Coyote Ugly FCI Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 za duzo byście już chyba chcieli :)) wydaje mi się ze nie !! Quote
agnethka Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Gdzie mogę znaleźć jakieś konkretne informacje o wjeździe na Ukrainę? Jakie wymagania? Formalności? Co powinnam przyszykować, żeby wjechać tam z psem? Quote
panbazyl Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='agnethka']Gdzie mogę znaleźć jakieś konkretne informacje o wjeździe na Ukrainę? Jakie wymagania? Formalności? Co powinnam przyszykować, żeby wjechać tam z psem?[/QUOTE] jak lubisz ekstermalne doznania to na pewno taki wyjazd Ci dostarczy! A moze się okazać calkiem normalnym i "ludzkim", to zależy tylko od tego w jakim stanie są celnicy na granicy i ich komputery.... Albo od tego, czy wlaśnie jest jakieś święto, imieniny itp.... a o przepisach było gdzieś wyżej, albo na topikach z wystaw we Lwowie. a jeśli cię cos interesuje konkretnego- na pv, albo jak sie spotkamy. :) Quote
Recommended Posts