Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Moniek193 napisaĆ(a):Nagadane:eviltong: Uciekam:scared: Szerokiej drogi :diabloti: Quote
Moniek193 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Izuuus napisaĆ(a):Szerokiej drogi :diabloti: Nie lubiem Ciem:eviltong: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Moniek193 napisaĆ(a):Nie lubiem Ciem:eviltong: Za co? :-o Quote
Moniek193 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Izuuus napisaĆ(a):Za co? :-o Bo jestes niegrzeczna:diabloti:Zamiast mnie zatrzymywac to Ty mi zyczysz szerokiej drogi:evil_lol:Tak sie gosci nietraktuje:eviltong: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Moniek193 napisaĆ(a):Bo jestes niegrzeczna:diabloti:Zamiast mnie zatrzymywac to Ty mi zyczysz szerokiej drogi:evil_lol:Tak sie gosci nietraktuje:eviltong: Ale ja cie nie wyganiaĆam :eviltong: Przyznaj siÄ, ĆŒe uciekasz wĆaĆnie dlatego,ĆŒe nas nie lubisz :eviltong: A ja jestem grzeczna! Zawsze! Quote
Moniek193 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Izuuus']Ale ja cie nie wyganiaĆam :eviltong: Przyznaj siÄ, ĆŒe uciekasz wĆaĆnie dlatego,ĆŒe nas nie lubisz :eviltong: A ja jestem grzeczna! Zawsze! Wlasnie ze tak:eviltong::diabloti: Nie przyznaje:shake: Prawie...zawsze:evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Moniek193']Wlasnie ze tak:eviltong::diabloti: Nie przyznaje:shake: Prawie...zawsze:evil_lol: WĆÄ Ćnie,ĆŒe nie. UciekaĆaĆ no to chciaĆam ĆŒeby byĆa miĆa ta ucieczka :-( Nie udawaj juĆŒ :eviltong: No, mejbi prawie :cool3: Quote
Moniek193 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Izuuus']WĆÄ Ćnie,ĆŒe nie. UciekaĆaĆ no to chciaĆam ĆŒeby byĆa miĆa ta ucieczka :-( Nie udawaj juĆŒ :eviltong: No, mejbi prawie :cool3: Aha to oki:loveu: Nie udaje:cool1: Wlasnie napewno prawie:diabloti:Czy jakos tak:evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Moniek193']Aha to oki:loveu: Nie udaje:cool1: Wlasnie napewno prawie:diabloti:Czy jakos tak:evil_lol: A ty juĆŒ mnie posÄ dzaĆaĆ :mad: IdĆș na aktorkÄ :cool1: Hmm .. :hmmmm: Quote
Kaya93 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 IzuĆka:loveu: Fiodorasek:loveu: dobry Wam :D:loveu::D:loveu::D:loveu: Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Shappy napisaĆ(a):Bry piÄ tkowo ;) Kaya93 napisaĆ(a):IzuĆka:loveu: Fiodorasek:loveu: dobry Wam :D:loveu::D:loveu::D:loveu: Hej Wam :razz: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Nie adaÄ tyle, GaduĆy jedne! PoproszÄ o zdjÄcia Fiodorka... Pzdr. Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Asiaczek napisaĆ(a):Nie adaÄ tyle, GaduĆy jedne! PoproszÄ o zdjÄcia Fiodorka... Pzdr. Nie ma pogody :roll: U nas dziĆ co chwilÄ pada, a przed chwila byĆa burza i grad padaĆ. Teraz sĆoneczko Ćwiecie.. ciekawe na jak dĆugo :cool3: Ale fotki byĆy niedawno :D Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Izuuus napisaĆ(a):Nie ma pogody :roll: U nas dziĆ co chwilÄ pada, a przed chwila byĆa burza i grad padaĆ. Teraz sĆoneczko Ćwiecie.. ciekawe na jak dĆugo :cool3: Ale fotki byĆy niedawno :D Fotki powinny byc CODZIENNIE! Niezaleznie od pogody... Pzr. Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Asiaczek napisaĆ(a):Fotki powinny byc CODZIENNIE! Niezaleznie od pogody... Pzr. MoĆŒe zaraz coĆ znajdÄ. :) Nie obiecujÄ, ale poszukam czegoĆ co siÄ nadaje do pokazania Quote
taxelina Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ja to lubie nafocic a potem miec co wrzucac jak pgooda nie taka. te co ida u mnie teraz to bylo ponad 500 i z 2 maja :D Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 deer_1987 napisaĆ(a):Ja to lubie nafocic a potem miec co wrzucac jak pgooda nie taka. te co ida u mnie teraz to bylo ponad 500 i z 2 maja :D No ja duĆŒo nie robiĆam bo mieliĆmy nad jezioro jechaÄ, a tu proszÄ wczoraj padaĆo i z jeziorka nici :-( MoĆŒe w niedziele.. mam nadziejÄ,ĆŒe wkoĆcu siÄ ustabilizuje ta pogoda, a nie raz deszcz raz sĆoĆce :roll: Mam jakieĆ fotki, zaraz zmniejszÄ i zalinkujÄ :razz: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 deer_1987 napisaĆ(a):Ja to lubie nafocic a potem miec co wrzucac jak pgooda nie taka. te co ida u mnie teraz to bylo ponad 500 i z 2 maja :D Uczciwie mĂłwiÄ c, to ja nie lubiÄ miec aĆŒ takich zalegĆoĆci w fotkach. Tydzien, no dwa tyodnie, ale to gĂłra! Jak wstawia siÄ fotki z tak duĆŒym opĂłĆșnieniem, to mnie siÄ wydaje, jakbym coĆ traciĆa, coĆ mi umykaĆo...:cool1: Izuuus napisaĆ(a):No ja duĆŒo nie robiĆam bo mieliĆmy nad jezioro jechaÄ, a tu proszÄ wczoraj padaĆo i z jeziorka nici :-( MoĆŒe w niedziele.. mam nadziejÄ,ĆŒe wkoĆcu siÄ ustabilizuje ta pogoda, a nie raz deszcz raz sĆoĆce :roll: Mam jakieĆ fotki, zaraz zmniejszÄ i zalinkujÄ :razz: Super!!! Pzdr. Quote
taxelina Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Asiaczek napisaĆ(a):Uczciwie mĂłwiÄ c, to ja nie lubiÄ miec aĆŒ takich zalegĆoĆci w fotkach. Tydzien, no dwa tyodnie, ale to gĂłra! Jak wstawia siÄ fotki z tak duĆŒym opĂłĆșnieniem, to mnie siÄ wydaje, jakbym coĆ traciĆa, coĆ mi umykaĆo...:cool1: Ostatnio to akurat fotki byly ale czasu wstawic juz nie bo ehzaminy koncowe.. Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 No to proszÄ. Reszta fotek z dnia co ostatnio byĆy.. nie dawaĆam ich bo mi siÄ nie podobaĆy Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 deer - Uciekaj na ten spacerek! A moĆŒe juĆŒ byĆaĆ? Pzdr. Quote
Recommended Posts