Erazm Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Kajtus jest przesliczny, taka ociupina...Rzeczywiscie info mile widziane;) Quote
zuzka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Tak jak juz wcześniej pisałam Kajtuś bardzo zmienił się wizualnie i pod wzgędem :crazyeye: zachowania w domu.Zrobił się spokojniejszy przestał z bele powodu szczekać,przestał załatwiać się w domu,juz nie denerwuje się jak zostaje sam spokojnie kładzie się na swoim kocyku,zaczoł reagować na swoje imie.Kajtuś jak przyszedł do mnie to nie chciał jeść teraz na brak apetytu nie narzeka a wręcz przeciwnie musze mu wydzelać jedzenie bo mógłby jeść na okrągło i w dzień i w nocy jednym słowem zrobił się z niego łakomczuch :razz: w czasie jak daje zwierzakom jeść to musze go pilnować :mad:bo chodzi i wyjada ze wszystkich misek. Quote
Erazm Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Zuzka, oby on nie rosl do rozmiarow bulka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
orpha Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 rety zuzka nie zostawiaj przy nim drozdzy na wierzchu :razz: Quote
sleepingbyday Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='orpha']rety zuzka nie zostawiaj przy nim drozdzy na wierzchu :razz:[/quote] :evil_lol: byłoby niewskazane... czy on lubi się bawić? czy to stateczny starszy pan? Quote
zuzka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Myśle ze gdyby miał do nich dostęp to tez by je z apetytem zjadł :shake: ,Kajtuś to raczej stateszny starszy pan.Ale jak koło niego jest jakiś drugi taki mały szkrab to ożywia sie i jest chętny do zabawy. Najwżniejsze chyba jest to że w domu nic nie niszczy (nie gryzie) i nie jest agresywny ani do ludzi ani do innych zwierząt(mam na myśli koty,psy):lol: Quote
sleepingbyday Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 a sa takie dziadki, które niszcza?? słodki on jest wyjątkowo. taki lisek mini. może ja mam spaczony gust, ale uważam, ze to piekny pesek, taki chwytający za serce, z urokiem. Quote
zuzka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Oj są są .On jest naprawde słodki i źeczywiscie chwyta za serce i ma swój urok. __________________ Quote
orpha Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 SBD skoro Ty masz spaczony gust to wychodzi na to ze ja tez , bo jak dla mnie on jest ładniusi :loveu: Quote
Cassi_ Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Jestem tu nowa, odkryłam tę stronę dzięki nk, jestem pełna podziwu dla Was i pełna smutku dla cierpienia tych wszystkich bidulek :( A Kajtuś jest cudowny :) dziwię się że nie ma jeszcze na niego chętnego :( Czy on np. toleruje koty i nie brudzi w mieszkanku? Quote
ewatonieja Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Kajtek nie brudzi w domu i toleruje koty :loveu: Quote
Erazm Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Kajtus jest nieziemski, jesli to spaczenie to SE WYPRASZAM [B]ON JEST SLICZNY[/B] Porwalabym maluszka najchetniej, takie tyci tyci mnie rozbrajaja Quote
orpha Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Cassi to ja skorzystam z okazji i podpuszcze Cie na watek mojego tymczasa Czorta , wejscie przez srodkowy banerek , klikasz w niego i otwiera Ci sie strona :razz:. Wszytskich innych tez zapraszam :) Quote
zuzka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Cassi_']Jestem tu nowa, odkryłam tę stronę dzięki nk, jestem pełna podziwu dla Was i pełna smutku dla cierpienia tych wszystkich bidulek :( A Kajtuś jest cudowny :) dziwię się że nie ma jeszcze na niego chętnego :( Czy on np. toleruje koty i nie brudzi w mieszkanku?[/quote] Cassi witamy w gronie dogomaniaków :multi: .:multi:.Kajtuś jest u mnie na tymczasie w domu oprucz Kajtka jest kot i dwa inne psy,Kajtula jest zgodnym psiakiem i toleruje kocie i psie toważystwo.Nie brudzi w mieszkaniu i można go spokojnie zostawić samego w domu.To jest kochane i bardzo małe psiątko on jest mniejszy niż mój kot. Quote
orpha Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 kurde no musze go reklamowac nie ? :mad:a moze komus sie odwidzi i zmieni na włochatego kucyka :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 orpha, dobry pomysł, czort wpisuje sie w definicje tyci pieska mniejszego od kota :diabloti: Quote
zuzka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Mały liskowaty Kajtunio wypatruje kochanego domku. Quote
szajbus Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Kajtus nadal bez domu i kochanego człowieka. Czas leci, a on nie robi sie młodszy! Quote
anovip1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Zapraszam na watek Chico: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-chico-2-letni-mix-bokserka-od-nas-zalezy-jego-zycie-129449/#post11619157[/URL] Quote
Cassi_ Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 na razie rzadko zaglądam, gdyż praca i sesja chwilowo pochłaniają prawie cały mój czas , ale jutro ostatni egzamin więc będę mogła odwiedzać stronkę częściej :p w sprawie Kajtusia też napiszę, a teraz uciekam, miłej nocy :) pozdrawiam. Quote
zuzka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Kajtuś ma zrobione nowe foteczki ciapuś je napewno zaraz wstawi sami :crazyeye:zobaczycie jaki zrobił się z niego przystojny dziadziuś :lol: Quote
sleepingbyday Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 bo to jest przystojniak! :eviltong: mały, słodki lisek. wiem, ze to dziadzio, a dziadzie mają kiepskie powodzenie, ale z jego urodą to dziwne, ze już go ktos nie chapnął...bo podobno mój gust jest bardzo normalny :evil_lol: Quote
Recommended Posts