Agata69 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Saphira']Może ten siedmiolatek przekona rodziców, że nie oddaje sie bez powodu kochanego stworzenia. Nie mam pomysłu.....Zostaje tymczas i ogłaszać.[/quote] Błąd. Siedmiolatek nie wie, ze pies musi odejść. Rodzice utrzymuja go w przekonaniu, że pies wyjeżdża na szkolenie.:shake: Quote
Bambino Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Agata69']Błąd. Siedmiolatek nie wie, ze pies musi odejść. Rodzice utrzymuja go w przekonaniu, że pies wyjeżdża na szkolenie.:shake:[/quote] To chyba jakieś szkolenie nie na tym świecie :angryy: Quote
bigosik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Poker'].śliczny jest, dac go do Metra? a jaki oddział Wyborczej jest we Włocławku? z Bydgoszczy?[/QUOTE] z Torunia. Quote
Agata69 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='bigosik']z Torunia.[/quote] Witaj, kasiu. Czy mnie oczy nie mylą? Zrobiłaś banerek? Dzięki. Quote
Bambino Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Wstawię sobie banerek Piorunka w podpisie :lol: Quote
bigosik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Agata69']Witaj, kasiu. Czy mnie oczy nie mylą? Zrobiłaś banerek? Dzięki.[/QUOTE] Nie ma problemu:) Chciałam go jakoś "wypasić", ale dziś można było na szybko,kod banerka podesłałam na prv, jakbyś chciała go na pierwszy post lub coś - tak mój Artuś doradził. Rozmawiałam z sąsiadką o Piorunie może się co wywie (oby). W górę cudasku:loveu: Quote
bigosik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Wrzuciłam Piorunka na ogłoszenie wyróżnione w gazecie pomorskiej. Napisano tam na regulaminie,że: Wraz z zamieszczeniem ogłoszenia na serwisie pomorska.pl pojawia się ono równolegle na serwisach: Lublin :: Dziennik Wschodni :: Lubelszczyzna :: www.dziennikwschodni.pl Świętokrzyskie, radomskie, podkarpackie - wiadomości, aktualności, forum, galerie, informator - Echo Dnia Gazeta Pomorska | Kujawy i Pomorze - wiadomości, aktualności, forum, galerie. Opole, Opolszczyzna - informacje, artykuły, wydarzenia. portal internetowy Gazety Lubuskiej - ONLINE Koszalin, Zachodniopomorskie - informacje, artykuły, wydarzenia. Szczecin i Zachodnipomorskie - informacje, artykuły, wydarzenia. | www.gs24.pl Słupsk i Pomorze Środkowe - informacje, artykuły, wydarzenia. | www.gp24.pl Kurier Poranny - informacje z Białegostoku i Podlasia Gazeta Współczesna - informacje, artykuły, wydarzenia nowiny24 - Podkarpacie, Rzeszów - informacje, wydarzenia, opinie, artykuły Ostrołęka :: Tygodnik Ostrołęcki :: Ostrołęka | www.to.com.pl Stan jeszcze nie publ.ale to pewno kwestia krótkiego czasu.:) I musiałam niestety przykrócić treść :shake: bo max. 500 znaków. Quote
bigosik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 hehe, teraz dojrzałam te linki (kopiuj/wklej było):crazyeye: to cię piorunku w całą polskę rzuciło z tej pomorskiej:roll: Quote
bigosik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Bambino']Wstawię sobie banerek Piorunka w podpisie :lol:[/QUOTE] Wstaw,wstaw:loveu: Quote
Saphira Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 No to ja też z Piorunkiem troche pochodzę może go ktoś zauważy;) Quote
Saphira Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='bigosik']Wrzuciłam Piorunka na ogłoszenie wyróżnione w gazecie pomorskiej. Napisano tam na regulaminie,że: Wraz z zamieszczeniem ogłoszenia na serwisie pomorska.pl pojawia się ono równolegle na serwisach: Lublin :: Dziennik Wschodni :: Lubelszczyzna :: www.dziennikwschodni.pl Świętokrzyskie, radomskie, podkarpackie - wiadomości, aktualności, forum, galerie, informator - Echo Dnia Gazeta Pomorska | Kujawy i Pomorze - wiadomości, aktualności, forum, galerie. Opole, Opolszczyzna - informacje, artykuły, wydarzenia. portal internetowy Gazety Lubuskiej - ONLINE Koszalin, Zachodniopomorskie - informacje, artykuły, wydarzenia. Szczecin i Zachodnipomorskie - informacje, artykuły, wydarzenia. | www.gs24.pl Słupsk i Pomorze Środkowe - informacje, artykuły, wydarzenia. | www.gp24.pl Kurier Poranny - informacje z Białegostoku i Podlasia Gazeta Współczesna - informacje, artykuły, wydarzenia nowiny24 - Podkarpacie, Rzeszów - informacje, wydarzenia, opinie, artykuły Ostrołęka :: Tygodnik Ostrołęcki :: Ostrołęka | www.to.com.pl Stan jeszcze nie publ.ale to pewno kwestia krótkiego czasu.:) I musiałam niestety przykrócić treść :shake: bo max. 500 znaków. Ale w wersji papierowej ogloszenie sie nie pojawia? Tu chyba chodzi tylko o wersję elektroniczną ? Quote
Agata69 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 dzisiaj byłam na wizycie u pani która wypatrzyła plakacik i sie przejęła. Wszuystko dobrze ale.... Pani ma 72 lata, pan prawie 80 lat. To emerytowany weterynarz, chodzi o laseczce. państwo mieszkaja na 3 pietrze. mają maleńka grubą pekinkę, która porusza sie z gracją i najlepiej jej na poduszce. Ma swoje miejsce przy stole a pani gryzie jej kanapki.:cool3: Mieszkanko wymuskane, spokój i cisza. jakos nie widzę tam pioruna, który po pierwsze nadal sika w domu, po drugie jest żywym srebrem. byłam tam 2 godziny. Kasia(pekinka) nie ruszyła sie z pańskich kolan. Dla tych ludzi najodpowiedniejszy byłby jakis uroczy staruszek a nie taki młodziak. Pani ma pomysleć. sama nie wiem....:shake: Quote
