ciapuś Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 zapraszam na bazarek Biżuteria srebrna i nie tylko,dochód dla *FPR-ZwP* do 03,07 Quote
zuzka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Hopsaj Maksiu na górę żeby cię jakiś domek wypatrzył:multi: Quote
ewatonieja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 taki cudny Maxiu czeka na Ciebie, nie zwlekaj lepszego nie znajdziesz Quote
ciapuś Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Są już wyniki wymazu Maksia Ma paciorkowca i coś jeszcze ,niestety nie ma mnie w Łodzi wiec mam tylko wiadomości przez tel ale w piątek będę już wiedziała jakie ma być dokładnie leczenie i jaki antybiotyk najlepiej zadziała na te świństwa. Prosimy o trzymanie kciuków aby nam się wreszcie udało pokonać to cholerstwo :angryy: Quote
zuzka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ojej biedny Maksiu to dlatego przez taki długi czas nie udało nam się Maksiowi wyleczyć tych biednych dziąsełek. Quote
ewatonieja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 skoro juz wiadomo co to za paskudztwo toi myśle ze leczenie powinno dać dobre rezultaty ,ale z chorymi dziąsłami czy zdrowymi tak czy siak szukamy domu Quote
szajbus Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 teraz jak wiadomo o co chodzi z tymi dziąsłami to będzie z górki. jestem pewna, ze leczenie odniesie skutek. Maxiu czeka na domek Quote
ewatonieja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 no to bedzie rozwiązany 1 z problemów, a został jeszcze brak domu:-( Quote
NusiaiJa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Miałam okazję poznać Maksia, w chwili gdy adpotowałam Nusię. Do tej pory pamiętam jak mu było przykto, wiedział, że to nie do niego uśmiecha się jeszcze szczęsliwy los. Przytulał się do moich nóg, wchodził na kolana, domagał się pieszczot i wiem, że chciał jechać razem z nami.:-( Boleję nad tym, że nie mogło się tak stać. Rodzice zgodzili się tylko na jednego psa. I tak im jestem za to wdzięczna. Nusia pamięta chyba Maksa, ponieważ gdy mówimu do niej "gdzie jest maksiu" patrzy na nas z uwagą. PIESKU NIE TRAĆ NADZIEJI. MAX!!! MAX!!! MAX!!! Quote
ewatonieja Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 no ciotki nie widze zachywtu :mad: a przeciez to rozkoszny okaz Quote
ciapuś Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 J wpadłam w taki zachwyt że aż mi "mowę" odjęło :evil_lol: Quote
NusiaiJa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ciapuś napisał(a):J wpadłam w taki zachwyt że aż mi "mowę" odjęło :evil_lol: Z nami było podobnie :multi: Widać, że mu dobrze z tymi ludzmi;):lol: Quote
zuzka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Maksiu hopsaj na górę po domek dla siebie.:multi::multi::multi: Quote
ciapuś Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jutro odwiedzę Maksia i przywiozę mu leki na dziąsełka i uodparniające. Quote
szajbus Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 :multi::multi::multi::multi: Nic dodać, nic ująć tylko się cieszyć na maxa Quote
ciapuś Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Moje odwiedziny przeniosły się na dzisiaj Maksiu pojechał do domku Quote
NusiaiJa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='ciapuś']Moje odwiedziny przeniosły się na dzisiaj Maksiu pojechał do domku Maksiu pojechał do domku???????????? jak to ???? jak toooooo???? I my nic nie wiedziałyśmy o tym wcześniej:shake::-(, jaki to domek?? Quote
zuzka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Tak Maksiu już grzeje dupcie w swoim domku.:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts