Jump to content
Dogomania

W Domku:)Kraków-pusty park,zimowy mroz i on...1-msczny maluch w reklamowce....

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
Dzwonila chetna Pani.Dom z ogrodkiem i persik do przyjazni:)
Czy ktos ma ochote na wyjazd na wizyte przedadopcyjna do Dobczyc?:cool3:

kieeedyyy ???

zahaczymy o Bursztynka ?? :oops:

Posted

agamika napisał(a):
kieeedyyy ???

zahaczymy o Bursztynka ?? :oops:

kiedy masz czas:cool3:
pewnie ejsli jedzie sie do Dobczyc przez Gdow to zahaczymy;)a jak nie...to tez zahaczymy:lol:

• 2 weeks later...
Posted

malenka ma dzieki Patii:loveu::loveu:wspanialy domek.
mieszka ze swoja Pania Dominika i Jej Rodzicami.Czekalo juz psolanko,zabawki,szczoteczki,gryzaki..eh raj:)
Klopotka/Mela a teraz Misia to po prostu cud swiata...nie da sie nie pokochac tej malej puchatej kuleczki:loveu::loveu:
Mam nadzieje,ze nowa Pancia sie zaloguje:)

takiego domku szukalismy:multi::multi:

Posted

Hura hura hura, wujek tez się bardzo cieszy. No i jakie Misia-Kłopotka ma gustowne szeleczki (nawet nie wiedziałem że robią takie szelki mini) :lol:

Posted

[quote name='Romi']Hura hura hura, wujek tez się bardzo cieszy. No i jakie Misia-Kłopotka ma gustowne szeleczki (nawet nie wiedziałem że robią takie szelki mini) :lol:[/quote]
Szeleczki dostała w komplecie ze smyczką od swojej mamy tymczasowej (nie wiem czy to nie kocie :evil_lol:)
A domek super :loveu: Misia już sobie ukochał kuchnię :lol: I uporczywie do niej wracała :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

doniabela11 napisał(a):
tutaj pani misi Dominika misia jest pełnym życia pieskiem rośnie jak na drożdżach psoci gdy tylko bede mogła zamieszcze kilka fotek na forum

Witaj Dominika :loveu:
Mała rośnie?? :crazyeye: Toż to taka kruszyna była... bardzo chętnie zobaczymy zdjęcia jak maluch ewoluuje :evil_lol:

• 1 month later...