Jump to content
Dogomania

Labrador i to suczka - wyciągnięta, od razu MA SUPER DOMEK :)

Recommended Posts

Posted

hanek napisał(a):
To że była znaleziona na Krakowskiej nie znaczy, że tam mieszka, przydałoby się powiesić w centrum Jaworzna też, no i w lecznicy jakiejś najbardziej popularnej.

Wiem...dlatego pomyslałam że najwięcej rozwiesimy w centrum...bo tam w koncu najwięcej osób się przewija.....następnie...na pobliskim osiedlu....a na samej Krakowskiej powiesimy tylko na przystanku....nie ma po co w innym miejscu tego wieszać bo ul. Krakowska jest dość rzadko uczęszczaną pieszo ulicą....tam sa same firmy.
No i u najbardziej znanego naszego weta...u Krupy.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IOWA napisał(a):
Jaka ta "babeczka "jest do -malych ludzikow(dzieci):lol: i innych psow?Bylaby ewentualnie czwarta psina w domu....
Niewiele o niej wiemy...ale labradory są łagodne z natury.....zaraz zadzwonię do dziewczyny która się tym zajmuje i zapytam dokładnie

Było by super:multi:

Posted

apple napisał(a):
labradory są łagodne z natury

proszę nie rozpowszechniać takich plotek ;)

szczególnie w odniesieniu do psów W TYPIE rasy, gdzie ani psychika ani nic innego nie podlega wzorcowi.

bez zabrania suni na DT nie ma możliwości niczego sprawdzić.

Posted

Ulaa napisał(a):
proszę nie rozpowszechniać takich plotek ;)

szczególnie w odniesieniu do psów W TYPIE rasy, gdzie ani psychika ani nic innego nie podlega wzorcowi.

bez zabrania suni na DT nie ma możliwości niczego sprawdzić.

No dobra dobra...powstrzymam się od plotek;) Chciałam tylko powiedzieć....a zresztą wiesz co chciałam powiedzieć;)

To fakt...sprawdzić można dopiero po zabraniu jej do siebie.....ale na zdjęciu wygląda na taką potulną:loveu:

Posted

IOWA napisał(a):
Odpowiem Wam tak....na 100% moge jej dac DT,ale nie dam rady nijak szukac jej DS,czyli jakis wizyt przed adopcyjnych itd....Nie dam rady po prostu.Chyba ,ze baba tak mnie ujmie ,ze jej juz nie oddam:cool3::evil_lol:....Moge-Allegro, DT....ale ogloszonka jeszcze jakies prosilabym zrobic ,zebysmy wspolnie o oddaniu sunki w jak najlepsze rece zadecydowaly,bo szkoda jej w tym schronie.
Czyli co? Można organizować transport?.....my nadal będziemy szukac własciciela w Jaworznie jesli się nie odezwie to.....innego domu dla młodej...no chyba że jej nie oddasz:evil_lol:;)

Posted

Odpowiem Wam tak....na 100% moge jej dac DT,ale nie dam rady nijak szukac jej DS,czyli jakis wizyt przed adopcyjnych itd....Nie dam rady po prostu.Chyba ,ze baba tak mnie ujmie ,ze jej juz nie oddam:cool3::evil_lol:....Moge-Allegro, DT....ale ogloszonka jeszcze jakies prosilabym zrobic ,zebysmy wspolnie o oddaniu sunki w jak najlepsze rece zadecydowaly,bo szkoda jej w tym schronie.

Posted

Hmmm co do decyzji to nie wiem......trudna sprawa.....wy zajmujecie się tym dłuzej.....zdecydujcie....
jesli chodzi o kase na transport to jestem w stanie dać wam na przejazd...ale zawieść nie dam rady:shake:

Posted

IOWA napisz coś o sobie: gdzie mieszkasz, jakie masz doswiadczenie z psami, ile czasu mozesz suni dziennie poswiecic? Czy sa w domu dzieci (w jakim wieku), inne zwierzeta, ludzie starsi?
Co jesli okaze sie ze ma jakies problematyczne zachowania (np agresja do psow, ucieczki) albo jesli okaze sie chora (np alergia pokarmowa, wiadomo koszty i trud).
Nic o niej nie wiemy, trzeba sie przygotowac na kazda ewentualnosc.

Warunkiem oczywiscie sterylka.

Nie gniewaj sie za ten wywiad ;) ale drugi potencjalny domek juz znamy.

Posted

A dlaczego IOWA z miejca odpada? Jeśli odpowie na zadane wyżej pytania i może sama zabrać sunię ze schronu, to czemu nie???
My sobie spokojnie zrobimy interwencje!

Posted

Zabieramy labcie do Zabci bo jest blizej, Iowa piekne dzieki, moze dasz DT nastepnej biedzie, jestescie wspaniale, teraz pozostaje tylko nam dograc reszte, bzyli zabrac labcie ze schronu i zawiez do DT. Hanek jutro odpada, wiem ze Ty w piatek nie mozesz, czyli musimy to zalateic z Ula chociaz mialysmy juz zaplanowany piatek i znow wszystko do gory nogami, hanek ja nie mam kontaktu do p. od Zabci to juz na twojej glowie zeby dograc wstepnie piatek, o ktorej beda w domu bo schron w Mylowicach czynny tylko do 14 a i tak najpierw musze sie upewnic czy przypadkiem jej nie shandlowali. :angryy::mad: