panienkabubu Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [B][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][LEFT]Obsada sędziowska Sobota 14 marca 2009 r.[/LEFT] [/B][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]Grupa IV Piotr Król Grupa VI Maria Bruska Grupa VII Piotr Król Grupa VIII Miroslav Vaclavik Rasy Polskie Ewa Bukład Młody Prezenter Piotr Król[/LEFT] [/FONT][B][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][LEFT] Niedziela 15 marca 2009 r.[/LEFT] [/B][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]Grupa I Jerzy Prywiński Owczarki niemieckie - psy Bernd Nagel – klasy: MŁ, M, O, U, CH, W. Bogdan Chmiel – klasy: S, J. Owczarki niemieckie – suki Bernd Nagel – klasy: S, MŁ, M, W. Bogdan Chmiel – klasy: J, O, U, CH. Grupa II Maria Burska Andrzej Kot Grupa III Miroslav Vaclavik Grupa V Anna Jaśkiewicz Grupa IX Mirosław Redlicki Grupa X Piotr Król Rasy Polskie Ewa Bukład[/LEFT] Młody Prezenter Piotr Król Termin przyjmowania zgłoszeń: [B]28 luty 2009[/B] [B][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][LEFT]OPŁATY wniesione w I terminie do 28 lutego 2009r.[/LEFT] [/B][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]Pierwszy pies (z katalogiem) 65 zł Każdy następny pies (bez katalogu) 55 zł Klasa interchampionów (z katalogiem) 30 zł Szczenięta 25 zł[/LEFT] [/FONT][B][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][LEFT] OPŁATY wniesione w II terminie po 28 lutym 2009r.[/LEFT] [/B][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]Pierwszy pies (z katalogiem) 80 zł Każdy następny pies (bez katalogu) 70 zł Klasa interchampionów (z katalogiem) 45 zł Szczenięta 40 zł[/LEFT] Opłaty w dniu wystawy powiększone o 20 zł [URL]http://zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/33pwpr.pdf[/URL] [/FONT][/FONT] Quote
AnkaW Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 A ja będę wiedzieć dopiero po Rzeszowie :razz: Quote
agnethka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 yyy.... to ta wystawa jest w Przemyślu czy w JAROSŁAWIU? :razz: Quote
gidelskie-psy Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 yyy.....w Jarosławiu :diabloti: Quote
efra-husky Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 wystawa jest w Jarosławiu a organizuje ją oddział Przemyśl ;) [B][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][LEFT]Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Przemyślu[/LEFT] [/FONT][I][FONT=TimesNewRomanPS-BoldItalicMT][LEFT] ZAPRASZA NA [/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldItalicMT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldItalicMT]XXXIII Przemyską Wystawę Psów Rasowych[/LEFT] [/I][/FONT][/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][LEFT] która odbędzie się w Jarosławiu w dniach 14-15 marca 2009 r. W HALI SPORTOWEJ[/LEFT] ul. Sikorskiego 5 [/B][/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 warunki troche spartanskie ale bedziemy na pewno :) tamtegoroczna wystawe wspominam bardzo milo.....:loveu::loveu::loveu: Quote
agnethka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ja się ostro zastanawiam nad tą wystawą... Iwona - co masz na myśli pisząc, że warunki spartańskie? i chciałabym wiedzieć czy ta hala jest duża? mała? jak wyglądają jarosławskie wystawy, bo mnie tam jeszcze na "show" nie było :evil_lol: nom... i chętnie bym się czegoś dowiedziała na temat sędziego: [FONT=TimesNewRomanPSMT]Miroslav Vaclavik :roll: [/FONT] Quote
efra-husky Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 agnethka teren wystawy to hala sportowa ale taka hala jak sala gimnastyczna w szkole podstawowej ;) :shake: Na szczęście wystawę organizują w dwa dni więc może trochę luzu będzie choć za bardzo na to bym nie liczyła. Małe ringi, mało miejsca, duchota i zwiedzający prawie deptający psy - tak zapamiętałam wystawy w Jarosławiu. Quote
