funia Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 To zdjęcie w pościeli to komedia!!! Quote
Torusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Widać na tych zdjęciach jaka ważna jest i jakby mieszkała tam od dawna:evil_lol:. Jednak cuda się zdarzają,żeby tylko z tą łapką dobrze było. Quote
funia Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Kiedy dzwonisz do pani Anety ,bo nie chcę jej zadręczać:cool3: Quote
stonka1125 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jaka księżniczka w pościółce w serduszka:loveu: Quote
Joodith Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='funia']To zdjęcie w pościeli to komedia!!![/quote] Odnoszę nieodparte wrażenie, że takie komedie są co wieczór udziałem wielu z nas (i naszych futrzasztych pociech). :oops::p Cudowna Madziulka :loveu: Quote
niuta Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Cześć wszystkim!!! To ja miałam szczęście zostać właścicielka Madzi ( największego przytulacza na świecie :loveu: ). Coś w tej komedii jest ale jak do łóżka wpychają się aż dwa psiaki to czasem można z niego spaść :lol::eviltong: Quote
stonka1125 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 witaj niuta!!!!super że tu jesteś i że będą informacje z pierwszej ręki(nie żeby poprzednie były złe ,ale co pańcia to pańcia,no nie???)to czekam na wieści i zdjęcia!!!! Quote
Torusia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Witaj niuta,fajnie,że tu jesteś,cieszę się bardzo:multi: Quote
Ambra Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Witam, Niutę i kolejną sosnowiczankę na forum.;) To ja byla u Ciebie w domku. Ciesze się że adopcja szczesliwie zakonczona i mam nadzieje ze Madzie szybko zaprzyjazni sie ze swoja młodsza kolezanka. pozdrawiam;) Quote
funia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Hello,Niutka fajnie że mamy z toba kontakt:cool3: CZekam w napięciu na jakieś dłuższe wieści o Madzi :lol: Quote
niuta Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 CZEŚĆ!!! ;) WSZYSTKO DOBRZE, POWOLI SIĘ DO NAS PRZEKONUJE CO PRAWDA CHWILAMI JEST TROSZECZKĘ AGRESYWNA ALE MYŚLĘ ,ŻE TO MA ZWIĄZEK Z JEJ PRZESZŁOŚCIĄ. PRACUJEMY NAD NIĄ ALE MOŻE MACIE JAKIEŚ POMYSŁY? CHĘTNIE WYPRÓBUJE!! ALE OGÓLNIE JEST SUPER PSINA NA MEDAL! POZDRAWIAM !!!:cool3: Quote
Torusia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Napisz konkretnie z tą agresywnością,co robi,jak się zachowuję,ja ogólnie to mogę tylko tyle powiedzieć,że reagowała jak mówiłam jej-nie wolno.A jak jej łapka i brzuszek?Pozdrawiam:loveu: Quote
niuta Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Brzuszek siĘ wŁaŚciwie juŻ caŁkiem zagoiŁ , ma tylko jeszcze twarde guzy, z tĄ ŁapkĄ to dziwna sprawa bo co jakiŚ czas normalnie na niej staje. MiaŁa teŻ pod pyszczkiem wŁaŚciwie juŻ na szyj guzek ale okazaŁ to siĘ jaki wrzÓd jak pĘkŁo to przeczyŚciŁam i juŻ nie ma po nim Śladu. Co jakiŚ czas zdarza siĘ jej Że z zĄbkami szurnie do mĘŻa i co czĘŚciej robi na spacerze do przechodniÓw ktÓrzy jej siĘ nie spodobajĄ. Nie robi tego za kaŻdym razem wiĘc podejrzewam Że to minie!! Quote
funia Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 No Niutka jak tam ,bo zmartwiłam sie tymi atakami na męża .Mam nadzieję ze to nic poważnego??? Quote
niuta Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Nie no:lol: nic poważnego, po prostu rości sobie do mnie prawo własności a zwłaszcza w łóżku:multi: hi hi hi. Na pewno na spacerach trzeba jej pilnować bo nie wiadomo kto się jej nie spodoba:diabloti: Quote
Torusia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A może trzeba trochę na nią krzyczeć,żeby wiedziała,że tego nie wolno robić i może faktycznie potrzebuje trochę więcej czasu i może niech sama śpi,bo nie da wam w nocy baraszkować:lol: Quote
niuta Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Dzisiaj na nią nakrzyczałam bo mimo że była na dworze to nasikała w domu i potem było mi jej tak żal:placz: Problem tylko w tym że w moim domu rządzą zwierzaki i z rzeczywiście z figlami:loveu: w łóżku mogą być niewielkie problemy :evil_lol:hi hi hi :multi: Quote
funia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Beata a ty jak zwykle o jednym :evil_lol:,baraszkowac można nie tylko w nocy dzień też jest dobry:razz: Quote
Torusia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Oj no ale wyobrażam sobie spanie z dwoma psami i mężem który chce się przytulić i nie może bo psy na niego warczą:evil_lol: Ale trochę dziwne,że Madzia nasikała,ale niutka to tylko raz się zdarzyło? I jak ogólnie dalej atakuje Twojego męża i przechodniów? Quote
niuta Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 W sumie to tak bo w pierwszym dni narobiła ale miałam biegunkę wiec wiadomo że to inna sprawa! :p Na razie to jest dla niej jeszcze wszystko nowe a mój mąż musi poznać nowe miejsce w hierarchii hi hi hi:evil_lol: Quote
kometa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 przepraszam za offa.... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolumny-film-lejdis-dla-pirata-bez-oka-do-20-02-a-131189/[/URL] Quote
niuta Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Witam ! Dzisiaj Madzia zdawała kolejny test, na pozostanie samej w domu na sześć godzin. Zdała go znakomicie a jak wróciłam przywitały mnie dwa machające ogonki:multi: Quote
Torusia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 O to super i wogle nie szczekała?A jak z zaczepianiem ludzi i Twojego męża? Quote
Recommended Posts