pancelot Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 Czy ktos zna jakis maszerow badz klub zaprzegowy z okolic Kielc? Bardzo prosze o info. Quote
BeataK Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 A ja sie tak troche dołacze a może ktos zna z okolic Zamościa taki klub? :lol: Quote
---------- Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 No to ja nie bede gorsza :wink: i tez sie zapytam o maszerow w okolicach Lublina. Od jakichs dwoch miesiecy prowadze poszukiwania na wlasna reke ale wyglada na to, ze tu pustynia :( Quote
pancelot Posted September 25, 2004 Author Posted September 25, 2004 ReiMar Po zapytaniu google w madry sposob trafilem na http://www.cztery.com.pl/ Nic wiecej. :( Czytaj wypowiedz do BeatyK. BeataK: no niestety.. nie mam pojecia. zapytaj w zwiasku najblizszym o sekcje psow zaprzegowych.Oni powinni wiedziec. Quote
---------- Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 No niestety... chyba jestem jedyna osoba w ok. Lublina, ktora w ogole cos takiego interesuje :( Quote
BeataK Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 ReiMar w sumie Zamość a konkretnie tomaszów lub jest niedaleko od lublina może znajdziemy cos po sierodku np. w Krasnymstawie :) A wogóle to w samym tomaszowie ciezko skątaktować sie z ludzmi chociazby na spacery a juz nie mówie o haskich :( Quote
---------- Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 Wiesz Beata, mi sie wydaje, po tych moich poszukiwaniach, ze caly ten nasz region jest strasznie nedzny pod tym wzgledem :( (Krasnystaw juz sprawdzony :wink: ) Ostatnio zaczelam wiec szukac wlascicieli huskich, chetnych do stworzenia zaprzegu i jak dotad tez beznadzieja :evil: Chyba zaczne zajmowac sie organizacja pielgrzymek, u nas na to zawsze sa chetni :P Quote
BeataK Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 Haha to racja z tymi pielgrzymkami. Ale kiedys my musimy sie spotkać jak jade do tomaszowa to zawsze wysiadam w lublinie z pocigu i moj chlopak po mnie przyjeżdza oczywiście z Kajutą ( :D nasza kochana haszczaczka) Quote
BeataK Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 A właśnie ReiMar ciagneła juz kiedys twoja Renia nasza kajka tak amatorsko sanki z dziecmi podoba sie to jej :D Quote
---------- Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 Reina ma dopiero 8 m-cy wiec jeszcze nawet sniegu nie widziala :wink: No ale nie zasmiecajmy Pancelotowi topiku :roll: Quote
corsa Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 ReiMar, w Lubartowie znajdziesz sojusznikow:-) Szukaj klubu "Nefryt" - prezes : pan Wieslaw Nowak i Michala Korzeniewskiego bins <[email protected] Quote
---------- Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Super! Dzieki za info, to przeciez prawie pod moim nosem :wink: Quote
corsa Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 to fajnie, powodzenia:-), przygotuj sie jednak,ze tam spotkasz szybkie psy, mieszance. Quote
Recommended Posts