Klaudus__ Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Z ogłoszeń żadnego oddzewu...?:roll: Quote
muro Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 pewnie to nic nie da, ale chociaz podniose:roll: Quote
ElzaMilicz Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [quote name='Klaudus__']Z ogłoszeń żadnego oddzewu...?:roll: Jeden niekonkretny telefon z okolic Dzierżoniowa. Może przyjadą w sobotę go obejrzeć. :niewiem: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
ElzaMilicz Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Tomcug, może zmienić tytuł allegro jak w wątku ? Leo już nie jest łagodny dla obcych. Bardzo szybko zaczął bronić terytorium i swoich ludzi- to dodatkowa zaleta. Klaudus, będę pamiętać o Twojej pomocy , co oznacza, że w przyszłości żyć Ci nie dam...:diabloti: :p Quote
koss Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Uratuj życie wyślij maila, Olkusz-mordownia http://www.dogomania.pl/forum/f402/o.../#post11502841 Quote
ElzaMilicz Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [SIZE="3"]Tadam! Leo dzisiejszą noc spędzi w swoim domu. :) Powinien mieć na imię Bigos, bo i barwa sierści się zgadza i upodobania kulinarne też. :razz: Quote
agaga21 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Tadam! Leo dzisiejszą noc spędzi w swoim domu. :) Powinien mieć na imię Bigos, bo i barwa sierści się zgadza i upodobania kulinarne też. :razz: to pewne??? ale cudownie!!!!!!!! dzisiaj jest jakiś magiczny dzień adopcji!!! Quote
Melka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ale super! :multi: :multi: Elza, możesz podać ciut więcej szczegółów? :loveu: Quote
ElzaMilicz Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Melka']Ale super! :multi: :multi: Elza, możesz podać ciut więcej szczegółów? :loveu: Szczegółami będą zdjęcia z nowego domu. ;) Ale na to trzeba poczekać. Quote
kosu32 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Tadam! Leo dzisiejszą noc spędzi w swoim domu. :) Powinien mieć na imię Bigos, bo i barwa sierści się zgadza i upodobania kulinarne też. :razz: O jeny !!! :multi: Super !!! :loveu: Elza-szczerze gratuluję Tobie wyadoptowania Leo a Leo nowego kochającego domku :lol: Jak fajnie przeczytać wieczorem tak wspaniałe wieśći... Pozdrawiam Was gorąco (mój Leo Twojego Leo również) :cool3: Quote
Klaudus__ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :crazyeye: To ja draniowi ogłoszenia wyróżnione robie,a ten już zad w domku grzeje... :mad: Wspaniałe wieści! Co to za domek? :multi: Quote
koss Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 GRATULACJE DLA Leo i Ciebie -Elza w czepku:p urodzona Quote
ElzaMilicz Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Klaudus__']:crazyeye: To ja draniowi ogłoszenia wyróżnione robie,a ten już zad w domku grzeje... :mad: Wspaniałe wieści! Co to za domek? :multi: Klaudus, nie poddawaj się. :lol: :calus: Mam mini bernenkę do adopcji to podmienisz ogłoszenia. :cool3: Czteroosobowa rodzina. Dom. Ciepły kocyk. Ogródek do dyspozycji. Pełna micha. Dobry wet. Quote
ElzaMilicz Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='koss']GRATULACJE DLA Leo i Ciebie -Elza w czepku:p urodzona Ja ??? :crazyeye: Przecież to nie mój tekst był...:roll: Quote
tomcug Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Leosiu, wszystkiego najlepszego, samych dobrych dni w nowym domku!. :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Valeur248 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 :multi:Leoś w nowym domku! A są szanse na zdjęcia jego szczęśliwego pycholka? :loveu: Quote
agaga21 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 może tytuł zmienicie...bo jak zobaczyłam dzisiaj w panelu użytkownika ze leo szuka rodziny to się z lekka wystraszyłam. Quote
Recommended Posts