Yorija Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Tak właśnie pomyślałam. Gdyby to było piwo to taki trzy-pak poszedł by jak woda. Ale nie jest. Tytułowy trzypak to: Pinia - