Rybc!a Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 A domu dla suni jak nie było, tak nie ma.. Quote
deathgs Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 kurcze niech ktoś się zlituje. Przecież ona jest pzrekochana... Quote
deathgs Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 a tu nadal nic się nie dzieje... Bardzo chuda suczka, b. mądra szuka domu! (519294560) - Aukcje internetowe Allegro nowe allegro... Quote
deathgs Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 I co z tym domkiem. Wskakuj na pierwszą... Quote
deathgs Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ... cisza u psiaka. Kto by chciał starszą chudą sukę, tylko szczeniaki i szczeniaki Quote
Rybc!a Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Ona nie jest stara! Ma dopiero około 5 lat, może żyć jeszcze dwa razy tyle. Moja Zuza skończy w tym roku 7 LAT ! ! A zachowuje się zupełnie jak szczeniak . Quote
deathgs Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Prości ludzie tego nie rozumieją. Nie wiem dlaczego czasem jak pytają to podaja by pies miał 1,5 roku np. A dlaczego nie np. 4? Avusia po pyszczku wygląda nawet na 8? Ale po zębach mógłby wet ocenić ile na prawdę. Na jednym zdjęciu widać ząbek i jest biały ale to kieł i one do później starości nawet potrafią dość dobrze sie trzymać. Znów po oczach też widać, że mają pare latek. Pięciu raczej nie ma ale i tak w ogłoszeniach daje, że ma ok. 5. Zresztą np. dla mnie to bez różnicy dla domków pewnie tak... Quote
deathgs Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Przy okazji zróbcie jej nowe fotki i poobserwujcie jak możecie. Jakieś wyróżnienie na allegro wówczas jej zrobie. Quote
Vitka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dziś Ava została adoptowana!! :) Rybcia wszystko pewnie przybliży. ;) Quote
deathgs Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Vitka napisał(a):Dziś Ava została adoptowana!! :) Rybcia wszystko pewnie przybliży. ;) Ojej jak się cieszę. Bo już czekałam na nowe zdjęcia i chciałam jej jakieś ekstra allegrozrobić. Mam nadzieję, że domek dobry bo psiak wygląda na takiego bidulka, smutne oczka itd. Czeka na relacje bo to była moja ulubienica obok Komy. Quote
deathgs Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ...no i sie poryczałam. Niech ci się wiedzie Avuś. Quote
Vitka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Rybcia wydała pieska więc myślę że domek dobry :] Ava to rewelacyjny pies:D Jak sprzątałyśmy jej boks to skakała z radości i nie dawała nam pracować:eviltong: Quote
deathgs Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Vitka napisał(a):Rybcia wydała pieska więc myślę że domek dobry :] Ava to rewelacyjny pies:D Jak sprzątałyśmy jej boks to skakała z radości i nie dawała nam pracować:eviltong: Dzięki Vitka, ja mam słabość to takich właśnie psiaków jak ona. Quote
Valeur248 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Nareszcie Avuśka ma swój kącik:multi: Quote
deathgs Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 napiszcie jak będziecie wiedziały co gdzie i jaki to domek Quote
nika28 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ale się cieszę że Ava ma domek :multi: :loveu: Quote
Rybc!a Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Już jestem . Wczoraj byłam strasznie zmęczona, przepraszam. Avę zaadoptowała Pani, ode mnie . Miała zaadoptować Kiarę, ale Kiary nie było widać, więc pokazałam jej inne psiury. Spodobała jej się również Kelly, ale Avę wybrała, bo starsza. Ma samca, 5 letniego. Ava będzie miała sterylizację. Domek z ogrodem, ale spać będzie, jak to Pani powiedziała ' w pościeli ' :) To bardzo dobry domek. Proszę mi uwieżyć :) Quote
Recommended Posts