Koperek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 1207-08 Bono 7 lat, dość duży. Był znaleziony. Trafił do Schroniska zaniedbany i głodny. Obecnie czuje się dobrze i jest zdrowy. Bono to poważny i zrównoważony, mądry i miły pies. Będzie wspaniałym, karnym towarzyszem spacerów. Oczywiście moje foty, ogłoszenia itd będę na bieżąco uzupełniać. Proszę tylko o wsparcie duchowe i może allegro?? :) -------------------------------------------------------- Ze strony Negri: 1207/08 7 lat, pies, dość duży. Miły, spokojny i zrównoważony. Idealny pies towarzysz. Quote
Koperek Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 I jeszcze pościk na fotoski ;) Quote
Koperek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='kikou']taka ma niewinna sliczna minke.... Ponieważ BONO taki jest- cały niewinny. I z wyglądu aniołek i z zachowania :) A dlaczego siedzi tyle w schronie?? Z tego samego powodu, co inne. Quote
Negri Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 No to jedziem: Bono - cudowny, bezproblemowy pies czeka na dom! (520065310) - Aukcje internetowe Allegro Bono - cudowny, bezproblemowy pies czeka na dom! / Psy > Pozostałe - Wrocław, Krzyki Bono - cudowny, bezproblemowy pies czeka na dom! Oczy psa Płaczą, bo nie mają kogo kocha / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Quote
Koperek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Negri, jak Ci będzie kiedyś smutno to powiedz tylko słowo, a przyjadę Ci humor poprawić! :lol: ...za te ogłoszenia rzecz jasna!:p:lol::lol: Quote
Negri Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Zapamiętam ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Slomka22 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja narazie zapisuje i bede podnosic watek... Quote
Koperek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Negri w ogłoszeniu BONO na eoferty.pl podałaś adres: woj. łódzkie- powiesz dlaczego??:evil_lol: Zmieniłam post pierwszy- dodałam Twoje foty i można robić ogłoszonka:multi: Kto pomoże??? Cioteczki-dogomaniaczki bardzo Was wszystkie proszę!!! Nie mam tyle wolnego czasu, poza tym oczy mało mi z orbit nie wychodzą od patrzenia w monitor:placz::placz::placz: Quote
Negri Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ajjjjjjjjjj bo tam automatycznie jako 1 się pojawia łódzkie i nie zawsze pamiętam by zmienić :evil_lol::evil_lol: Quote
kikou Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 kilka ogłoszeń od Dinki: Bono: ogloszenia.trojmiasto.pl kokosy.pl kupiepsa.pl pineska.pl pajeczyna.pl gumtree.pl animalia.pl petworld.pl wegetarianie.pl petsy.pl Quote
Negri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 nie wiem co mam Wam napisać............................:-(:placz::-(:placz: aktualizując stronę spisuje także uśpienia i niestety jest wśród nich jego nr :placz: nie mam pojęcia czemu............. jak się dowiem to napisze:shake::placz: Quote
Koperek Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Negri']nie wiem co mam Wam napisać............................:-(:placz::-(:placz: aktualizując stronę spisuje także uśpienia i niestety jest wśród nich jego nr :placz: nie mam pojęcia czemu............. jak się dowiem to napisze:shake::placz: KUR** M*Ć!:angryy: DLACZEGO BONO TAKŻE??????????????????????????? DLACZEGO?????????????? Quote
Koperek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Negri pytałaś może dlaczego? :-( Quote
Negri Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Na razie pytam moją grypę - "Dlaczego ja?? " :evil_lol: Quote
Koperek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 No nic- zmieniam tytuł- coś ostatnio "ktoś" miał wenę na taką obszerną akcję:cool1: Quote
Koperek Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 No ciekawostka! Bono nadal widnieje na stronie głównej schroniska wśród psów do adopcji!:roll: Czy to pomyłka, czy to prawda??? Quote
Negri Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 wiesz co też mnie to zastanawia........:roll: wezmę jego nr i sprawdze w głównej księdze o co chodzi.... Quote
Negri Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 zadzwoniłam i zapytałam<tak ze niby ja to nie ja tylko ktoś zainteresowany>..... odpowiedz: nie, nie ma juz pieska :placz: Quote
Koperek Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Negri napisał(a):zadzwoniłam i zapytałam<tak ze niby ja to nie ja tylko ktoś zainteresowany>..... odpowiedz: nie, nie ma juz pieska :placz: :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts