Rybc!a Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Dziewczyny, przepraszam za zaśmiecanie wątku- ale może komuś potrzebny jest transport w okolicach drogi Elbląg-Konin, Elbląg-Poznań, Poznań-Trójmiasto, czy jakiekolwiek inne połączenie, które rozpoczęłoby się w okolicach Konina, a skończyło gdzieś na północy Polski? Nie ukrywam, że tym razem mi potrzebny jest transport do Konina :oops: I bardzo zależy mi na tym, bym się tam dostała- a jedyną okazją, jest transport jakiegoś psiaka w te regiony- wtedy zabrałby mnie mój tata.. Quote
Borsuczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Prześliczna i kochana Sarenka :-(:loveu: Szkoda,że nikt jej nie zauważa :-(:-( Quote
Vitka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Sarna wariatka wita wszystkich serdecznie, ale nikt nie zwraca na nią uwagi... Quote
Valeur248 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Podniosę dziewczynkę... Odnowiłam jej ogłoszenia. Quote
Recommended Posts