Koperek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 1821/08 9 miesięcy, pies, duży. Został znaleziony. Bardzo pogodny, rezolutny i przyjazny. typowy szczeniak. Tak wyglądał dzieciaczek bardzo krótko po przyjęciu. Siedzi bez sensu w schronie już drugi miesiąc i aż mnie skręca z ciekawości DLACZEGO???? Typowy bobasek:loveu:, choć duży:eviltong: Cały jest chodzącą radością i szczęśliwością z pozytywnym nastawieniem do całego świata!:loveu: Po prostu BOSSSSSKI!:loveu: Ogłoszenia malucha: Dinka... kokosy.pl kupiepsa.pl ogloszenia.trojmiasto.pl gumtree.pl pineska.pl pajeczyna.pl Negri... allegro.pl eoferty.com ale.gratka.pl adopcjapsa.pl Quote
Koperek Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Ciotki spójrzcie na tego pięknisia! No przecież można się zakochać od pierwszego wejrzenia!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Mnie już złapało :) Pomóżmy maluchowi- niech nie spędzi całej, mroźnej zimy w budzie!:-( Nie ma na taką okoliczność futerka odpowiedniego!:shake: Quote
Negri Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Jak on przyszedł to byłam pewna że ktoś go odbierze ale nie wyszło :-( Quote
Negri Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Imię robocze - Szanti :evil_lol: Cudowny, piękny, wielki szczenior do pokochania!! (520089386) - Aukcje internetowe Allegro Cudowny, piękny, wielki szczenior do pokochania!! / Psy > Pozostałe - Wrocław, Krzyki Cudowny, piękny, wielki szczenior do pokochania! "Smutne oczy jedno pragnienie jedno mar / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Quote
Koperek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='Negri']Jak on przyszedł to byłam pewna że ktoś go odbierze ale nie wyszło :-( Ja bym się w życiu nie spodziewała, że tyle będzie siedział :( Aż mi oczy wyłażą, że nikt się nim nie interesuje!:crazyeye: Negri błagam! Może SZANTIK???? Przecież to chłopiec, nie dziewczynka...:oops: Quote
Negri Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 jak dla mnie to dla faceta i tak tez jest w mojej ściądze internetowej :diabloti: Quote
Dinka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Piekny! Jak reaguje na inne psy? Jest lagodny? Dziwne,ze siedzi w schronisku.:shake:takie cudo... -------- Mogę mu zrobić ogłoszenia- tylko potrzebuje jakiegos dokladniejszego opisu i kontaktu. takie cudo napewno znajdzie szybko domek. Quote
Koperek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='Dinka']Piekny! Jak reaguje na inne psy? Jest lagodny? Dziwne,ze siedzi w schronisku.:shake:takie cudo... -------- Mogę mu zrobić ogłoszenia- tylko potrzebuje jakiegos dokladniejszego opisu i kontaktu. takie cudo napewno znajdzie szybko domek. Dinka cały opis znajduje się w pierwszym poście- a dokładniej po zdjęciami. Czego jeszcze potrzebujesz??:roll: W jednym zdaniu zawarłam wszystko, co tyczy się jego zachowania. Co więcej dodawać, jak nie ma o czym pisać... Postaram się jeszcze dzisiaj wstawić swoje fotki to będzie więcej do ogłoszeń. I za zrobione GORĄCO DZIĘKUJEMY- wraz z dzieciakiem!:loveu::loveu::loveu: Quote
Dinka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Koperek- OK. opis wystarcza, ale nie ma kontaktu. Quote
Koperek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Dinka']Koperek- OK. opis wystarcza, ale nie ma kontaktu. Ano racja- kontakt podaję dopiero, jak ktoś ma życzenie zrobić psiaczkowi ogłoszenie ;) Mój nr. 605095144 i w razie potrzeby mail: [email protected]- ale jedynie, jak nie będzie opcji zadzwonienia! Dziękuję Dinka!:loveu: Quote
Dinka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Szanti: kokosy.pl kupiepsa.pl ogloszenia.trojmiasto.pl gumtree.pl pineska.pl pajeczyna.pl ;) Quote
Koperek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Super! :) Dodałam nowe foty dzieciaka do pierwszego postu! Quote
Isadora7 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Koperek']Super! :) Dodałam nowe foty dzieciaka do pierwszego postu! A ty znowu wyszperałaś perełkę, cudeńko. Cuuuudny chłoptaś. Quote
Koperek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Jak dzieciak dzisiejszą noc przeżyje to ja będę w siódmym niebie! Modlę się, żebym go zobaczyła jutro w boksie żywego!:-( Quote
Reksiu21 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 dopiero teraz tu dotarlam. juz mnie tez jakis czas temu ujal swoim tym spojrzeniem, dobrze ze ma watek. jak tam maluch? Quote
Reksiu21 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Maluchu ty, nikt sie toba nieinteresuje, a tu takie mrozy..:-( Quote
Koperek Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Ma domek. Na wiosce:roll: z opiekunami takimi sobie, ale może krzywdy mieć nie będzie... No cóż- dla każdego super właścicieli nie znajdziemy:shake: Quote
Recommended Posts