Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1821/08

9 miesięcy, pies, duży. Został znaleziony. Bardzo pogodny, rezolutny i przyjazny. typowy szczeniak.

Tak wyglądał dzieciaczek bardzo krótko po przyjęciu. Siedzi bez sensu w schronie już drugi miesiąc i aż mnie skręca z ciekawości DLACZEGO????

Typowy bobasek:loveu:, choć duży:eviltong: Cały jest chodzącą radością i szczęśliwością z pozytywnym nastawieniem do całego świata!:loveu: Po prostu BOSSSSSKI!:loveu:

Ogłoszenia malucha:
Dinka...
kokosy.pl
kupiepsa.pl
ogloszenia.trojmiasto.pl
gumtree.pl
pineska.pl
pajeczyna.pl
Negri...
allegro.pl
eoferty.com
ale.gratka.pl
adopcjapsa.pl

Posted

Ciotki spójrzcie na tego pięknisia! No przecież można się zakochać od pierwszego wejrzenia!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Mnie już złapało :)

Pomóżmy maluchowi- niech nie spędzi całej, mroźnej zimy w budzie!:-( Nie ma na taką okoliczność futerka odpowiedniego!:shake:

Posted

[quote name='Negri']Jak on przyszedł to byłam pewna że ktoś go odbierze ale nie wyszło :-(
Ja bym się w życiu nie spodziewała, że tyle będzie siedział :( Aż mi oczy wyłażą, że nikt się nim nie interesuje!:crazyeye:

Negri błagam! Może SZANTIK???? Przecież to chłopiec, nie dziewczynka...:oops:

Posted

Piekny!
Jak reaguje na inne psy?
Jest lagodny?
Dziwne,ze siedzi w schronisku.:shake:takie cudo...

--------
Mogę mu zrobić ogłoszenia- tylko potrzebuje jakiegos dokladniejszego opisu i kontaktu. takie cudo napewno znajdzie szybko domek.

Posted

[quote name='Dinka']Piekny!
Jak reaguje na inne psy?
Jest lagodny?
Dziwne,ze siedzi w schronisku.:shake:takie cudo...

--------
Mogę mu zrobić ogłoszenia- tylko potrzebuje jakiegos dokladniejszego opisu i kontaktu. takie cudo napewno znajdzie szybko domek.
Dinka cały opis znajduje się w pierwszym poście- a dokładniej po zdjęciami. Czego jeszcze potrzebujesz??:roll: W jednym zdaniu zawarłam wszystko, co tyczy się jego zachowania. Co więcej dodawać, jak nie ma o czym pisać...

Postaram się jeszcze dzisiaj wstawić swoje fotki to będzie więcej do ogłoszeń. I za zrobione GORĄCO DZIĘKUJEMY- wraz z dzieciakiem!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Dinka']Koperek- OK. opis wystarcza, ale nie ma kontaktu.
Ano racja- kontakt podaję dopiero, jak ktoś ma życzenie zrobić psiaczkowi ogłoszenie ;) Mój nr. 605095144 i w razie potrzeby mail: [email protected]- ale jedynie, jak nie będzie opcji zadzwonienia!
Dziękuję Dinka!:loveu:

• 2 weeks later...