wszpasia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Witam, 18.12 na przytanku autobusowym pod dworcem gł. pkp w Gdańsku natknęłam się na młodego psiaka. Nieduży, biały w carne łatki, miał na sobie czarną skórzaną obrożę - niestety beż nr kontaktowego do właściciela. Nie wiem czy ma chipa - to zostanie sprawdzone jutro. Wnioskując po tym, że ten chłopak siusia jak dziewczynka i ma bieluskie sliczne ząbki, oceniam, że może nie mieć nawet roku. Nie jest wychudzony, był tylko dość brudny. Czeka na swojego pana lub nowy domek!! Pies jest u moich znajomych gdyż moja suczka jest właśnie w trakcie cieczki. Potem trafi do mnie ale ja zatrzymać go również nie mogę ze względu na brak środków oraz malutki metraż kawalerki, w ktorej mieszkamy we 3 - ja, pies i kot:roll: Kontakt - Asia tel. 506-65-68-65 [email protected] Oto linki do Chrupkowych ogłoszeń, za które strasznie Wam dziękuję: irasiad-zagubionym.pl Poszukiwany właściciel pieska znalezionego 18.12 pod dworcem ojej.pl Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Poźnym popołudniem natknęłam się na przy / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa# Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Poszukiwany właściciel pieska znalezionego 18.12 pod dworcem Zwierzęta. Poszukiwany właściciel pieska znalezionego 18.12 pod dworcem OGŁOSZENIA Różne Zwierzęta - Gdańsk, Gdynia, Sopot, Trójmiasto. Poszukiwany właściciel pieska znalezionego 18.12 pod dworcem Poszukiwany właściciel pieska znalezionego 18.12 pod dworcem. - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Trójmiasto Poszukiwany właściciel pieska znalezionego 18.12 p - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Poszukiwany właściciel pieska znalezionego 18.12 - Interpress Ogłoszenia Poszukiwany właściciel pieska znalezionego 18.12 / Psy > Pozostałe - Gdańsk Młody, piękny pies hiper rasowy!! (512129249) - Aukcje internetowe Allegro Jeśli możecie dodać go jeszcze gdzieć to będziemy z Chrupkiem dźwięczni;-) Quote
wszpasia Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 proszę również o sugestie gdzie psa jeszce ogłaszać, aby zwiększyć jego szanse na znalezienie domu Quote
wszpasia Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 dzieki za fotki:) małe zainteresowanie wątkiem - wiem, że w kontekści tych wszystkich dramatycznych historii, które można na dogo znaleźć to wątek Chrupka może nie wywierać wrażenia, ale on potrzebuje domu i nie zasługuje na niego mniej, niże pieski, które np trafiły do schroniska.. pomóżcie chociaż utrzymać ten wątek na górze...żeby nie spadał na szary koniec.. Quote
asiamm Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 gdzieś na dogo jest wątek z długą listą stron na których można ogłaszać psy. ma już allegro? tam największa oglądalność. alegratkę też możesz zrobić EDIT: bannerek Quote
wszpasia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 właśnie się zabieram za ogłaszanie małego.. myślę, że nikt go nie szuka... Quote
asiamm Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='wszpasia']proszę również o sugestie gdzie psa jeszce ogłaszać, aby zwiększyć jego szanse na znalezienie domu tu jest dłuuuga lista stron na których można zamieszczać ogłoszenia ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/ Quote
wszpasia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Chrupek był u weterynarza - nie ma chipa. Wet orzekł, iż pies ma ok 15-18 miesięcy i w jego ocenie jest zupełnie zdrowy!! Jutro Chrupek zostanie odrobaczony a za tydzień zaszczepiony. TO KOMU ŚLICZNEGO CHRUPKA????:evil_lol: Quote
wszpasia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 haloooooo:oops: HELP!!!!!!!!!!! CHRUPEK SZUKA DOMKU... Quote
asiamm Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 podrzucę chociaż bo nikt inny tu nie zagląda :shake: Quote
wszpasia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 złe wieści - Chrupek wczoraj wieczorem padł i leżał tak bez życia do dzisiejszego poranka - do otwrcia lecznicy o 10. dostał zastrzyk wzmacniający,k otry równizę ma pobudzić u niego apetyt, gdyż mały nic nie je. Wet powiedział, że ficzycznie nic mu nie jste więc to osłabienie ma podłoże psychologiczne, Chrupek po prostu teskni:(( Quote
wszpasia Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 no niestety, nikt inny nawet nie podniesie..:shake: ktoś tu jednak zagląda - WSTAWCIE CHOCIAŻ BUŹKĘ W ODPOWIEDZI, ŻEBY CHRUPEK NIE SPADAŁ NA SZARY KONIEC DLUUGIEJ LISTY WĄTKÓW:placz: Quote
wszpasia Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Chrupek w Święta bez wojego człowieka:(( Quote
Zbójini Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 No taki zapomniany wątek ciężko spotkać...:shake: spróbuje chociaż przyciagnąc jakieś dziewczyny od ogłoszeń... Quote
asiamm Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 może ktoś bannerek sobie w podpis wrzuci: Quote
danka1234 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Zbójini']No taki zapomniany wątek ciężko spotkać...:shake: spróbuje chociaż przyciagnąc jakieś dziewczyny od ogłoszeń... Jestem,zrobię mu ogłoszenia. wszpasia,następnym razem jek bedziesz potrzebowała pomocy to jest tutaj na dogo taka mapa pmoocy dogomaniaków;to link; Mapa Pomocy Dogomaniakow tam są zarejestrowani dogomaniacy którzy oferują różnego rodzaju pomoc,trzeba tylko do nich napisać bo wątek wypatrzyć ciężko jest. Quote
Aga - Czakra Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 napisz tekst i prześlij zdjęcia: [email protected] zabacz jak wyglądają ogłoszenia na naszej stronie: www.irasiad-zagubionym.pl daj też ogłoszenie na trójmiasto, czasem skutkuje Quote
Betbet Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 trzeba mu zrobić wyróznione ogłoszenie na trojmiasto.pl i dobrze by było gdzieś go w gazecie wciepnąć Quote
wszpasia Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Chrups ma ogłosenie na trojmiasto.pl, ma również allegro. Quote
Recommended Posts