Asiaczek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Mu juz po remoncie i się meldujemy! Też bym chętnie pooglądała jakieś nowe fociszcza... Pzdr. Quote
aria99 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 witam , ja chciałam tylko poinformować że ktoś skopiował twoje zwierzęta . [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/29328790[/URL] Quote
Izuuus Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='aria99']witam , ja chciałam tylko poinformować że ktoś skopiował twoje zwierzęta . [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/29328790[/URL][/QUOTE] To już drugi raz. [B][COLOR="Green"][usunięte - obraźliwa treść][/COLOR][/B] Dosłownie brak słów, że też tego nawet rodzice wychować nie potrafią. Kto w ogóle wpadł na ten mega dziecinny i żałosny pomysł by zakładać konto na naszej klasie zwierzętom? Czy do jasnej cholery pies, kot czy koń chodził do szkoły i szuka znajomych? I mam nawet podstawy do podejrzewania, kto mógłby to zrobić, jest to osoba napewno z dogo. Za dużo troli się tu kręci..:angryy: A ja tego tak nie zostawię.. :cool1: Quote
Moniek193 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='aria99']witam , ja chciałam tylko poinformować że ktoś skopiował twoje zwierzęta . [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/29328790[/URL][/QUOTE] A Ty skąd wiesz o tym koncie ? Quote
Izuuus Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='Moniek193']A Ty skąd wiesz o tym koncie ?[/QUOTE] No właśnie..:siara: Quote
Ania :) Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Moniek193']A Ty skąd wiesz o tym koncie ?[/QUOTE] [quote name='Izuuus']No właśnie..:siara:[/QUOTE] Dobre pytanie ;] Ja się jedynie mogę domyślać co to za dziecko może być .. nie wiem czy mamy Iza tą samą osobę na myśli :siara: Quote
Izuuus Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='Ania :)']Dobre pytanie ;] Ja się jedynie mogę domyślać co to za dziecko może być .. nie wiem czy mamy Iza tą samą osobę na myśli :siara:[/QUOTE] Tak, przyjaciółki. Nie wiem, czy te dzieci mają nas za głupie czy co.. [quote name='Karolina&Lucky']Iza zaraz wyślę ci PW.[/QUOTE] Odpisałam. ;) Quote
Lucky. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ale dzieci są głupie ... Mają jakies problemy ze sobą chyba . . . Rodzice ich nie kochają czy co ? .. Boże, niech chociaż się spytają czy mogą. Jak mi się drugi raz taka historia przydarzy do na policje pójdę o prawa autorskie i będzie miała fajną zabawe i tyle . Quote
Izuuus Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 A mi się przydarzyła poraz drugi. Poprostu dzieciakom się nudzi, najlepiej nie pozwalać takim korzystać z internetu. No cóż, są ludzie i parapety. ;) Quote
Feigned Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 też się domyślam kto to mógł założyć, ale mogę się mylić.. -.- dziecinada.. nie rozumiem co to za frajda tworzyć konta dla zwierząt? Quote
Ania :) Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Izuuus']Tak, przyjaciółki. Nie wiem, czy te dzieci mają nas za głupie czy co..[/QUOTE] Nie wiem ... może niedługo zobacze gdzieś na nk czy gdzieś indziej swojego psa ... -.-' Quote
Izuuus Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Feigned']też się domyślam kto to mógł założyć, ale mogę się mylić.. -.- dziecinada.. nie rozumiem co to za frajda tworzyć konta dla zwierząt?[/QUOTE] Ciekawe czy myślimy o tej samej osobie :siara: [quote name='Ania :)']Nie wiem ... może niedługo zobacze gdzieś na nk czy gdzieś indziej swojego psa ... -.-'[/QUOTE] Szukaj, a znajdziesz. Twój pies zrobi kariere i każda suka będzie chciała sie z nim związać. :D Quote
Feigned Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 jeśli ta osoba kilka razy pisała u Ciebie w galerii to pewnie tak.. ;p Quote
Izuuus Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Feigned']jeśli ta osoba kilka razy pisała u Ciebie w galerii to pewnie tak.. ;p[/QUOTE] a no, pisała ;) Quote
aria99 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 szczeże mówiąc sama mam konto na nk swojej spanielki , i oni mnie zaprosili . ps. osoba prowadząca to konto nie ma dogo bo już z nią rozmawiałam , prosiłam o usunięcie konta ale ona NIC . i nie oskarżać osoby która ma amstaffa i spanielke i koty { Ławica Martyna } bo to nie ona , ona sama mi podała tego liqa że jakiś debil podrobił Fiodka . Quote
Feigned Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='aria99']szczeże mówiąc sama mam konto na nk swojej spanielki , i oni mnie zaprosili . ps. osoba prowadząca to konto nie ma dogo bo już z nią rozmawiałam , prosiłam o usunięcie konta ale ona NIC . i nie oskarżać osoby która ma amstaffa i spanielke i koty { Ławica Martyna } bo to nie ona , ona sama mi podała tego liqa że jakiś debil podrobił Fiodka .[/QUOTE] domyślam się, że wcale nie o tą osobę chodziło. ;) Iza, jest na nk coś takiego, że zgłasza się naruszenie regulaminu moderatorowi? Quote
Feigned Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 hahah.. tak z ciekawości wpisałam w wyszukiwarkę "Axel" :D patrzcie co znalazłam [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/29730630[/URL] :evil_lol: Iza, teraz jestem pewna na 100 % kto założył te konta :D już ja do niej napiszę.. :diabloti: ps. sory, że post pod postem, ale edycja mi nie działa. Quote
aria99 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [URL]http://nasza-klasa.pl/support[/URL] ale nie wiem czy admin coś z tym zrobi < ironiaa > już próbowałam . ; / Quote
aria99 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 o jaki żal o.O następny z nk ;- // ps . moge wiedzieć o kim myślicie ? ps. 2 jestem na dogo , po to by rozsyłać wiad. jak znajde psa z dogomani na nk czy zoorbicie . wczoraj z dogomani na zoorbicie znalazły się dwa psy . B(e)zik i Figa Dalmatynka . Quote
Izuuus Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Feigned']domyślam się, że wcale nie o tą osobę chodziło. ;) Iza, jest na nk coś takiego, że zgłasza się naruszenie regulaminu moderatorowi?[/QUOTE] Nie mam pijęcia.. [quote name='Feigned']hahah.. tak z ciekawości wpisałam w wyszukiwarkę "Axel" :D patrzcie co znalazłam [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/29730630[/URL] :evil_lol: Iza, teraz jestem pewna na 100 % kto założył te konta :D już ja do niej napiszę.. :diabloti: ps. sory, że post pod postem, ale edycja mi nie działa.[/QUOTE] Aaa! Akselek, patrz Magda! Taki sam jak Twój:loveu: [quote name='aria99'][URL]http://nasza-klasa.pl/support[/URL] ale nie wiem czy admin coś z tym zrobi < ironiaa > już próbowałam . ; /[/QUOTE] :rotfl: [quote name='aria99']o jaki żal o.O następny z nk ;- // ps . moge wiedzieć o kim myślicie ? ps. 2 jestem na dogo , po to by rozsyłać wiad. jak znajde psa z dogomani na nk czy zoorbicie . wczoraj z dogomani na zoorbicie znalazły się dwa psy . B(e)zik i Figa Dalmatynka .[/QUOTE] Myślę, że to o kim myślimy to już nasza sprawa. A jest dużo takich 'pokemonów'. ;) Quote
taxelina Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Tak ja juz nawet nie raguje jak ktos zabiera bo nie 1 i nie ostatnia osoba.. Quote
Recommended Posts