Agappe Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='ewaka'] Agappe, a masz katalog z tej wystawy?[/QUOTE] nie mam katalogu z tej wystawy, nie byłam na niej.. tylko w jakimś temacie na dogo wynalazłam i skopiowałam tutaj.. skoro ten psiak byl na wystawie to chyba jednak to nie shiba.. chociaż w Rumuni to może nic nie wiadomo:roll: ze wszystkich ras japońskich wydaje mi się, że najbliżej mu do hokki dlatego Wam wrzucilam ;) aa i jeszcze opis psa: [QUOTE]fajne miny robił jak sie do niego mówiło[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: Quote
Anne Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='ewaka']boże, jakie CUDNE!!!! :))))) To fajne, ze małe hokki są do siebie tak uderzająco podobne, a dopiero potem się "kształtują". U hasiorów rożnice widać już bardzo wczesniej, a u hokk, to normanie kopie kopii. Cudowny! W ogóle małe hoczki są rozkoszne, i strasznie fajne. Jakbym miała 5 takich Kangurów to bym chyba osiwiała ze szczęścia i z wariactwa. Naprawdę młopdy bóg, a jakie ma gustowne sportowe ubranko. DRESIARZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ewa dokładnie tak jak ja. Gdybym była ich "matka" to skakałabym pod niebiosa;) ... co za radosne i piękne stworzenia. Wow, mam niedosyt oglądania:) Quote
Anne Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 a ubranko pierwsza klasa ... od najmłodszych lat lubi się lansować;) Quote
Recommended Posts