czy ktos widzial jakiegos rottweilera na lozeczku????? ....a moze owczarka?????? ...a moze innego owczarka??????mixa belga???? ......bo krolik na lozku nie lezy......nigdy.... Quote
BUDRYSEK Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 ...czasami fretki przebiegna.... ...ten... albo...ta.... .....wiecej zwierzow nie pamietam..... Quote
BUDRYSEK Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 ...Kali sie wyleguje na lozku... ... albo "robi"za maskotke.... albo z Panem (!!!) oglada "Batmana"....(zazdrosna sie robie!!!!) ewentualnie sprawdza dziewczynom zadania domowe... Quote
BUDRYSEK Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Podczas gdy........ jeden len.... lezy rozwalony w lozku i spi!!!! albo se rybki oglada.... a drugi nierob.... na ogol tylko spi.... Quote
BUDRYSEK Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 ...tak sie sypia na oparciu tapczanu...bo od pieca cieploooooo..... Quote
BUDRYSEK Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Kalineczko bedziesz miała dzisiaj odwiedzinki z chęcią sama bym Cie odwiedziła ale może juz za njedługo wpadnę a może Cassania wybierze sie na weekend do Z-ca? zapraszamy!!! Quote
BUDRYSEK Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Tęsknię za Nią Cassania:zeby nie bylo ,ze kota zameczylam i tylko truchelko do zdjec ustawiam tutaj biurko po malej modernizacji,czyli wieza kotow ...wystepuja... w dziurze-Hopkins Eustachy pierwsze pietro-Ramzes von Leo drugie pietro-Kalinka vel Miuriel Pani Prezes Quote
BUDRYSEK Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Cassania:a proszem ciem ...chociaz staram sie na Kalinkowym watku cos wrzucac... Kalinka a'la: "Dalabys cos, Pancia jeszcze do zarelka,ino niekoniecznie suche!" ....i moje biurko sie jakos takie bardziej zajete zrobilo... ...futro jakies na nim lezy zawsze jak cos tam sobie "dlubie".... ...ale niekoniecznie zawsze na kocyku... Quote
BUDRYSEK Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 To jest fotka z rodzaju....nawet przez sen bede sie pazurami trzymac tapczanu.... albo.... zajmij sie mna bo zdechne z nudow.... tudziez-portet kota na tle pieca kaflowego.... Quote
BUDRYSEK Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Cassania:Dla gosci i bezdomnych zwierzow drzwi mojej "przedremontowej" chalupy zawsze otwarte,zapraszam... Niestety,budka zostala zajeta przez Kaline bezapelacyjnie......a wlasciwie cala ta konstrukcja jest jej....cale noce przesypia w "budzie",w dzien na pieterku ,o ile nie drzemie na moich ksiazkach ,albo w nogach lozka.Albo gdzies sie "na mnie" lokuje.... ...smaczne sny,na ksiazce o historii jedzenia,powaznie! "kottweiler" w swojej budzie.... ...Jak "kottweiler"jest nieobecny w budzie to chlopaki tam takze sypiaja,....hmmm.....niestety razem sie nie mieszcza... Quote
BUDRYSEK Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Psio-kocie zdjecia....mam ,ale bez udzialu Kaliny ....Ona sie nie zadaje z psiarstwem,po prostu psy dla niej nie istnieja...nie boi sie,ale ani one nie zaczepiaja jej ani ona ich....nooooo,chyba ,ze sa za blisko mnie albo w poblizu jej jakiegos terytorium,wtedy dostaja po pyskach ...spaghetti tez dobre chyba robie..... ...a ten balagan na blacie i w talerzu to Kalinka ,nie ja(dobrze,ze jest na kogo zgonic... ) ...jak sie jest malym kotem,to dobrze miec takie znajomosci z rottweilerem.... ... Quote
BUDRYSEK Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Cassania:Z talerzy wymiata tylko Kalina ...tamte wola suche albo puszke,albo to co zwedza z psiej miski jak jedzenie stygnie na stole.Spod psich paszczy nie ryzykuja krasc ...budka jest rozchwytywanym miejscem do spania... Prezeska je,reszta czeka.... ...nie wiem czemu najlepiej je sie na akwarium,ale jak juz bedzie nowe,wieksze to sie tam papusiac nie da ze wzgledu na ksztalt obudowy. Quote
Recommended Posts