karusiap Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Ank@2 napisał(a):Czy Kłopotek ma dom ? czy dalej ogłaszać ? Aniu tak ekspresem sie nie da;) Klopotek ma szanse na dom,czekamy na wizyte przedadopcyjna;) Quote
karusiap Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 maluszek w porzadku.jak czas pozwoli pojedziemy do katowic,gdzie czeka na niego pewna rodzina,ale czy zostanie okaze sie na miejscu;) Quote
karusiap Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Nie wybiera sie ktos do Katowic? Dzwonil dzis do mnie Pan Klopotka,ze bardzo prosi by go zabrac w maire szybko po maluch pokochal juz jego zone.Przywiazauja sie do siebie bardzo... a na malego czeka rodzina,tylko dotrzec nie mamy jak....:roll: Quote
Klementynkaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ooo i wtedy zabrałabyś ode mnie parę rzeczy tych co czekają ;) kurczę, Karola, wsiadaj w auto i przyjeżdżaj :mad: Quote
karusiap Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Madzia jak taka pogoda sie utrzyma to bardziej zaprzegiem jakims,bo zimowke nie mam;) ale jakos dotre,najwyzej pociagiem.A Ty jestes w weekend dostepna,ze tak pwoiem,zeby poznac Klopotka?:cool3: Quote
Klementynkaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 jestem, bardziej w sobotę niz w niedziele bo mam wtedy zajecia ale jak chcesz to mogę Cię na te zajęcia przygarnąć :))) Quote
karusiap Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 czy nie wybiera sie ktos w niedziele do Katowic.Bede miala Klopotka plus drugiego szczeniaka.W takie zimno nie chce isc tak za bardzo wozic w transporteracha le jak mus to mus. Czy w pociagu moga miec jakies ale do takich maluchow? Quote
agamika Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 :roll::roll::roll::roll:.... Kłopotek właśnie zmienił płeć :roll: ... domu w związku z tym NIE MA ...nie ma co z NIm zrobic jutro rano bo Karusia z Jagą jada do Katowic pociągiem zawieźć innego szczeniaka, a osoba która nocuje Kłopotkę i tego drugiego psiaka NIE MOZE jej trzymać... miał byc tylko na noc u Niej :shake: Quote
Klementynkaa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 jak to??????????????????????????????????????? zmienił płeć? to gdzie wy kochane cioteczki ślepka miałyście? a dom chce tylko psa? suczki nie chce? rany ale numer... :shake: ale kto daje psu takie imię to aż się prosi o ... KŁOPOTY! Quote
agamika Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Klementynkaa napisał(a):jak to??????????????????????????????????????? zmienił płeć? to gdzie wy kochane cioteczki ślepka miałyście? a dom chce tylko psa? suczki nie chce? rany ale numer... :shake: ale kto daje psu takie imię to aż się prosi o ... KŁOPOTY! Ludzie powiedzieli ze to piesek, to zawierzyłyśmy ocenie ... Nasz błąd tak, dom chce tylko psa :shake: a imie to popełniła rodzinka która go/JĄ znalazła :evil_lol: Quote
karusiap Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Romi dziekuje za pomoc z przewiezieniem szczeniorkow na nocleg:loveu::loveu:inaczej jeszcze bysmy chyba siedzialy i myslaly co dalej... Quote
Jagienka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 karusiap napisał(a):Romi dziekuje za pomoc z przewiezieniem szczeniorkow na nocleg:loveu::loveu:inaczej jeszcze bysmy chyba siedzialy i myslaly co dalej... Tak tak dziekujemy i ja jeszcze siwusze dziekuję za podjęcie się opieki nocnej i nie tylko ;) nad Problemką i Lutym :loveu::loveu::loveu: SIWA PANY!!! :evil_lol: Quote
karusiap Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 no tak,skleroza-pieknie dziekujemy:loveu::loveu: Quote
Klementynkaa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 znaczy nie poznam dzisiaj Kłopotki... :evil_lol: Quote
Romi Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 karusiap napisał(a):Romi dziekuje za pomoc z przewiezieniem szczeniorkow na nocleg:loveu::loveu:inaczej jeszcze bysmy chyba siedzialy i myslaly co dalej... Proszę bardzo...no i oczywiście polecam się na przyszłość :lol: Dzwońcie, SMS-ujcie... Quote
Jagienka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 siwucha :iloveyou: z TZtem osobiście odtransportowali przechrzczonego na Pomyłkę Kłopotka do jej poprzedniego DT... Bardzo dziekuję!!! :loveu::loveu::loveu: Maluch nadal szuka domu... Quote
Klementynkaa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Kłopotka vel Problemka... a tak chciałam ja poznać... Quote
karusiap Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Klementynkaa napisał(a):Kłopotka vel Problemka... a tak chciałam ja poznać... zapraszamy do Krakowa:loveu::multi::cool3: Quote
wtatara Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ja pytałam o Allegro ale nikt mi nie odpowiedział Quote
Patia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Nie wiem czy Allegro ma ? Coś Wtatara pisała o Allegro ale nie wiem czy jest aktualne ? Moze go dołozyć do Allegro "moich" szczeniaczków ? jesli tak co napisać i jakie numery ? Kłopotka jest cudna ! Quote
karusiap Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 nie wiem czy ma allegro..chyba nie... jak ktos moze to prosze z moimi namairami 0 507 058 628 mail: [email protected] Quote
Jagienka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 wtatara napisał(a):ja pytałam o Allegro ale nikt mi nie odpowiedział w takim razie nie ma :p Quote
fizia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 I takie cudo nie ma jeszcze domu?:crazyeye: Dodałam Ją tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-kudlatego-szczeniaka-bytom-129726/#post11639544 Quote
Recommended Posts