Olga132 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 ani jednego zapytania o nia nie było !:shake: Quote
Olga132 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 niestety nie była nią zainteresowana jedna Pani - samotnie wychowująca 3-letnie dziecko ale raz - Santina jej sie chyba nie specjlanie podobała a dwa sunia ze względu na swoją zywiołowoćś raczej nie nadaje sie do domu gdzie nie bedzie miała szansy wybiegać się. Dostałam taż zapytanie o niana allegro ale tez do małych dzieci :( Quote
Olga132 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ma sie dobrze- właśnie rozpoczęła kurs ogólnego posłuszeństwa Quote
paros Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Olga132 napisał(a):ma sie dobrze- właśnie rozpoczęła kurs ogólnego posłuszeństwa Czy szuka domu? Quote
Olga132 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 teoretycznie tak - przynajmniej tak twierdzi moja mama, ale mam nadzieje ze jak zrobi sie grzeczniejsza po kursie to zostanie. to jest na prawde fantastyczny pies i chyba ja zacznę z nia jakies psie sporty uprawiac bo jest bardzo aktywna a jednoczesnie bardzo nastawiona na pracę z człowiekiem. ja juz jej ogłoszeń nie robię - w końcu już prawie rok minąl odkąd jest u mojej mamy .... Quote
Olga132 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [FONT=Times New Roman]Poszukuję dogomaniaczki\ek które miały banerek: żółty znak drogowy (trójkąt) i sentencję cos w stylu: zmieniając myślenie zmieniamy rzeczywistość czy coś podobnego[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jeśli kojarzycie ten banerek i wiecie która osoba go ma w swoim podpisie i lub znacie twórcę tego banerka plissssss proszę o podanie mi jej Nicka – będę baaaardzoooo wdzięczna [/FONT] Quote
Talia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 I co tam u Biszkopciary słychać? Olga132, ona jest u Twojej mamy? Quote
Olga132 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 tak - moi rodzice wzięli ja na tymczas....na baaaardzo długi tymczas :) sunia jest rewelacyjna tylko myślę ze by miała lepiej u młodych energicznych ludzi którzy uprawiaja jakies sporty bo ona ma niesamowite pokłady energii Quote
Talia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Olga132']tak - moi rodzice wzięli ja na tymczas....na baaaardzo długi tymczas :) sunia jest rewelacyjna tylko myślę ze by miała lepiej u młodych energicznych ludzi którzy uprawiaja jakies sporty bo ona ma niesamowite pokłady energii[/QUOTE] Ale dają radę?:eviltong: Quote
Talia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Olga132 napisał(a):nie mają wyjścia :lol: To super:loveu::loveu::loveu: Będą zdjęcia? Quote
Talia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Olga132 napisał(a):postaram sie coś wstawić jutro :) To czekamy:loveu::loveu: Quote
paros Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Talia napisał(a):To czekamy:loveu::loveu: Czekamy, czekamy ........ :-( Quote
paros Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Talia napisał(a):Jest tu ktoś? I cisza :-( Co u Saltuni? Quote
Recommended Posts