zulugula Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Tofi jest podobny do mojego Dramka (psi Dramat z banerka). Tylko uszka stojące. Dram jest owczarkiem katalońskim. A Tofi to jak dla mnie mix owczarka pikardyjskiego: owczarek pikardyjski: Quote
Daga&Maks Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 rzeczywiście jest trochę podobny do owczarka pikadyjskiego Quote
Ania_i_Kropka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Dzisiaj Toffi był na imprezie adopcyjnej. Był bardzo grzeczny. Chodził z dziećmi na spacery, pozwalał grzebać sobie w misce. Gdy tylko miał okazję domagał się głaskania i pieszczot. Nie przeszkadzało mu to, że głaszcze go nawet 15 osób. Quote
rita60 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Wyglada slicznie,czy ktos sie w nim zakochał:roll: Quote
Ania_i_Kropka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Niestety po imprezie Toffi wrócił do schroniska:-( Quote
rita60 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ania_i_Kropka napisał(a):Niestety po imprezie Toffi wrócił do schroniska:-( Biedny,słodki Toffik:-(:-(:-( Quote
rita60 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Tofficzku gdzie ten twoj domek malenki:-(taki sliczny,młody piesek i najlepsze miesiace zycia spedza w schronie... Quote
Daga&Maks Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Toffi może święta okażą się dla ciebie szczęśliwe Quote
rita60 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Daga & Maks napisał(a):Toffi może święta okażą się dla ciebie szczęśliwe Chyba nie:-( Quote
zulugula Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jest domek dla Toffika :razz: Trzeba oczywiście sprawdzić. Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 zulugula napisał(a):Jest domek dla Toffika :razz: Trzeba oczywiście sprawdzić. Trzymamy cierpliwie i mocno kciuki! Quote
zulugula Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Mój kudłacz Dramek był ogłaszany na wszelkich możliwych portalach. Dzięki temu był spory odzew. On już ma "zaklepany" domek. Aby nie marnować szansy, wysyłałam zdjęcia innych kudłaczy. Toffi spodobał się 2 osobom. Jedna Pani jednak wciąż szuka psiaczka w schronisku - chce poznać. A druga własnie dała mi odp. że go "chcą" ;) Mają dzieci i szukali psa łagodnego. Toffi zdał egzamin więc mogłam śmiało polecić :evil_lol: Kierunek: Ostrowie Mazowieckie, czy coś takiego :razz: Quote
Recommended Posts