Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są już wyniki wymazu Maksia
Ma paciorkowca i coś jeszcze ,niestety nie ma mnie w Łodzi wiec mam tylko wiadomości przez tel ale w piątek będę już wiedziała jakie ma być dokładnie leczenie i jaki antybiotyk najlepiej zadziała na te świństwa.
Prosimy o trzymanie kciuków aby nam się wreszcie udało pokonać to cholerstwo :angryy:

Posted

Miałam okazję poznać Maksia, w chwili gdy adpotowałam Nusię. Do tej pory pamiętam jak mu było przykto, wiedział, że to nie do niego uśmiecha się jeszcze szczęsliwy los. Przytulał się do moich nóg, wchodził na kolana, domagał się pieszczot i wiem, że chciał jechać razem z nami.:-( Boleję nad tym, że nie mogło się tak stać. Rodzice zgodzili się tylko na jednego psa. I tak im jestem za to wdzięczna. Nusia pamięta chyba Maksa, ponieważ gdy mówimu do niej "gdzie jest maksiu" patrzy na nas z uwagą.
PIESKU NIE TRAĆ NADZIEJI.

MAX!!! MAX!!! MAX!!!

Posted

[quote name='ciapuś']Moje odwiedziny przeniosły się na dzisiaj

Maksiu pojechał do domku

Maksiu pojechał do domku???????????? jak to ???? jak toooooo???? I my nic nie wiedziałyśmy o tym wcześniej:shake::-(, jaki to domek??