apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 hanek napisał(a):To że była znaleziona na Krakowskiej nie znaczy, że tam mieszka, przydałoby się powiesić w centrum Jaworzna też, no i w lecznicy jakiejś najbardziej popularnej. Wiem...dlatego pomyslałam że najwięcej rozwiesimy w centrum...bo tam w koncu najwięcej osób się przewija.....następnie...na pobliskim osiedlu....a na samej Krakowskiej powiesimy tylko na przystanku....nie ma po co w innym miejscu tego wieszać bo ul. Krakowska jest dość rzadko uczęszczaną pieszo ulicą....tam sa same firmy. No i u najbardziej znanego naszego weta...u Krupy. Quote
Ulaa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Może by tak zacząć szukać labci DT? Quote
Ada-jeje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dogomaniacy dla Labci pilnie DT potrzebne, jest jeszcze na kwarantannie, pozniej moze juz jej nie byc :loveu: Quote
apple Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Qurde śliczna jest...gdyby nie to że mam małe lokum i dużego psa to bym ja przetrzymała:cool1: Quote
hanek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Był telefon z Jaworzna, ale pani się zgubiła bardzo młoda suczka, szczeniak. A ta jest dorosła. Quote
Ada-jeje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Trudno na fotce dojrzec czy ona nie jest jeszcze szczeniakiem :crazyeye: Quote
hanek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Pani mówiła, że to był bardzo młody piesek, miał około miesiąca według niej. A zgubił się miesiąc temu, co nam daje 2 miesięcznego psa. Quote
Ada-jeje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Nastepni co to szczeniaki gubia :angryy::angryy::angryy: och jaka ja mam ochote ich karac i jeszcze raz karac. :mad: Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 hanek napisał(a):Był telefon z Jaworzna, ale pani się zgubiła bardzo młoda suczka, szczeniak. A ta jest dorosła. Ale to znaczy ze plakaty widać:multi: Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Podnosimy- może ją ktoś dostrzeże:placz: Pomocy!!!! - ONA jest już tam tak długo:placz::placz::placz: Quote
IOWA Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jaka ta "babeczka "jest do -malych ludzikow(dzieci):lol: i innych psow?Bylaby ewentualnie czwarta psina w domu.... Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 IOWA napisał(a):Jaka ta "babeczka "jest do -malych ludzikow(dzieci):lol: i innych psow?Bylaby ewentualnie czwarta psina w domu....Niewiele o niej wiemy...ale labradory są łagodne z natury.....zaraz zadzwonię do dziewczyny która się tym zajmuje i zapytam dokładnie Było by super:multi: Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 IOWA puściłam ci PW w sprawie tej labki...... Powiedz jeszcze czy wzięła byś ją na stałe czy tylko DT? Quote
Ulaa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 apple napisał(a): labradory są łagodne z natury proszę nie rozpowszechniać takich plotek ;) szczególnie w odniesieniu do psów W TYPIE rasy, gdzie ani psychika ani nic innego nie podlega wzorcowi. bez zabrania suni na DT nie ma możliwości niczego sprawdzić. Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ulaa napisał(a):proszę nie rozpowszechniać takich plotek ;) szczególnie w odniesieniu do psów W TYPIE rasy, gdzie ani psychika ani nic innego nie podlega wzorcowi. bez zabrania suni na DT nie ma możliwości niczego sprawdzić. No dobra dobra...powstrzymam się od plotek;) Chciałam tylko powiedzieć....a zresztą wiesz co chciałam powiedzieć;) To fakt...sprawdzić można dopiero po zabraniu jej do siebie.....ale na zdjęciu wygląda na taką potulną:loveu: Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 IOWA napisał(a):Odpowiem Wam tak....na 100% moge jej dac DT,ale nie dam rady nijak szukac jej DS,czyli jakis wizyt przed adopcyjnych itd....Nie dam rady po prostu.Chyba ,ze baba tak mnie ujmie ,ze jej juz nie oddam:cool3::evil_lol:....Moge-Allegro, DT....ale ogloszonka jeszcze jakies prosilabym zrobic ,zebysmy wspolnie o oddaniu sunki w jak najlepsze rece zadecydowaly,bo szkoda jej w tym schronie.Czyli co? Można organizować transport?.....my nadal będziemy szukac własciciela w Jaworznie jesli się nie odezwie to.....innego domu dla młodej...no chyba że jej nie oddasz:evil_lol:;) Quote
IOWA Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Odpowiem Wam tak....na 100% moge jej dac DT,ale nie dam rady nijak szukac jej DS,czyli jakis wizyt przed adopcyjnych itd....Nie dam rady po prostu.Chyba ,ze baba tak mnie ujmie ,ze jej juz nie oddam:cool3::evil_lol:....Moge-Allegro, DT....ale ogloszonka jeszcze jakies prosilabym zrobic ,zebysmy wspolnie o oddaniu sunki w jak najlepsze rece zadecydowaly,bo szkoda jej w tym schronie. Quote
hanek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 No to się Dt zaczną bić o sunię;) Dzisiaj rano napisała do mnie pani, która ma już pieska z naszej fundacji (jamniczkę Żabcię - Tosię Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Żabcia ). Właśnie się ze mną skontaktowała, że mogłaby dać jej DT, a jak wszystko będzie ok to zatrzymać na stałe. Co czynimy? Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 hanek napisał(a):IOWA, a skąd jesteś?IOWA jest z Krakowa... Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Hmmm co do decyzji to nie wiem......trudna sprawa.....wy zajmujecie się tym dłuzej.....zdecydujcie.... jesli chodzi o kase na transport to jestem w stanie dać wam na przejazd...ale zawieść nie dam rady:shake: Quote
Ulaa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 IOWA napisz coś o sobie: gdzie mieszkasz, jakie masz doswiadczenie z psami, ile czasu mozesz suni dziennie poswiecic? Czy sa w domu dzieci (w jakim wieku), inne zwierzeta, ludzie starsi? Co jesli okaze sie ze ma jakies problematyczne zachowania (np agresja do psow, ucieczki) albo jesli okaze sie chora (np alergia pokarmowa, wiadomo koszty i trud). Nic o niej nie wiemy, trzeba sie przygotowac na kazda ewentualnosc. Warunkiem oczywiscie sterylka. Nie gniewaj sie za ten wywiad ;) ale drugi potencjalny domek juz znamy. Quote
Ulaa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 A dlaczego IOWA z miejca odpada? Jeśli odpowie na zadane wyżej pytania i może sama zabrać sunię ze schronu, to czemu nie??? My sobie spokojnie zrobimy interwencje! Quote
Ada-jeje Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Zabieramy labcie do Zabci bo jest blizej, Iowa piekne dzieki, moze dasz DT nastepnej biedzie, jestescie wspaniale, teraz pozostaje tylko nam dograc reszte, bzyli zabrac labcie ze schronu i zawiez do DT. Hanek jutro odpada, wiem ze Ty w piatek nie mozesz, czyli musimy to zalateic z Ula chociaz mialysmy juz zaplanowany piatek i znow wszystko do gory nogami, hanek ja nie mam kontaktu do p. od Zabci to juz na twojej glowie zeby dograc wstepnie piatek, o ktorej beda w domu bo schron w Mylowicach czynny tylko do 14 a i tak najpierw musze sie upewnic czy przypadkiem jej nie shandlowali. :angryy::mad: Quote
Recommended Posts