Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona nie jest stara!
Ma dopiero około 5 lat, może żyć jeszcze dwa razy tyle.

Moja Zuza skończy w tym roku 7 LAT ! ! A zachowuje się zupełnie jak szczeniak .

Posted

Prości ludzie tego nie rozumieją. Nie wiem dlaczego czasem jak pytają to podaja by pies miał 1,5 roku np. A dlaczego nie np. 4?

Avusia po pyszczku wygląda nawet na 8? Ale po zębach mógłby wet ocenić ile na prawdę. Na jednym zdjęciu widać ząbek i jest biały ale to kieł i one do później starości nawet potrafią dość dobrze sie trzymać. Znów po oczach też widać, że mają pare latek. Pięciu raczej nie ma ale i tak w ogłoszeniach daje, że ma ok. 5. Zresztą np. dla mnie to bez różnicy dla domków pewnie tak...

Posted

Vitka napisał(a):
Dziś Ava została adoptowana!! :) Rybcia wszystko pewnie przybliży. ;)

Ojej jak się cieszę. Bo już czekałam na nowe zdjęcia i chciałam jej jakieś ekstra allegrozrobić. Mam nadzieję, że domek dobry bo psiak wygląda na takiego bidulka, smutne oczka itd.

Czeka na relacje bo to była moja ulubienica obok Komy.

Posted

Rybcia wydała pieska więc myślę że domek dobry :]

Ava to rewelacyjny pies:D Jak sprzątałyśmy jej boks to skakała z radości i nie dawała nam pracować:eviltong:

Posted

Vitka napisał(a):
Rybcia wydała pieska więc myślę że domek dobry :]

Ava to rewelacyjny pies:D Jak sprzątałyśmy jej boks to skakała z radości i nie dawała nam pracować:eviltong:

Dzięki Vitka, ja mam słabość to takich właśnie psiaków jak ona.

Posted

Już jestem .
Wczoraj byłam strasznie zmęczona, przepraszam.
Avę zaadoptowała Pani, ode mnie . Miała zaadoptować Kiarę, ale Kiary nie było widać, więc pokazałam jej inne psiury. Spodobała jej się również Kelly, ale Avę wybrała, bo starsza. Ma samca, 5 letniego. Ava będzie miała sterylizację. Domek z ogrodem, ale spać będzie, jak to Pani powiedziała ' w pościeli ' :)
To bardzo dobry domek. Proszę mi uwieżyć :)