Bambino Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Agata69 napisał(a):dzisiaj byłam na wizycie u pani która wypatrzyła plakacik i sie przejęła. Wszuystko dobrze ale.... Pani ma 72 lata, pan prawie 80 lat. To emerytowany weterynarz, chodzi o laseczce. państwo mieszkaja na 3 pietrze. mają maleńka grubą pekinkę, która porusza sie z gracją i najlepiej jej na poduszce. Ma swoje miejsce przy stole a pani gryzie jej kanapki.:cool3: Mieszkanko wymuskane, spokój i cisza. jakos nie widzę tam pioruna, który po pierwsze nadal sika w domu, po drugie jest żywym srebrem. byłam tam 2 godziny. Kasia(pekinka) nie ruszyła sie z pańskich kolan. Dla tych ludzi najodpowiedniejszy byłby jakis uroczy staruszek a nie taki młodziak. Pani ma pomysleć. sama nie wiem....:shake: Agatuś, a nie masz tam gdzie w piwnicy jakiegoś staruszka dla tej Kasiuni pekińczyk? Bo wrocławskie dziewczyny staruszków mają opór. Staruszek staruszkowi nierówny - mój Nevio ma 6-8 lat a werwy więcej niż Puśka.:evil_lol: Quote
Saphira Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Kolacja :eating: :kaffee_2: jogging:Dog_run: spanki :sleeping: Quote
Lu_Gosiak Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 a Piorunek obecnie siedzi w tym domku, który już go nie chce???????? Quote
bigosik Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Saphira napisał(a):Ale w wersji papierowej ogloszenie sie nie pojawia? Tu chyba chodzi tylko o wersję elektroniczną ? tak, elektroniczną. A i tu trzeba będzie przedłużyć w końcu emisje bo sa dwutygodniowe. Quote
Agata69 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Wysyłam Pioruna (fotki) do pani z Torunia. czy ktos mógłby zasponsorować Piorunkowi allegro? Quote
bigosik Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Mam luźną 20-stkę, ale tu fizycznie, bo na wpływ na konto jeszcze czekam. Mogę przekazać Marysi ,a wy się dogadacie. Więcej nie mam bo muszę szczepić Cywila. Quote
Agata69 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 bigosik napisał(a):Mam luźną 20-stkę, ale tu fizycznie, bo na wpływ na konto jeszcze czekam. Mogę przekazać Marysi ,a wy się dogadacie. Więcej nie mam bo muszę szczepić Cywila. Kasia , a moze mogłabyś po propstu wystawiłabyś mu allegro? Wzór jest na wątku, tylko uaktualnić. marysi kasy nie dawaj , bo to nic nie załatwi. Quote
bigosik Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Zobaczę co się da zrobić... Niewiem czy sobie poradzę :roll:. W każdym razie spróbuję, narazie ogłaszam i niańczę moje psy, plus robota domowa przerywana małym wpisikiem na Dogo. Jak się trochę uspokoi - zerkne i nie omieszkam poinformować o efektach tegoż zerkania. Quote
Bambino Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Agata69']Wysyłam Pioruna (fotki) do pani z Torunia. czy ktos mógłby zasponsorować Piorunkowi allegro? Myslisz, że trzymac kciuki za Toruń? :-o Quote
Lu_Gosiak Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 gdzie teraz przebywa Piorunek????????? Quote
kosu32 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Agata69']Wysyłam Pioruna (fotki) do pani z Torunia. czy ktos mógłby zasponsorować Piorunkowi allegro? Agata - weź moje Allegro po Balli-zostało jeszcze 5 dni emisji a Moja Ukochana Sunia pojechała do nowego domku :lol: (domów tylko szczegóły podmianki z Kasią). Pisałam do niej na gg bo wczoraj nie mogłam się zalogować na Dogo-niestety nie odpowiedziała. Tym razem sponsorem Piorunka będę ja.:loveu: Strzelaj Piorun natychmiast do nowego-wymarzonego domku (przelew już poszedł Agato):evil_lol: Quote
Kasia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ok, dzis podmienie Pioruna na miejsce Balli. Aniu ja od kilku dni nie odpalałam gg bo coś mi szwankuje...:roll: Jak Balla znalazła dom? Ktos ja wypatrzył w schronie? Quote
kosu32 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Kasia']Ok, dzis podmienie Pioruna na miejsce Balli. Aniu ja od kilku dni nie odpalałam gg bo coś mi szwankuje...:roll: Jak Balla znalazła dom? Ktos ja wypatrzył w schronie? Dzięki bardzo Kasiu-ostatnio problemy komunikacyjne dają o sobie znać... Allegro było piękne (aż sobie wydrukowałam na pamiątkę-mój pierwszy tekst i Twoja super oprawa)-964 wejścia-to jest już coś -Śliczna 8 m-czna TRIKOLORKA. Szczeniak szuka domu (551037986) - Aukcje internetowe Allegro. Jak będę w schronisku to postaram dopytać w jaki sposób Balla została wypatrzona. Swoją dorgą wiem że i ludzie na Dogo się nią interesowali. Teraz Piorunowi przydałby się jakiś kochany domek ... Quote
Recommended Posts