Aurunia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Kto się wybiera my na pewno będziemy, po niżej daję info o wystawie?? Termin zgłoszeń: 30.01.2009 Opłaty za udział w wystawie wnoszone do dnia 30.01.2009 r.: - za pierwszego psa (z katalogiem) - 70zł - za każdego następnego (bez katalogu) - 60zł - klasa szczeniąt - 35zł - psy z tytułem Int.Champ. - 35zł - klasa weteranów (bez katalogu) - bezpłatnie - rasy polskie (bez katalogu) - bezpłatnie - konkurs Młody Prezenter (bez katalogu) - 10zł/dzień Yorki idą w niedziele 15.02.2009r: MAGDALENA ŚWIĘTOŃ - yorkshire terrier, australian silky terrier Quote
duszek01 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 moze jako widz,bo u p.ŚWIETON nie mam co wystawiac;) Quote
tigrunia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 duszek01 napisał(a):moze jako widz,bo u p.ŚWIETON nie mam co wystawiac;) Eeee.. ja tam się jej nie boje :diabloti: Quote
Aurunia Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 duszek01 napisał(a):moze jako widz,bo u p.ŚWIETON nie mam co wystawiac;) mam to samo zdanie dlatego zastanawiam się nad tym czy zgłaszać Aure (rodzice mnie namawiają żeby ją wziąć, ale nie wiem czy jest sens). A z Zahi pojadę bo szczeniaki to jeszcze nic nie znaczy. Pierwsza wystawa będę przynajmniej wiedzieć nad czym mam popracować do Grudziądza. No to do zobaczenia ;) Quote
Sandra i Soul :) Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 My się jeszcze zastanawiamy ale słyszałam że ta pani to psia fryzjerka :roll: no i nie wiem czy pojadę :shake: A może ktoś wie na co p.ŚWIĘTOŃ zwraca uwagę :cool3:(domyślam się że na wygląd psa - szatę) Quote
dzasta Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ja też będę na tej Wystawie ze setaffinką ale na pewno podejdę do ringu Yorków żeby zapoznać się z Wami i popatrzeć nad czym jeszcze muszę popracować z Gabi przed jej debiutem :) Quote
duszek01 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Akurat w Grudziadzu moja Mersedes w szczeniakach u Swieton zajela 1 miejsce,Aura Ty tez wtedy bylas;)Juz później u niej nie wystawialam ,ale na ruch tez zwraca uwage.Zreszta ja teraz chyba bardziej miedzynarodowki bede zaliczac ,no moze nie tylko:roll::lol: Quote
duszek01 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 tigrunia napisał(a):Eeee.. ja tam się jej nie boje :diabloti: nie no ja tez nie:p Quote
tigrunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ja póki co w ogóle nie zwracam uwagi jaki sędzia jest i na co zwraca uwagę .. może kiedyś to się zmieni na razie chyba za małe doświadczenie mam w opisach danych sędziów :roll: Zresztą czym się przejmować .... :cool1: Jadę na wystawę bo mam ochotę a nie bo fajny sędzia jest :roll: Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 duszek01 napisał(a):nie no ja tez nie:p A z kim będziesz jeździć na wystawy w przyszłym roku?? Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 duszek01 napisał(a):no z Mersusią;) Myślałam że jej córeczka jednak zostanie z Tobą Quote
duszek01 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Aurunia napisał(a):A z kim będziesz jeździć na wystawy w przyszłym roku?? no z Mersusią;) Quote
duszek01 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 tigrunia napisał(a):Ja póki co w ogóle nie zwracam uwagi jaki sędzia jest i na co zwraca uwagę .. może kiedyś to się zmieni na razie chyba za małe doświadczenie mam w opisach danych sędziów :roll: Zresztą czym się przejmować .... :cool1: Jadę na wystawę bo mam ochotę a nie bo fajny sędzia jest :roll: ja ogolnie tez nie zwracam,ale juz mniej wiecej wiem u ktorego nie mam szans,bo wiesz dla mnie ocena doskonala to zadnen sukces,no chyba ze na swiatowce;)Wole nie jechac niz się denerwowac,tym bardziej ze wiem jakiego mam psa. Mers brakuje międzynarodowki do Championatu wiec na takie bede jeździc,choc wiem ze marne szanse.Dla mnie i tak osiągnęla duzo wiec nawet to wystarczy:loveu: Quote
tigrunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 duszek01 napisał(a):ja ogolnie tez nie zwracam,ale juz mniej wiecej wiem u ktorego nie mam szans,bo wiesz dla mnie ocena doskonala to zadnen sukces,no chyba ze na swiatowce;)Wole nie jechac niz się denerwowac,tym bardziej ze wiem jakiego mam psa. Mers brakuje międzynarodowki do Championatu wiec na takie bede jeździc,choc wiem ze marne szanse.Dla mnie i tak osiągnęla duzo wiec nawet to wystarczy:loveu: Championat mówisz ... :siara: Ciekawe czy z Buff championke zrobie :loveu: :hmmmm: Quote
duszek01 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 tigrunia napisał(a):Championat mówisz ... :siara: Ciekawe czy z Buff championke zrobie :loveu: :hmmmm: zawsze szansa jest;) Quote
iberia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ja napewno będę tylko jeszcze niewiem w jakim składzie :) Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Został już tylko troszkę ponad tydzień :loveu: :multi: Quote
Aurunia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Ja też się nie mogę doczekać. :evil_lol: Quote
Aurunia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 A ja jestem ciekawa kiedy bedzie lista przyjętych psów i plan sędziowania :hmmmm: Quote
iberia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 wystawa tuż tuż już nie mogę sie doczekac:) widzę ze spora ekipa bedzie. Ja bedę z Ibi i Enzem a grata bedzie dzielnie kibicowac ale chyba w domu bo zaczyna sie kobieca przypadłość:) mam nadzieje ze ibi poczeka z tym do 16 lutego :) Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A po wystawie kolejny "mini" zlocik :sweetCyb: Quote
Euro-Emi Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ja tez będe na wystawie , ale tym razem wystawiam chihuahua :D Quote
marlena Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Mam zdjęcia z wystawy jakość kiepska ale zawsze coś.Może ktoś podzieli się swoimi. WALENTYNKA 2009 - Zwierz�ta > Psy - Fotosik.pl Quote
Recommended Posts