hanek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Suczkę przydałoby się zabrać ze schronu jak najszybciej, czyli jutro. Ulaa może jutro po nią pojechać i zawieźć do Alwerni, tylko trzeba tam rano zadzwonić żeby jej nie wydawali. Pani od Żabci jest w domu do 14, bo idzie na popołudnie do pracy, więc najlepiej by to było załatwić do południa. Quote
Ulaa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Może damy szansę IOWA choćby odpowiedzieć? Może da radę sama pojechać po sunię, wówczas my zajmiemy się innymi wg planu... Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ulaa napisał(a):A dlaczego IOWA z miejca odpada? Jeśli odpowie na zadane wyżej pytania i może sama zabrać sunię ze schronu, to czemu nie??? My sobie spokojnie zrobimy interwencje!IOWA nie da rady jej sama zabrać...już z nią o tym rozmawiałam.......trzeba by było ją tam zawieść. Co do dzieci to ma małe w jakim wieku dokładnie nie podała...wiem jeszcze ze ma dwa inne psy i jest zalogowana na owczarkach jako Casiopea....sprawdziłam...faktycznie jest tam i ma tam atek tych psów o ktorych pisała....na więcej pytań wam nie odpowiem i ona chyba tez bo zniknęła:roll: Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jeśli nie ta labka....to moze IOWA zainteresowana by była ratowaniem tego szkraba...on też potrzebuje DT Rudy "Maluszek" z mysłowickiego schronu!!! Quote
Ulaa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Apple, dzięki :) Żabciowi nie mają dzieci i mają tylko Żabcię, w dodatku mogą sami jechać po nią, więc... Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ulaa napisał(a):Apple, dzięki :) Żabciowi nie mają dzieci i mają tylko Żabcię, w dodatku mogą sami jechać po nią, więc...Rozumiem.....:roll: I cieszę sie:lol:......jesli to sprawdzony domek;) mam tylko nadzieję ze IOWA sie nie pogniewa i może rzuci okiem na tą drugą małą bidę:placz: Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='IOWA']...nie zniknelam,wyjsc z domku musialam;)....skoro decydujecie sie zawiezc labcie do Awerni to przeciez nie bedziemy sie bic:mad:;)....bid schroniskowych ,ktorym trzeba pomoc jest do wyboru.Pania do ktorej lobcia ma jechac juz znacie,a poza tym Alwernia jest blizej niz Krakow,wiec nie ma problemu.Ja nie dam rady po lobcie przyjechac ,niestety.....IOWA a moze chciała byś sie zaopiekowac tym maluchem ? http://www.dogomania.pl/forum/f28/rudy-maluszek-trafil-za-najgorsze-kraty-slaska-126322/#post11360802 Quote
Ada-jeje Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 hanek chyba wiesz ze ja jutro nie moge a i Ula na 13. 30 musi byc w sadzie, a moze by tak pani od Zabci z jej TZ sami pojechali po labke, tez maja samochod. Quote
IOWA Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ...nie zniknelam,wyjsc z domku musialam;)....skoro decydujecie sie zawiezc labcie do Awerni to przeciez nie bedziemy sie bic:mad:;)....bid schroniskowych ,ktorym trzeba pomoc jest do wyboru.Pania do ktorej lobcia ma jechac juz znacie,a poza tym Alwernia jest blizej niz Krakow,wiec nie ma problemu.Ja nie dam rady po lobcie przyjechac ,niestety..... Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='IOWA']...nie zniknelam,wyjsc z domku musialam;)....skoro decydujecie sie zawiezc labcie do Awerni to przeciez nie bedziemy sie bic:mad:;)....bid schroniskowych ,ktorym trzeba pomoc jest do wyboru.Pania do ktorej lobcia ma jechac juz znacie,a poza tym Alwernia jest blizej niz Krakow,wiec nie ma problemu.Ja nie dam rady po lobcie przyjechac ,niestety..... Qurde znowu post przeskoczył!:angryy: Ponawiam pytanie : IOWA a moze chciała byś sie zaopiekować tym maluchem ? :modla: Rudy "Maluszek" trafił za najgorsze kraty śląska Quote
hanek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Państwo z Alwerni zadeklarowali, że sami mogą pojechać po sunię. Tylko trzeba tam rano zadzwonić i dopytać czy labradorka wciąż tam jest. Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 IOWA napisał(a):....troszke sie boje,bo moj owczarek moglby mu zrobic krzywde... lubi sobie porzadzic a ten szkrabik jest za malusi.....w gre wchodza suczki i to raczej wiekszych gabarytow....:shake:Rozumiem;)....szkoda.....:roll: Quote
IOWA Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ....troszke sie boje,bo moj owczarek moglby mu zrobic krzywde... lubi sobie porzadzic a ten szkrabik jest za malusi.....w gre wchodza suczki i to raczej wiekszych gabarytow....:shake: Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Spójrzcie na to:angryy:: http://www.dogomania.pl/forum/f28/znalazlem-pse-na-oko-labradorke-jaworzno-125202/ Quote
Ada-jeje Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 A co wy na to :crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/f28/znalazlem-pse-na-oko-labradorke-jaworzno-125202/ Sunia zostala znaleziona przez osobe zakladajaca watek dn. 18.11.08 a w niedziele 23.11.08 wydostala sie z posesji, przypuszczaja ze baramke nie przekrecili na klucz lub tez ktos ja wypuscil z ich posesji, mieli zamiar ja zatrzymac i jezeli nie zostanie w Allwerni to chetnie ja zabiora. Po jej zniknieciu dostala drugie imie uciekinierka. :evil_lol: Chyba kocha wloczegostwo. :mad: Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Ada-jeje']A co wy na to :crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/f28/znalazlem-pse-na-oko-labradorke-jaworzno-125202/ Sunia zostala znaleziona przez osobe zakladajaca watek dn. 18.11.08 a w niedziele 23.11.08 wydostala sie z posesji, przypuszczaja ze baramke nie przekrecili na klucz lub tez ktos ja wypuscil z ich posesji, mieli zamiar ja zatrzymac i jezeli nie zostanie w Allwerni to chetnie ja zabiora. Po jej zniknieciu dostala drugie imie uciekinierka. :evil_lol: Chyba kocha wloczegostwo. :mad: Jeeee to super by było:multi: jest nadzieja na DS:multi: Quote
Ulaa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Tak, z niej straszna wariatka :loveu: jest dość niska i drobna jak na labka, ale poza tym budowa typowa dla rasy i charakterek też :loveu: Nie zwraca większej uwagi na ludzi, interesują ją inne psy, z każdym natychmiast chce się bawić! Lata za zapachami. Potrzebuje solidnego POZYTYWNEGO szkolenia. Ciągnie na smyczy, ignoruje cp ludzie chcą od niej. Nieskażony labowski chatakter, miałam takie na szkoleniu :evil_lol: z czasem mądrzały. Mam nadzieję, że państwo z Alwerni jednak wyzbędą się zamiaru trzymania suni w kojcu i budzie, bo niestety zdradzili takie zamiary. Jeszcze bardziej zgłupieje. Ochrzcciła mi trawkę w ogródku, co za zaszczyt!~:evil_lol: Quote
hanek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mam foteczki:loveu: Wstawię w wolnej chwili! Quote
hanek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Są i zdjęcia: Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Neska Quote
Weronikaa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='hanek']Są i zdjęcia: Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Neska I do tego komentarze od nowych państwa :loveu: :multi: Cudowny domek :loveu: Quote
Recommended Posts