Jump to content
Dogomania

W Domku:)Kraków-pusty park,zimowy mroz i on...1-msczny maluch w reklamowce....

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wybiera sie ktos do Katowic?
Dzwonil dzis do mnie Pan Klopotka,ze bardzo prosi by go zabrac w maire szybko po maluch pokochal juz jego zone.Przywiazauja sie do siebie bardzo...
a na malego czeka rodzina,tylko dotrzec nie mamy jak....:roll:

Posted

Madzia jak taka pogoda sie utrzyma to bardziej zaprzegiem jakims,bo zimowke nie mam;)
ale jakos dotre,najwyzej pociagiem.A Ty jestes w weekend dostepna,ze tak pwoiem,zeby poznac Klopotka?:cool3:

Posted

czy nie wybiera sie ktos w niedziele do Katowic.Bede miala Klopotka plus drugiego szczeniaka.W takie zimno nie chce isc tak za bardzo wozic w transporteracha le jak mus to mus.
Czy w pociagu moga miec jakies ale do takich maluchow?

Posted

:roll::roll::roll::roll:....

Kłopotek właśnie zmienił płeć :roll: ... domu w związku z tym NIE MA ...nie ma co z NIm zrobic jutro rano bo Karusia z Jagą jada do Katowic pociągiem zawieźć innego szczeniaka, a osoba która nocuje Kłopotkę i tego drugiego psiaka NIE MOZE jej trzymać... miał byc tylko na noc u Niej :shake:

Posted

jak to??????????????????????????????????????? zmienił płeć?
to gdzie wy kochane cioteczki ślepka miałyście? a dom chce tylko psa? suczki nie chce? rany ale numer... :shake: ale kto daje psu takie imię to aż się prosi o ... KŁOPOTY!

Posted

Klementynkaa napisał(a):
jak to??????????????????????????????????????? zmienił płeć?
to gdzie wy kochane cioteczki ślepka miałyście? a dom chce tylko psa? suczki nie chce? rany ale numer... :shake: ale kto daje psu takie imię to aż się prosi o ... KŁOPOTY!

Ludzie powiedzieli ze to piesek, to zawierzyłyśmy ocenie ... Nasz błąd

tak, dom chce tylko psa :shake:

a imie to popełniła rodzinka która go/JĄ znalazła :evil_lol:

Posted

karusiap napisał(a):
Romi dziekuje za pomoc z przewiezieniem szczeniorkow na nocleg:loveu::loveu:inaczej jeszcze bysmy chyba siedzialy i myslaly co dalej...

Tak tak dziekujemy i ja jeszcze siwusze dziekuję za podjęcie się opieki nocnej i nie tylko ;) nad Problemką i Lutym :loveu::loveu::loveu:
SIWA PANY!!! :evil_lol:

Posted

karusiap napisał(a):
Romi dziekuje za pomoc z przewiezieniem szczeniorkow na nocleg:loveu::loveu:inaczej jeszcze bysmy chyba siedzialy i myslaly co dalej...

Proszę bardzo...no i oczywiście polecam się na przyszłość :lol:
Dzwońcie, SMS-ujcie...

Posted

siwucha :iloveyou: z TZtem osobiście odtransportowali przechrzczonego na Pomyłkę Kłopotka do jej poprzedniego DT...
Bardzo dziekuję!!! :loveu::loveu::loveu:

Maluch nadal szuka domu...

Posted

Nie wiem czy Allegro ma ? Coś Wtatara pisała o Allegro ale nie wiem czy jest aktualne ? Moze go dołozyć do Allegro "moich" szczeniaczków ?

jesli tak co napisać i jakie numery ?

Kłopotka jest cudna !