agnethka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 szczerze miałam nadzieję, że napiszesz co innego, że np. miejsce zmienili :roll: oglądałam foty z poprzednich i właśnie słyszałam co napisałaś... kurcze... szkoda :roll: dawno w Jarosławiu nie byłam...bu... chyba pozostaje mi czekać na Przemyśl :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='agnethka']szczerze miałam nadzieję, że napiszesz co innego, że np. miejsce zmienili :roll: oglądałam foty z poprzednich i właśnie słyszałam co napisałaś... kurcze... szkoda :roll: dawno w Jarosławiu nie byłam...bu... chyba pozostaje mi czekać na Przemyśl :evil_lol:[/quote] dawaj na Jarosław bedzie fajnie :) moze cos dla staffikow ufunduje bedzie o co walczyc :) Quote
agnethka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Iwona1984']dawaj na Jarosław bedzie fajnie :) moze cos dla staffikow ufunduje bedzie o co walczyc :)[/quote] chętnie tylko kurde... nie wiem, którą sukę wziąć w te warunki jeśli już... :roll: one się dopiero przyzwyczajają do wystaw... na 100% Elite odpada, bo ona za "szołami" nie przepada po Warszawce (jak ją wezmę w ciasnote, która potęguje stresa to nigdzie jej potem nie pokażę)... Aruśka była na jednej wystawie, Viki na żadnej... :roll: muszę pomyśleć... nagrodami mnie nie kuś, bo nawet jak pojadę to niewiadomo czy wygram :eviltong: hihi.... komfort dla psa dla mnie jest ważny :p Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='agnethka']chętnie tylko kurde... nie wiem, którą sukę wziąć w te warunki jeśli już... :roll: one się dopiero przyzwyczajają do wystaw... na 100% Elite odpada, bo ona za "szołami" nie przepada po Warszawce (jak ją wezmę w ciasnote, która potęguje stresa to nigdzie jej potem nie pokażę)... Aruśka była na jednej wystawie, Viki na żadnej... :roll: muszę pomyśleć... nagrodami mnie nie kuś, bo nawet jak pojadę to niewiadomo czy wygram :eviltong: hihi.... komfort dla psa dla mnie jest ważny :p[/quote] no to faktycznie jak mlode dopiero zaczynaja wystawy to warto to przemyslec :roll: chocoaz w tamtym roku byla fajna pogoda i byly tez ringi na zewnatrz i nawet scisku nie bylo :) dobrze ze ten moj rudy na "szloy" lubi hmm przynajmniej tak mi sie wydaje :) a co do sedziego tez szukam info?? my w sumie bedziemy walcz\yc o zakonczenie championatu doroslego Quote
AnkaW Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='agnethka']ja się ostro zastanawiam nad tą wystawą... Iwona - co masz na myśli pisząc, że warunki spartańskie? i chciałabym wiedzieć czy ta hala jest duża? mała? jak wyglądają jarosławskie wystawy, bo mnie tam jeszcze na "show" nie było :evil_lol: nom... i chętnie bym się czegoś dowiedziała na temat sędziego: [FONT=TimesNewRomanPSMT]Miroslav Vaclavik :roll:[/FONT] [/quote] :evil_lol::evil_lol: jak przeżyjesz Jarosław to żadna wystawa nie będzie straszna :diabloti: Quote
agnethka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='AnkaW']:evil_lol::evil_lol: jak przeżyjesz Jarosław to żadna wystawa nie będzie straszna :diabloti:[/quote] ja o siebie się nie martwię - tylko o psy :diabloti: Quote
Tascha Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Moze my sie wybierzemy...na gr V :psuczydło zamknę w klatce- może mi jej nie zadepczą :mad:a jak sedziuje ta sedzina Jaskiewicz? na wątku sedziowskim nikt jakos nie odpowiada...czyzby nikt nie miał tej przyjemności...albo moze nieprzyjemności :razz: ?? a jak tam jest z miejscami parkingowymi pod wystawą? piszecie ,ze ciasnota i jak kto przezyje Jarosław to juz mu żadna halówka nie straszna :evil_lol: a jak z organizacją ? mam sie nastawic na wkurzanie sie ?:eviltong: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Tascha']Moze my sie wybierzemy...na gr V :psuczydło zamknę w klatce- może mi jej nie zadepczą :mad:a jak sedziuje ta sedzina Jaskiewicz? na wątku sedziowskim nikt jakos nie odpowiada...czyzby nikt nie miał tej przyjemności...albo moze nieprzyjemności :razz: ?? a jak tam jest z miejscami parkingowymi pod wystawą? piszecie ,ze ciasnota i jak kto przezyje Jarosław to juz mu żadna halówka nie straszna :evil_lol: a jak z organizacją ? mam sie nastawic na wkurzanie sie ?:eviltong:[/quote] miejsce parkingowe ok bylam 3 razy i za kazdym razem za darmoszke :multi:parkowałam :) Quote
