karusiap Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Dzwonila chetna Pani.Dom z ogrodkiem i persik do przyjazni:) Czy ktos ma ochote na wyjazd na wizyte przedadopcyjna do Dobczyc?:cool3: Quote
agamika Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 karusiap napisał(a):Dzwonila chetna Pani.Dom z ogrodkiem i persik do przyjazni:) Czy ktos ma ochote na wyjazd na wizyte przedadopcyjna do Dobczyc?:cool3: kieeedyyy ??? zahaczymy o Bursztynka ?? :oops: Quote
karusiap Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 agamika napisał(a):kieeedyyy ??? zahaczymy o Bursztynka ?? :oops: kiedy masz czas:cool3: pewnie ejsli jedzie sie do Dobczyc przez Gdow to zahaczymy;)a jak nie...to tez zahaczymy:lol: Quote
Ank@ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Napiszcie co z sunią bo nie wiem czy ogłaszać czy nie .... Quote
karusiap Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Ank@2 napisał(a):Napiszcie co z sunią bo nie wiem czy ogłaszać czy nie .... Tak,tak Aniu bardzo prosze.,Jest nadal w DT Quote
karusiap Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 AMIGA napisał(a):A co z tymi Dobczycami? to troche skomplikowana sprawa:roll: Quote
Asior Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Allegro dla małej :) PUSTY ZIMOWY PARK I MALEŃSTWO W REKLAMÓWCE!!!! (542407773) - Aukcje internetowe Allegro Quote
karusiap Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Asior']Allegro dla małej :) PUSTY ZIMOWY PART I MALEŃSTWO W REKLAMÓWCE!!!! (542407773) - Aukcje internetowe Allegro dziekuuje:loveu: Quote
karusiap Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 malenka ma dzieki Patii:loveu::loveu:wspanialy domek. mieszka ze swoja Pania Dominika i Jej Rodzicami.Czekalo juz psolanko,zabawki,szczoteczki,gryzaki..eh raj:) Klopotka/Mela a teraz Misia to po prostu cud swiata...nie da sie nie pokochac tej malej puchatej kuleczki:loveu::loveu: Mam nadzieje,ze nowa Pancia sie zaloguje:) takiego domku szukalismy:multi::multi: Quote
Patia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Karusiu , bardzo się cieszę :loveu: Dominiko zapraszamy do nas :multi: Quote
Romi Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Hura hura hura, wujek tez się bardzo cieszy. No i jakie Misia-Kłopotka ma gustowne szeleczki (nawet nie wiedziałem że robią takie szelki mini) :lol: Quote
Jagienka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Romi']Hura hura hura, wujek tez się bardzo cieszy. No i jakie Misia-Kłopotka ma gustowne szeleczki (nawet nie wiedziałem że robią takie szelki mini) :lol:[/quote] Szeleczki dostała w komplecie ze smyczką od swojej mamy tymczasowej (nie wiem czy to nie kocie :evil_lol:) A domek super :loveu: Misia już sobie ukochał kuchnię :lol: I uporczywie do niej wracała :evil_lol: Quote
AMIGA Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 :multi::multi: Ale superowe wieści :multi::multi: Quote
karusiap Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Pani Misi bardzo sie martwi,bo zaczela od dzis ciagle posikiwac,albo pare kropelek albo mala kaluza nawet co 10 min... Quote
karusiap Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 wlasnie tez sie tego boje...poradzilam zbadac mocz Quote
majku33krakow Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 przepraszam ten dzidzius ma chyba domek,zmienisz tytuł? Quote
karusiap Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Witamy:multi::multi:bardzo sie ciesze,ze do nas dolaczylas:loveu::loveu: Quote
doniabela11 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 tutaj pani misi Dominika misia jest pełnym życia pieskiem rośnie jak na drożdżach psoci gdy tylko bede mogła zamieszcze kilka fotek na forum Quote
Jagienka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 doniabela11 napisał(a):tutaj pani misi Dominika misia jest pełnym życia pieskiem rośnie jak na drożdżach psoci gdy tylko bede mogła zamieszcze kilka fotek na forum Witaj Dominika :loveu: Mała rośnie?? :crazyeye: Toż to taka kruszyna była... bardzo chętnie zobaczymy zdjęcia jak maluch ewoluuje :evil_lol: Quote
agamika Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ojojoj ... , czekamy na foty , ciekawe co z "tego"wyrosło :loveu: Quote
Jagienka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 doniabela11 gdzieś się podziała?? :helo: My wciąż jesteśmy spragonine zdjęć :):multi: Quote
Recommended Posts