Jump to content
Dogomania

Bardzo mini Kajko znalazł dom trzymamy kciuki za opiekunów i psiaka! Kajko za TM

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak juz wcześniej pisałam Kajtuś bardzo zmienił się wizualnie i pod wzgędem :crazyeye: zachowania w domu.Zrobił się spokojniejszy przestał z bele powodu szczekać,przestał załatwiać się w domu,juz nie denerwuje się jak zostaje sam spokojnie kładzie się na swoim kocyku,zaczoł reagować na swoje imie.Kajtuś jak przyszedł do mnie to nie chciał jeść teraz na brak apetytu nie narzeka a wręcz przeciwnie musze mu wydzelać jedzenie bo mógłby jeść na okrągło i w dzień i w nocy jednym słowem zrobił się z niego łakomczuch :razz: w czasie jak daje zwierzakom jeść to musze go pilnować :mad:bo chodzi i wyjada ze wszystkich misek.

Posted

Myśle ze gdyby miał do nich dostęp to tez by je z apetytem zjadł :shake: ,Kajtuś to raczej stateszny starszy pan.Ale jak koło niego jest jakiś drugi taki mały szkrab to ożywia sie i jest chętny do zabawy. Najwżniejsze chyba jest to że w domu nic nie niszczy (nie gryzie) i nie jest agresywny ani do ludzi ani do innych zwierząt(mam na myśli koty,psy):lol:

Posted

Jestem tu nowa, odkryłam tę stronę dzięki nk, jestem pełna podziwu dla Was i pełna smutku dla cierpienia tych wszystkich bidulek :(
A Kajtuś jest cudowny :) dziwię się że nie ma jeszcze na niego chętnego :( Czy on np. toleruje koty i nie brudzi w mieszkanku?

Posted

Cassi to ja skorzystam z okazji i podpuszcze Cie na watek mojego tymczasa Czorta , wejscie przez srodkowy banerek , klikasz w niego i otwiera Ci sie strona :razz:. Wszytskich innych tez zapraszam :)

Posted

[quote name='Cassi_']Jestem tu nowa, odkryłam tę stronę dzięki nk, jestem pełna podziwu dla Was i pełna smutku dla cierpienia tych wszystkich bidulek :(
A Kajtuś jest cudowny :) dziwię się że nie ma jeszcze na niego chętnego :( Czy on np. toleruje koty i nie brudzi w mieszkanku?[/quote]
Cassi witamy w gronie dogomaniaków :multi: .:multi:.Kajtuś jest u mnie na tymczasie w domu oprucz Kajtka jest kot i dwa inne psy,Kajtula jest zgodnym psiakiem i toleruje kocie i psie toważystwo.Nie brudzi w mieszkaniu i można go spokojnie zostawić samego w domu.To jest kochane i bardzo małe psiątko on jest mniejszy niż mój kot.

Posted

na razie rzadko zaglądam, gdyż praca i sesja chwilowo pochłaniają prawie cały mój czas , ale jutro ostatni egzamin więc będę mogła odwiedzać stronkę częściej :p w sprawie Kajtusia też napiszę, a teraz uciekam, miłej nocy :) pozdrawiam.

Posted

bo to jest przystojniak! :eviltong:

mały, słodki lisek. wiem, ze to dziadzio, a dziadzie mają kiepskie powodzenie, ale z jego urodą to dziwne, ze już go ktos nie chapnął...bo podobno mój gust jest bardzo normalny :evil_lol: