Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aria99']witam , ja chciałam tylko poinformować że ktoś skopiował twoje zwierzęta .
[URL]http://nasza-klasa.pl/profile/29328790[/URL][/QUOTE]

To już drugi raz. [B][COLOR="Green"][usunięte - obraźliwa treść][/COLOR][/B]
Dosłownie brak słów, że też tego nawet rodzice wychować nie potrafią. Kto w ogóle wpadł na ten mega dziecinny i żałosny pomysł by zakładać konto na naszej klasie zwierzętom? Czy do jasnej cholery pies, kot czy koń chodził do szkoły i szuka znajomych? I mam nawet podstawy do podejrzewania, kto mógłby to zrobić, jest to osoba napewno z dogo. Za dużo troli się tu kręci..:angryy:
A ja tego tak nie zostawię.. :cool1:

Posted

[quote name='aria99']witam , ja chciałam tylko poinformować że ktoś skopiował twoje zwierzęta .
[URL]http://nasza-klasa.pl/profile/29328790[/URL][/QUOTE]
A Ty skąd wiesz o tym koncie ?

Posted

[quote name='Moniek193']A Ty skąd wiesz o tym koncie ?[/QUOTE]

[quote name='Izuuus']No właśnie..:siara:[/QUOTE]
Dobre pytanie ;]
Ja się jedynie mogę domyślać co to za dziecko może być .. nie wiem czy mamy Iza tą samą osobę na myśli :siara:

Posted

[quote name='Ania :)']Dobre pytanie ;]
Ja się jedynie mogę domyślać co to za dziecko może być .. nie wiem czy mamy Iza tą samą osobę na myśli :siara:[/QUOTE]

Tak, przyjaciółki. Nie wiem, czy te dzieci mają nas za głupie czy co..

[quote name='Karolina&Lucky']Iza zaraz wyślę ci PW.[/QUOTE]

Odpisałam. ;)

Posted

Ale dzieci są głupie ...
Mają jakies problemy ze sobą chyba . . .
Rodzice ich nie kochają czy co ? ..
Boże, niech chociaż się spytają czy mogą.
Jak mi się drugi raz taka historia przydarzy do na policje pójdę o prawa autorskie i będzie miała fajną zabawe i tyle .

Posted

A mi się przydarzyła poraz drugi. Poprostu dzieciakom się nudzi, najlepiej nie pozwalać takim korzystać z internetu.
No cóż, są ludzie i parapety. ;)

Posted

[quote name='Izuuus']Tak, przyjaciółki. Nie wiem, czy te dzieci mają nas za głupie czy co..[/QUOTE]
Nie wiem ... może niedługo zobacze gdzieś na nk czy gdzieś indziej swojego psa ... -.-'

Posted

[quote name='Feigned']też się domyślam kto to mógł założyć, ale mogę się mylić.. -.-
dziecinada..
nie rozumiem co to za frajda tworzyć konta dla zwierząt?[/QUOTE]

Ciekawe czy myślimy o tej samej osobie :siara:

[quote name='Ania :)']Nie wiem ... może niedługo zobacze gdzieś na nk czy gdzieś indziej swojego psa ... -.-'[/QUOTE]

Szukaj, a znajdziesz. Twój pies zrobi kariere i każda suka będzie chciała sie z nim związać. :D

Posted

szczeże mówiąc sama mam konto na nk swojej spanielki , i oni mnie zaprosili .
ps. osoba prowadząca to konto nie ma dogo bo już z nią rozmawiałam , prosiłam o usunięcie konta ale ona NIC .
i nie oskarżać osoby która ma amstaffa i spanielke i koty { Ławica Martyna } bo to nie ona , ona sama mi podała tego liqa że jakiś debil podrobił Fiodka .

Posted

[quote name='aria99']szczeże mówiąc sama mam konto na nk swojej spanielki , i oni mnie zaprosili .
ps. osoba prowadząca to konto nie ma dogo bo już z nią rozmawiałam , prosiłam o usunięcie konta ale ona NIC .
i nie oskarżać osoby która ma amstaffa i spanielke i koty { Ławica Martyna } bo to nie ona , ona sama mi podała tego liqa że jakiś debil podrobił Fiodka .[/QUOTE]

domyślam się, że wcale nie o tą osobę chodziło. ;)
Iza, jest na nk coś takiego, że zgłasza się naruszenie regulaminu moderatorowi?

Posted

hahah.. tak z ciekawości wpisałam w wyszukiwarkę "Axel" :D
patrzcie co znalazłam [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/29730630[/URL] :evil_lol:
Iza, teraz jestem pewna na 100 % kto założył te konta :D
już ja do niej napiszę.. :diabloti:

ps. sory, że post pod postem, ale edycja mi nie działa.

Posted

o jaki żal o.O
następny z nk ;- //
ps . moge wiedzieć o kim myślicie ?
ps. 2 jestem na dogo , po to by rozsyłać wiad. jak znajde psa z dogomani na nk czy zoorbicie .
wczoraj z dogomani na zoorbicie znalazły się dwa psy . B(e)zik i Figa Dalmatynka .

Posted

[quote name='Feigned']domyślam się, że wcale nie o tą osobę chodziło. ;)
Iza, jest na nk coś takiego, że zgłasza się naruszenie regulaminu moderatorowi?[/QUOTE]

Nie mam pijęcia..

[quote name='Feigned']hahah.. tak z ciekawości wpisałam w wyszukiwarkę "Axel" :D
patrzcie co znalazłam [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/29730630[/URL] :evil_lol:
Iza, teraz jestem pewna na 100 % kto założył te konta :D
już ja do niej napiszę.. :diabloti:

ps. sory, że post pod postem, ale edycja mi nie działa.[/QUOTE]

Aaa! Akselek, patrz Magda! Taki sam jak Twój:loveu:

[quote name='aria99'][URL]http://nasza-klasa.pl/support[/URL]
ale nie wiem czy admin coś z tym zrobi < ironiaa >
już próbowałam . ; /[/QUOTE]

:rotfl:

[quote name='aria99']o jaki żal o.O
następny z nk ;- //
ps . moge wiedzieć o kim myślicie ?
ps. 2 jestem na dogo , po to by rozsyłać wiad. jak znajde psa z dogomani na nk czy zoorbicie .
wczoraj z dogomani na zoorbicie znalazły się dwa psy . B(e)zik i Figa Dalmatynka .[/QUOTE]

Myślę, że to o kim myślimy to już nasza sprawa. A jest dużo takich 'pokemonów'. ;)