betka-sp Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 w przedszkolu zajecia prowadzone sa przez szkoleniowca od ON-ków/ w niedziele/ ;) i teraz dodatkowo jeszcze w soboty przez kogoś innego /ale jeszcze nie dojechaliśmy/ ;) Chodziłam tam wczesniej z dziewczynami, jest to pod patronatem ZK ..spory ogrodzony teren..tor agillidy..przeszkody, kładki, itp. nauka przychodzenia na zawolanie, chodzenia przy nodze, komendy..takie w sumie podstawy ale fajnie sie spotkac z taka ilością młodziezy jednoczesnie w różnych gabarytach ;) I jeszcze raz pokonujemy przeszkody.. http://www.youtube.com/watch?v=wwlGdmwS3Pc Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 O, widzę, że program jest b.różnorodny. super! Pepitek będzie dobrze zsocjalizowany i z innymi psami i z ludźmi i z czym tam jeszcze... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 O, to widzę, że Pipitek będzie super zsocjalizowany z innymi psami, ludźmi, sytuacjami, no i przeszkodami:) Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Znalazłam ;) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jaka fajna gromadka, urocze są :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Teraz będę wpadać i krzyczeć o zdjęcia :evil_lol:[/FONT] Quote
betka-sp Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 hej Aniu ;) hahah..no może jak ktoś na mnie "pokrzyczy" to się wezmę za fotu ;) hahahah...taka twarda mobilizacja czasem się przydaje ;) Quote
Asiaczek Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 No to ja krzycze i macham bejsbolem;) pzdr. Quote
Recommended Posts