Kitek Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ituś 1.06.1991r. - 19.12.2008r. Dziś rano pożegnaliśmy się z naszym kochanym Itusiem... tak ciężko rozstać się po 17-tu latach i 7 miesiącach... :-( niestety musieliśmy podjąć najcięższą z decyzji... o uśpieniu naszego przyjaciela... wiedzieliśmy, że już nie ma dla niego ratunku i że już bardzo cierpi... jedyną pocieszającą myślą jest to, że byliśmy z nim do końca, głaskaliśmy po łebku, trzymaliśmy za łapkę... ale przez Tęczowy Most musiał już przejść sam.... mam nadzieję, że czekał tam na niego mój Kleofasek... :placz: Ituś i Kleofas wiele lat temu... Ituś "lew z buszu" Takim go będziemy pamiętać... Quote
Basia i Barni Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 strasznie mi przykro- dobrze ,że nie cierpiał i odchodził z cudownymi ludzmi ,którzy go kochali <'><'><'> Quote
Agga Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ituś [`] Już jesteś w gronie psich przyjaciół. Quote
ma_ruda Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Już mijają te magiczne dni. To był czas, który sprzyjał wspomnieniom. Ale przecież wciąż pamiętamy. __________________ Quote
Recommended Posts