Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki mocno by Pani go zatrzymała.. On jest słodki taki i kochany, przymilny dziaduś

Posted

alez się cieszę!!!! Foksia dzieki :loveu::loveu:

Posted

ick napisał(a):
Czy pomozecie tez zwierzakom z Olkusza :lol:
i zaglosujecie w styczniu w Krakvecie (www.krakvet.pl)
na FUNDACJE PROANIMALS w Chrzanowie

pewnie ze pomozemy tym bardziej ze mamy kilka zwierzat pod opieka z Olkusza,pare dzieki programowi kundel bury i kocury juz znalazlo dom,
wozimy je z domku tymczasowego do programu ,a potem do domków.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='AgaG']alez się cieszę!!!! Foksia dzieki :loveu::loveu:[/quote]
Nie wiem czy dzisiaj sie smiac czy plakac.Pani Ula zadzwonila ze Zenek pare razy jej nakupkal i ze ona nie chce sie go pozbyc i przetrzyma go ale zebym mu szukala domu z ogrodem.
Powiedzilam jej co o tym mylse i czy pomyslala o psie jak on po tylu latach ,ma dom a nagle znowu gdzies go perznosza ,jak on to psychicznie wytrzyma .Powiedzilam jej ze trzeba szukac rozwiazania ,zastosowac diete bo to nie jest normalne ze pies sie zaltwia pare razy. Ze musi isc od weta po porade ,a nie od razu rezeygnowac. Ze ma przciez swojego pieska i ze tez nie wie czy na stare lata nie bedzie miec roznego rodzaju problemow i co tex bedzie mnie prosic o szukanie jej domku zogrodem (jest to mala sznaucerka)
Ma szukac rozwiazania ,zobaczymy :razz:

• 3 weeks later...
Posted

wszystko po malu sie ulozylo,zenek_bary dostaje teraz tylko raz dziennie i ttylko sucha karme ,niestrawnoscui nie ma .Pani wczoraj zadzwonila go pochwalic ,ze pierwszy raz sposcila go na lace i byl posluszny i trzymal sie blisko niej.
Bary bardzo lgnie do ludzi ,najchetneij zaczepial by kazdego przechodzacego i chcialby zeby go galskali.:lol:
W sobote Bary jedzie na badania .
Iwonka zgodzila sie go zawiesc bo pani Ula nie ma smochodu ,do weta ma daleko ,a psiak jednak nie wiemy jak by sie zachowl w autobusie.
Ja niestety nie moge bo w sobote przenosimy firme , zreszta caly tydzien mam cezki.

• 4 weeks later...
Posted

Piesek choruje, wiem to od Foksi i dzekusia. Wetka była w domu psiaka by pobrac krew, dostał rózne leki, wiecej na pewno napisze Foksia i dzekuś, która dziś u niego była. Trzymajmy kciuki za weterana, by wracał do zdrówka

Posted

AgaG napisał(a):
Piesek choruje, wiem to od Foksi i dzekusia. Wetka była w domu psiaka by pobrac krew, dostał rózne leki, wiecej na pewno napisze Foksia i dzekuś, która dziś u niego była. Trzymajmy kciuki za weterana, by wracał do zdrówka

To bylo tak ,ze pani Ula do mnie zadzwonila w poniedzilaek ,ze na spacerku Zenek sie przewrocil i nie mogl wstac ,pomogl jej sasiad i wniosl na 3 pietro do domu.
Przyszla wetaka i dala zaszczyki ,wczoraj juz Zenek co nieco zjadl i poszedl pomalutku na krotki spacerek ale bardzo powoli wchodzil po schodach .Bardzo sapie. Od wetki dostal tez antybiotyk ,a wczoraj miala pobrac krew i dac mu kroplowke tak jak prosilam(nie spotkalam sie z nia bo bylo juz poxno ,a ona miala przyjsc dopiero kolo 10 po zamknieciu gabinetu. . Zenek dostal tez pomoc finansowa na leczenie ,za zgoda pani Joli od ktorej wyzebralam 100 zl na kastracje Nikusia zostaly te pieniazki przekazane na ratowanie Zenka.Nikus z kastracja bedzie musial niestety poczekac . Teraz najwazniejsze jest zdrowie Zenka.

Posted

j3nny napisał(a):
trzymam kciuki zeby bylo ok :roll:

Niestety nie jest okej ,co prawda Zenek dzisiaj czuł sie juz lepiej ,poszedl na spacerek ale wyniki ma fatalne , wetka nie daje mu gwaranjcji dlugiego zycia jezeli wyniki sie nie poprawia ,Zenek mial zatrucie organizmu moczem ,poszly mu nerki ,a dotego przyczynila sie wetka schroniskowa ,ktora 3 tyg, temu stwierdzila ze Zenek ma dobre wyniki badan i nie musi bracv leków na nerki ktore dostawal od dawna .Niestety pani Ula nie dzwonila wtedy do mnie bo zaufala wetce bo przeciez ona nie wie co sie tam dzieje.:shake:

Posted

karusiap napisał(a):
Pani Beato co je Zenek?
Mam jeszcze 2 puszki Royala Renal na nerki,ktore dostalam keidys dla bid.

Karolinko ,puszki napweno sie przydadza ,a cos wiecej bede wiedziec od camary bo ona zna ta wetke ,ktora opiekuje sie Zenkiem wiec jak sie do niej dodzwoni bede informacje bezposrednio od weta.:shake: ale chyba nie jest dobrze :shake:

Posted

Foksia do mnie dzwoniła z płaczem, Zenuś nie żyje...:-(:-(:-( to starszne,, tak krótko miał dom, uważam, że wobec wetki w schronie, która kazała mu odstwic leki powinny byc wyciągnięte konsekwencje..