Błyskotka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Wielka szkoda :(. Taki młody kotek :( Trzymajcie się [*] [*] [*] Quote
M&S Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='Błyskotka']Wielka szkoda :(. Taki młody kotek :( Trzymajcie się [*] [*] [*][/QUOTE] Dziękuję Aniu..... Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Faktycznie, może ten Maniutkowy dystans do świata to juz był objaw chorobowy...? Mam nadzieję, że Borysek i Zuzka (bo koteczce tez zrobicie test?) są zdrowi. Jeszcze raz dla Mania ["]... Trzymajcie się... Pzdr. Quote
M&S Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Faktycznie, może ten Maniutkowy dystans do świata to juz był objaw chorobowy...? Mam nadzieję, że Borysek i Zuzka (bo koteczce tez zrobicie test?) są zdrowi. Jeszcze raz dla Mania ["]... Trzymajcie się... Pzdr.[/QUOTE] Zuzi też zrobię, ale ona z racji wieku nie powinna być narazona na to okropieństwo..... W pierwszej kolejności jest Borys, mam nadzieję iść z nim w sobotę do weta. Dziś nie wyrobiłam się przed rehabilitacją. Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Jasne. Oby u Boryska nic nie wykryto.... Pzdr. Quote
M&S Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Jasne. Oby u Boryska nic nie wykryto.... Pzdr.[/QUOTE] Asiu, na samą myśl o tym skóra mi cierpnie..... Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ale Borysek chyba starszy od Mania...? Czy mi się pomyliło? pzdr. Quote
M&S Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Ale Borysek chyba starszy od Mania...? Czy mi się pomyliło? pzdr.[/QUOTE] Nie Maniek był starszy od Borysa o 3 tygodnie. Głupio się czuję pisząc był.... Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 A, czyli jeszcze trochę nerwów będzie... No, głupio, głupio... Pzdr. Quote
Tekla64 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 test rozwoaze watpliwosci i mam szczera nadzieje ze pozwoli wam zyc w spokoju i tego wam zycze !!! no glupio mowic w czasie przeslzym ale .... tak sie podzialo , takie zyce i nikt z was nie jest winny, trzeba pielegnowac mile wspomnienia i zyc dalej gromadzac wiedze i strajac sie jak najmniej popelniac bledow juz znanych bedzie lepiej , bedzie normalnie choc juz bez Manka ale jednak bedzie Quote
M&S Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='Tekla64']test rozwoaze watpliwosci i mam szczera nadzieje ze pozwoli wam zyc w spokoju i tego wam zycze !!! no glupio mowic w czasie przeslzym ale .... tak sie podzialo , takie zyce i nikt z was nie jest winny, trzeba pielegnowac mile wspomnienia i zyc dalej gromadzac wiedze i strajac sie jak najmniej popelniac bledow juz znanych bedzie lepiej , bedzie normalnie choc juz bez Manka ale jednak bedzie[/QUOTE] Ja też mam nadzieję, że testy wyjdą dobrze.... Tak życie idzie dalej swoim torem. Quote
taxelina Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 W jakim kocie chlopaki byly/sa wieku? Quote
M&S Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='deer_1987']W jakim kocie chlopaki byly/sa wieku?[/QUOTE] Maniuś miał rok i niespełna dwa miesiące.... Borys 30go listopada skończy rok i dwa miesiące. Quote
Asiaczek Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Młodziaki.... Dla Mania ["] Dla Boryska :loveu: Pzdr. Quote
M&S Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='Asiaczek']Młodziaki.... Dla Mania ["] Dla Boryska :loveu: Pzdr.[/QUOTE] Taki scylki...... Borysek dziękuje:) Quote
Buszki Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Głaski dla Boryska,bo pewnie też tęskni... Quote
NATKA Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='M&S'][SIZE=3]Uprzejmie donoszę, że [B]AIKO[/B] jest już oficjalnie[/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=red]:multi::multi::multi::multi:MŁODZIEŻOWYM CHAMPIONEM POLSKI:multi:[/COLOR][/SIZE][/B]:multi::multi::multi:[/QUOTE] Wielkie gratki dla Aiko i oczywiście dalszych sukcesów wystawowych dla młodziaka życzę :loveu: [quote name='M&S']:-(:-(:-([B]Maniek 12.09.2010-08.11.2011:-([/B]:-(:-( Nasz Maniuś umarł wczoraj wieczorem........................... Dziękuję Asiu....[/QUOTE] Bardzo mi przykro :shake:, [*] dla Maniusia Trzymam mocno kciuki za Twój powrót do zdrowia i za Boryska oczywiście też :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
M&S Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='Buszki']Głaski dla Boryska,bo pewnie też tęskni...[/QUOTE] Dzięki, tak Borys tęskni:-(, zasypia przy mnie wchodząc pod kołdre, co do tej pory się nie zdarzało, mało mówi....Ogólnie jest bardzo spokojnie. [quote name='NATKA']Wielkie gratki dla Aiko i oczywiście dalszych sukcesów wystawowych dla młodziaka życzę :loveu: Bardzo mi przykro :shake:, [*] dla Maniusia Trzymam mocno kciuki za Twój powrót do zdrowia i za Boryska oczywiście też :kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] Dzieki w imieniu Młodego:) i za dobre słowo... Quote
Oscar Patric Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 bardzo i przykro z powodu Mamiusia[*] Quote
M&S Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='unikatowydiament']bardzo i przykro z powodu Mamiusia [*][/QUOTE] Tak, bardzo przykro.... Quote
Izabela124. Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Przykro mi z powodu Maniusia... ['][']['] Quote
M&S Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='Izabela124.']Przykro mi z powodu Maniusia... ['][']['][/QUOTE] Mi też .................................. Quote
M&S Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='deer_1987']Jak mija Wam piatek?[/QUOTE] A dziękuję, leniwie.......;) Quote
taxelina Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 No i dobrze ze leniwie, w koncu trzeba odpoczac po calym tygodniu :) Quote
Recommended Posts