Gobo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Witam wszystkich :) brazowa 1 Elmo z charakteru jest prawdziwym whippetem, wiem bo w domu mam dwa whippety :loveu: i one właśnie są takie przytulaśne, miluśkie, nie szczekają i wolą człowieka od miski (nie dotyczy whippetów-łakomczuszków ;) ) Jestem z Gdyni, postaram się odwiedzić Elmo, zrobię jeszcze kilka fot i wstawię na charcie forum. Trzymam kciuki za Elmo. Wygląda jak pluszak i na pewno znajdzie szybko domek. Pozdrawiam Monika Quote
brazowa1 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Witaj Gobo! :)Fajnie,ze sie pojawilas na jego watku:) on ma nietypowa budowe pyska-czy mozliwe,ze ma w sobie krew charta? bo z budowy juz nie jest chartowaty :lol:,spasł sie :roll: uwielbiany bez wyjatku przez wszystkich. Gobo,jezeli chcesz zrobic fotki psu,to może jakos sie umowilmy?Bo w schronie,obcej osobie psa nie dadza... Quote
akucha Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Aaaaaa, to po tym , co napisała Gobo, oświeciło mnie. Ostatnio wystawiałam jego ogłoszenia i zawiesiłam się na tej fotce: Zastanawiałam się, jakiego psa mi przypomina?! Toż to chart przecież :lol: Brązowa, dolatego on taki skoczek jest. Quote
brazowa1 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 ale wiesz,Akuszko,juz sprzed budynku socjalnego,gdzie sobie biega,nie wyskakuje.Czeka tam na ludzi i glaskanie,nie widzi powodu,aby tam przeskakiwac płoty,madry piesek.Jezeli wszystkie małe charty maja jego charakter,to chce charta!!!!!! Quote
Gobo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jeśli wziąć pod uwagę jego charakter, mądrość, przylepność do ludzi i skoczność to jest chartem w 100% :loveu: Poza tym ma piękne imię ! Nie będę, nie śmiem mu odbierać jego chartowatości. Charcioza, to choroba i rzadko kończy się na posiadaniu tylko jednego charta. Ja mam dwa i od dawna marzę o 3.:p Quote
brazowa1 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Elmo mial dzis gosci-odwiedzila go Gobo :) a nasze pieski mialy prezent-duzo,duzo puszek :multi::multi::multi: Quote
akucha Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Tak???? Cioteczko Gabo :buzi::jumpie: Ciekawa jestem wrażeń z poznania Elmo. Charcie on ma serce? Quote
brazowa1 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Gobo zaopiniowala,ze Elmo jest bardziej colakowaty :) co nie zmienia faktu,ze piesek sie spodobał. Quote
Gobo Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Elmo jest kochanym, całuśno-przytulaśnym pieszczochem. Pięknie chodzi na smyczy jest wsłuchany w człowieka, wdzięczny za każde mizianko, za każd edobre słowo :) Warto go wziąć - ten pies odda serce i duszę swojemu człowiekowi !!! Będzie przyjacielem na całe życie !!! To perełka wśród psiaków !!! Kochani, juz działam. Jutro będe miała wydrukowane zdjęcia 3. obejrzanych w Schronisku psiaków, rozdam fotki moim znajomym. Rozsyłam info, dzwonię, pytam...może ktoś... Moje serce zostało w schronisku razem z malutką (3kg), czarną sunią. Czy ona ma swój temacik? Czy ktos o nia pytał? Czy ona ma imię? Wkleję dziś zdjęcia z wczorajszej wizyty :) Ogromne podziękowania dla Wolontariuszy za pracę jaka wykonują w Schronisku ! Jesteście WIELCY !!! Monika Quote
Gobo Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 A oto nasz przystojniak :loveu: pozycja wystawowa: i nieco zażenowany moją obecnością: I jak? Jest ktoś zainteresowany? Quote
brazowa1 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Elmo jak zywy :) mala nie ma imienia,liczymy na to,ze stosunkowo szybko znajdzie dom,juz chyba wszystkim o niej nagadałam,musi by odzew. Frolika-tego szanucerka bardzo mi szkoda :( Oto jego watek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/jakie-zycie-wiodly-kilka-dni-temu-kudlacz-sznaucer-mini-z-trojmiasta-131716/ a to watek małej-na społke z innymi z marca. http://www.dogomania.pl/forum/f28/zjawiskowa-viola-mikrosunia-2-kilo-inne-marcowe-nowosci-w-schronie-trojmiasto-133102/ Quote
akucha Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Mala ogloszona, trzymajcie za dobry dom! Elmo sliczny :loveu: Ma 3 gapów na a. Znaczy się, ładny, podoba się. Kradnę fotki do ogłoszeń :lol: Quote
Gobo Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Trzymam kciuki za te psie piękności. Elmo jest wyjątkowy !!! rozdałam plakaty ze zdjęciami Elmo, Małej i Frolika modlę się za dobre domki Quote
brazowa1 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 tego wlasnie im potrzeba-dobrych ludzi.A psy sa tak miłe,ze nie przewiduje z nimi problemow. Quote
Gobo Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 szukamy, szukamy domku dla Elmo.. musi sie udać, ten piesio jest taki słodki ! Quote
brazowa1 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 wyjatkowo miły,a jutro spacer-szkoda,ze jest rzadko,ale coz zrobic... Quote
akucha Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Dobre i to, on przynajmniej ma wolontariuszke, która okazuje mu wiele czułości :lol: Domu też się doczeka, zobaczysz! Quote
brazowa1 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Akurat on na niedobro czulości nie moze narzekac-jak na schroniskowe warunki.Jest taki miły i tak slicznie zabiega o glaskanie,ze zawsze mu sie to opłaca. Quote
brazowa1 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 i jeszcze raz,Lamunia na pierwsza-jest wart tego,aby ktos sie w nim zakochał Quote
Recommended Posts