NNikka Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Czy ktoś mi moze powiedzieć ile kosztuje obecnie szczeniak mastino neapolitano? I jakie są najlepsze hodowle? Quote
anushka Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 a czy wogóle ktoś na forum ma takie cudo??? :o Quote
tunio Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Na molosowym forum jest sporo osob z mastino napluto i radze sie tam udac,bo tu chyba nikogo z naplutem nie ma :roll: Quote
tunio Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Fragment odpowiedzi Olgi z molosowego forum :D [quote name='Olga']Napluto jest w granicach 1600-2500 zależy od hodowli i zatłoczenia rynku w danej chwili szczeniakami. [/quote] Reszty szukac na tymze forum :wink: Quote
Moloska Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Szczeniaki sa w roznych cenach-zalezy to; od rodzicow-ich sukcesow,przodkow-rodowdu. Tak wiec, ceny szczeniakow kreca sie od 1500-3500. Oczywiscie,zawsze mozna znalezc drozsze molosy. :lol: Quote
tunio Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='NNikka']Temat mocno juz nieaktualny...[/quote] Fakt :lol: Popatrzylam na date postu Ani i to mnie zmylilo :lol: A zdradz odpowiedz czy to Ty sie zastanawialas nad naplutem ? 8) Quote
anushka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 ja tylko zapytałam czy ktoś nie ma przypadkiem takiego cudeńka z tego forum,na molosowym forum jestem często tylko nie piszę bo tam tyle jest czytania :oops: i oglądania :oops: ale zarejestrowałam się tylko czekam aż konto będzie aktywne,bardzo podobają mi się takie cielaczki i chciałabym wiedzieć o nich jak najwięcej,dlatego spytałam czy ktoś z tego forum posiada takiego osobnika :lol: namieszałam???chyba nie... :wink: :lol: Quote
NNikka Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Ja nie... Kolega mnie pytał po prostu... z dużych to ja albo dogi albo takie maleństwo ja Ty masz w domu :D Quote
Recommended Posts