Guciek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 *Gajowa* napisał(a):Nutka pojechała rano do nowego domku. Mam nadzieję, że dogada się z mniejszym kolegą. Mniejszy kolega bardzo chętny do zabawy, miejmy nadzieję, że Nutka odwzajemni uczucia Nero i też będzie się chętnie z nim bawić:loveu: Quote
idusiek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Gajowa, Guciek i pozostali oglądacze: Nutka ma się dobrze. Ludzie zachwyceni, że jest taka milusinska i kochana. Mały Nero tez jest zachwycony Nutencją :evil_lol: nie odstepował jej na krok ( w pierwszej chwili zmieszany nową psią osobą, potem hasał do samego wieczora ). Non stop ją zaczepia i chce się bawić , nawet wieczorem nie chciał wracać do domu....Nutka chyba tez w domku wyladuje, bo Pani mowila ,ze nie wchodzi do budy tylko ułozyła się pod drzwiami....juz się zaczeli zastanawiać co robic dalej ;) ale chyba wszyscy wiemy, ze jak juz się o tym mowi, to nie da sie inaczej...i Nutka wyląduje na kanapie :evil_lol: Quote
ludwa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No straszny.... A jak kanapa w kolorze z Nutą nie będzie współgrała? To jak Nutencja będzie wygladała:razz:???? Quote
idusiek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 pamietają pamietają, Guciek, która była na przedadopcyjnej już poleciła im inną lecznicę na sterylkę, lepszą ;) Quote
*Gajowa* Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 W umowie adopcyjnej wpisałam termin sterylizacji do 15 marca , bo jak wiadomo wcześniej niż w marcu nie powinno się przeprowadzać zabiegu. Quote
idusiek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 o no własnie, to super, ze został określony czas ;) Quote
Guciek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='idusiek']Gajowa, Guciek i pozostali oglądacze: Nutka ma się dobrze. Ludzie zachwyceni, że jest taka milusinska i kochana. Mały Nero tez jest zachwycony Nutencją :evil_lol: nie odstepował jej na krok ( w pierwszej chwili zmieszany nową psią osobą, potem hasał do samego wieczora ). Non stop ją zaczepia i chce się bawić , nawet wieczorem nie chciał wracać do domu....Nutka chyba tez w domku wyladuje, bo Pani mowila ,ze nie wchodzi do budy tylko ułozyła się pod drzwiami....juz się zaczeli zastanawiać co robic dalej ;) ale chyba wszyscy wiemy, ze jak juz się o tym mowi, to nie da sie inaczej...i Nutka wyląduje na kanapie :evil_lol: A jednak :evil_lol: W takim razie super, że wszystko jest OK i z Nerusiem się Nutencja polubiła!:loveu: Teraz będzie mógł szaleć z koleżanką po mieszkaniu..:eviltong: Ludwa - kanapa pasuje do Nutki idealnie:cool3: Quote
ludwa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 UFFF, to dobrze, bo już się balam, że kanapę bedzie trzeba wymienić....:evil_lol: Quote
ludwa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dzwoniłam dzisiaj do Czariowego domku....Hmmmm, obudziłam Panie..., drzemały sobie smacznie w łóżku. Pani zaniepokojona, bo szucz zjada średnio jedną dużą puszkę z ryżem...to podobno mało...:roll:. Quote
idusiek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 no jakby do mojej tiny porównac, to ona je rano jakby puszkę duża a wieczorem miseczkę karmy suchej. a moze coś w miedzyczasie szamie co ? :cool3: aa ludwa zapomniałaś dodac- z kotem nie bardzo się dogadały, kotów Czaria nie lubi :p Quote
Adi79 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 O Jesssu... A Wy tak od razu nie że nie lubi..:roll: Lubi dziewczyna!!! .. tak samo jak tę puszkę z ryżem :evil_lol: Quote
Guciek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='ludwa']Dzwoniłam dzisiaj do Czariowego domku....Hmmmm, obudziłam Panie..., drzemały sobie smacznie w łóżku. Pani zaniepokojona, bo szucz zjada średnio jedną dużą puszkę z ryżem...to podobno mało...:roll:. To może trzeba wytłumaczyć Paniom, że pies najlepiej wygląda, gdy trzyma zgrabną linię, a nie wygląda jak słodka baryłka miodku od Kubusia Puchatka? :eviltong: [SIZE="1"](wybaczcie mi te porównania, właśnie skończyłam pracę z polskiego i mój mózg pracuje inaczej niż zwykle...:roll:) Przewrażliwiona jestem na punkcie wagi psów, jakby ktoś Gofera zobaczył, to by mnie chyba posądził o znęcanie się nad nim, że go niby nie karmię... :eviltong: Rude przechodzi walkę z tłuszczem, nigdy więcej zostawiania psa z rodzicami podczas dłuższych wyjazdów!:crazyeye: Quote
Adi79 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Akurat nie o wadze było .. ale o żarciu w wersji live ;):loveu: Quote
Guciek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Śpieszę donieść, że Nutencja polubiła swojego małego czarnego towarzyszka, szaleją ze sobą non stop:loveu: A Państwo są Nutką zachwyceni:loveu: Quote
*Gajowa* Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Super :multi:, nie mogło być inaczej. Nutki nie da się nie kochać ! Quote
idusiek Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Guciek napisał(a):Śpieszę donieść, że Nutencja polubiła swojego małego czarnego towarzyszka, szaleją ze sobą non stop:loveu: A Państwo są Nutką zachwyceni:loveu: o jakie wieści :multi: A śpi na dworze czy w domu w końcu? :cool3: Quote
Guciek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Na dworze, ale buda solidna, więc Nutce się krzywda w taką pogodę nie dzieje :multi: Państwo mają się umawiać na sterylkę w Radomiu - zrezygnowali jednak z tego miejscowego - czekali GODZINĘ pod gabinetem (oczywiście wcześniej byli umówieni na daną godzinę), a jego po prostu nie było... :cool1: Quote
Guciek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Wczorajsze wieści od Nutki!:multi: Po pierwsze Nutka jest już po sterylce, były komplikacje przy zabiegu, ale już jest wszystko w porządku, rana po operacji się goi pięknie, humor Nutce dopisuje i caaałeee dnie spędza z młodszym kumplem na szaleństwach na podwórku (potwierdzam! Przejeżdżałam niedawno i widziałam na własne oczy:cool3:). Młody nie chce w dzień siedzieć w domu, tylko od razu do Nutki biegnie, w domu to tylko śpi hihi. Oboje są bardzo posłuszni i na spacerach nigdzie nie uciekają, przychodzą na zawołanie od razu. Nutka dodatkowo okazuje się świetnym psem ostrzegającym przed wejsciem na teren - uparcie szczeka i broni podwórka, ale jak już się wejdzie i z nią zapozna, to jest milusia i nie zrobi krzywdy ;) Taki typ zaczepno-obronny "Ja zaczepiam, Ty mnie broń":evil_lol: Quote
idusiek Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 "Ja zaczepiam, Ty mnie broń":evil_lol: to dobre :diabloti: jak znajdę chwilę, wkleję fotkę niuni ;) Quote
Recommended Posts