Jump to content
Dogomania

PASZCZUR^^- czyli Luna Rogonia (bc) = kiepskie fotki marysia i nie lepsze foty Jess.

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bez wątpienia mój najładniejszy ! :eviltong: A później Karoliny (bo ja robiłam ^^ :eviltong:).

Marysiu...wracaj szybko i baw się dobrze. :multi: :D

Posted

[quote name='Marysia&Pysia']U mnie to :
zimno
biało
i smutno bez pysiaka
oraz nogi bolą !!![/quote]

Mozesz być pewna,że Pysi nic nie jest :eviltong::eviltong::eviltong: Wkońcu wczoraj nawet z nią biegałam ! :lol::lol::lol:

Posted

No i racja Marysiu ! :)
Przynajmniej się podtuczyła, i będzie wyglądać jak pies, a nie jego cień. :eviltong:
Ale jaka będzie radość jak cię zobaczy. :loveu: :loveu: :loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

zaniedbałam :eviltong:
ale dzisiaj mam troche czasu to wstawie uwaga az 2 (prawie takie same) foty !!!

[IMG]http://upload.miau.pl/3/184094.jpg[/IMG]

[IMG]http://upload.miau.pl/3/184092.jpg[/IMG]
postanowiłam je zrobic, poniewaz pysiakowi znowu zaczeło futro wychodzic garściami :placz:

i uwaga dobra nowina - pysia nadal nie schudła tylko utrzymuje wagę małego słonika :multi:

Posted

" Maryjanna" (:lol: )po prostu żoNdzisz, nie ma co :evil_lol: Tfui talend robienia fotęcjuf rlz! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol::lol: ahahhahahahahahhaha sama sie z siebie brechtam :evil_lol: :eviltong: Pys jakos jeszcze fyglada^^ ale to fypadanie jej fuosuf, to efekt stażenia siem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti::lol: najstarży Border Colli w klubie xD a teraz sprubuj pżeczytaci ten text normalnie :evil_lol: :cool3: to fszystko bylo pisane tak dla "rzardu" :evil_lol:

Posted

Fajna ta ostatnia fota :evil_lol:

[quote]
najstarży Border Colli w klubie xD
[/quote]

NIE PRAWDA :cool1: Jak mogłas zapomnieć :shake: Nie wybacze ci tego :shake::lol:

P.S Marysia wiesz,ze ja mam jeszcze ten filmik co rzuciłas frisbee i śmiałas sie jak chochlik ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wykorzystam go kiedyś w pewnych celach naukowych :evil_lol::lol:

Posted

[quote name='Dynamique']

NIE PRAWDA :cool1: Jak mogłas zapomnieć :shake: Nie wybacze ci tego :shake::lol:

[/quote]

NO Hellołł! przeciez Ty nie jestes z nami w Psiej Farmie, tylko u Anety zapomnialas...?? :roll::mad: mowilam, o "najstarżym" borderze w klubie w sensie, ze w psief farmie ;) ale przyznasz chyba ze mam talent dyslektyczny :diabloti: :evil_lol:??

Posted

oj dobra!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :eviltong: wszystkie sa stare doopy i juz :diabloti: :diabloti: nie ma ****** we wsi :evil_lol: :evil_lol: :lol:. no a ja mam pasje dyslektyczna, wiec nikt mnie nie przebije jak sie postaram :lol: :diabloti: