Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie, może ten Maniutkowy dystans do świata to juz był objaw chorobowy...?
Mam nadzieję, że Borysek i Zuzka (bo koteczce tez zrobicie test?) są zdrowi.
Jeszcze raz dla Mania ["]...
Trzymajcie się...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Faktycznie, może ten Maniutkowy dystans do świata to juz był objaw chorobowy...?
Mam nadzieję, że Borysek i Zuzka (bo koteczce tez zrobicie test?) są zdrowi.
Jeszcze raz dla Mania ["]...
Trzymajcie się...

Pzdr.[/QUOTE]

Zuzi też zrobię, ale ona z racji wieku nie powinna być narazona na to okropieństwo.....
W pierwszej kolejności jest Borys, mam nadzieję iść z nim w sobotę do weta. Dziś nie wyrobiłam się przed rehabilitacją.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale Borysek chyba starszy od Mania...? Czy mi się pomyliło?

pzdr.[/QUOTE]

Nie Maniek był starszy od Borysa o 3 tygodnie. Głupio się czuję pisząc był....

Posted

test rozwoaze watpliwosci i mam szczera nadzieje ze pozwoli wam zyc w spokoju i tego wam zycze !!!
no glupio mowic w czasie przeslzym ale .... tak sie podzialo , takie zyce i nikt z was nie jest winny, trzeba pielegnowac mile wspomnienia i zyc dalej gromadzac wiedze i strajac sie jak najmniej popelniac bledow juz znanych

bedzie lepiej , bedzie normalnie choc juz bez Manka ale jednak bedzie

Posted

[quote name='Tekla64']test rozwoaze watpliwosci i mam szczera nadzieje ze pozwoli wam zyc w spokoju i tego wam zycze !!!
no glupio mowic w czasie przeslzym ale .... tak sie podzialo , takie zyce i nikt z was nie jest winny, trzeba pielegnowac mile wspomnienia i zyc dalej gromadzac wiedze i strajac sie jak najmniej popelniac bledow juz znanych

bedzie lepiej , bedzie normalnie choc juz bez Manka ale jednak bedzie[/QUOTE]

Ja też mam nadzieję, że testy wyjdą dobrze....

Tak życie idzie dalej swoim torem.

Posted

[quote name='deer_1987']W jakim kocie chlopaki byly/sa wieku?[/QUOTE]

Maniuś miał rok i niespełna dwa miesiące....
Borys 30go listopada skończy rok i dwa miesiące.

Posted

[quote name='M&S'][SIZE=3]Uprzejmie donoszę, że [B]AIKO[/B] jest już oficjalnie[/SIZE]

[B][SIZE=3][COLOR=red]:multi::multi::multi::multi:MŁODZIEŻOWYM CHAMPIONEM POLSKI:multi:[/COLOR][/SIZE][/B]:multi::multi::multi:[/QUOTE]

Wielkie gratki dla Aiko i oczywiście dalszych sukcesów wystawowych dla młodziaka życzę :loveu:

[quote name='M&S']:-(:-(:-([B]Maniek 12.09.2010-08.11.2011:-([/B]:-(:-(

Nasz Maniuś umarł wczoraj wieczorem...........................
Dziękuję Asiu....[/QUOTE]

Bardzo mi przykro :shake:,
[*] dla Maniusia

Trzymam mocno kciuki za Twój powrót do zdrowia i za Boryska oczywiście też :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='Buszki']Głaski dla Boryska,bo pewnie też tęskni...[/QUOTE]

Dzięki, tak Borys tęskni:-(, zasypia przy mnie wchodząc pod kołdre, co do tej pory się nie zdarzało, mało mówi....Ogólnie jest bardzo spokojnie.

[quote name='NATKA']Wielkie gratki dla Aiko i oczywiście dalszych sukcesów wystawowych dla młodziaka życzę :loveu:

Bardzo mi przykro :shake:,
[*] dla Maniusia

Trzymam mocno kciuki za Twój powrót do zdrowia i za Boryska oczywiście też :kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE]

Dzieki w imieniu Młodego:) i za dobre słowo...