JOLY Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Wystawa okropna!!!! Hala mała , głośna(ostatnio atrakcją było stoiskoprzy którym rzucało się piłkami do metalowych puszek) to dopiero jest dżwięk.:shake: Psy były zachwycone! do dzisiaj mam zblokowaną sukę która uwielbiała wystawy.Wcześniej. Takie latanie samolotów czy strzelnica obok stadionu to pikuś w porównaniu z wystawą w J. Ogólnie delikatnie mówiąc to mało czysto tam było.Ludż na ludziu. Jeżdzimy bardzo dużo ale ta wystawa była najgorszą na jaką udało się nam dotrzeć.Super pomysłem były stoiska wewnątrz hali (dzięki czemu psy i wystawiający nie mieli miejsca coby te psy przygotować)A najlepszym pomysłem było danie psów kudłatych na pole .ringi pełne kałuż, SUPER!!! Za żadne skarby bym tam już nie pojechała. Byłam dwukrotnie i zawsze było BE.Natomiast brawo dla oddziału za wystawę w Przemyślu.:multi: Quote
agnethka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 napisałam co innego, ale usunęłam, bo co chwila dochodzą mnie niezbyt pozytywne opinie o tych wystawach... mam możliwość tam jechać, ale nie jestem przekonana czy chcę... :roll: Quote
agnethka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Iwona1984']heheh moja własnoręczna robota jak wyjdzie :) :cool3::cool3: no i Kentakiego zobaczysz :eviltong: i siakis taki taki nowy sedzia :evil_lol:[/quote] Kentakiego widziałam - w czerwcu w Lublinie, w lipcu w Warszawie się rozminęłyśmy i w Kielcach widziałam - zobaczę w Rzeszowie :diabloti: tak, tak - ten sędzia to też ma "miodzio" opinie, podobne do wystawy jarosławskiej :eviltong: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='agnethka']dowiedziałam się przed chwilą, że mam szanse na podróż do Jarosławia i na pokazanie się na wystawie... Iwona zachęć mnie jakoś... :razz:[/quote] heheh moja własnoręczna robota jak wyjdzie :) :cool3::cool3: no i Kentakiego zobaczysz :eviltong: i siakis taki taki nowy sedzia :evil_lol: Quote
Tascha Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Na temat pana Vaclavika tez sobie poczytałam:evil_lol: ocenia częśc V gr w Bydgoszczy :cool3: a tam tez podobno hala nie bardzo:evil_lol: z dwoja złego chyba wybiore wystawe w Jarosławiu :razz: moze przynajmniej sedzina sie uda...nikogo nie sedziowała nigdy??? Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='agnethka']Kentakiego widziałam - w czerwcu w Lublinie, w lipcu w Warszawie się rozminęłyśmy i w Kielcach widziałam - zobaczę w Rzeszowie :diabloti: tak, tak - ten sędzia to też ma "miodzio" opinie, podobne do wystawy jarosławskiej :eviltong:[/quote] o prosze i ani razu sie nie zgadalysmy:mad::mad::mad:w rzeszowie mam andzieje ze nadrobimy bo zostaje do konca :multi::multi::multi: aaaa gdzies wyczytala te opinie bo na watku sedziowskim to tylko taki maly zarys :roll::roll: Quote
agnethka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Iwona1984']o prosze i ani razu sie nie zgadalysmy:mad::mad::mad:w rzeszowie mam andzieje ze nadrobimy bo zostaje do konca :multi::multi::multi: aaaa gdzies wyczytala te opinie bo na watku sedziowskim to tylko taki maly zarys :roll::roll:[/quote] nom...zdarza się ;) kurcze... mam zgryz z tą wystawą... dobrze, że jeszcze tak wiele czasu do podjęcia ostatecznej decyzji ;) nom... na wątku sędziowskim czytałam :roll: Quote
agnethka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Iwona1984']w sumie my juz zgloszeni :):evil_lol:[/quote] taaa.... Wy wszędzie się już pozgłaszaliście :eviltong: a my jeszcze na Rzeszów nie :lol: Quote
Recommended Posts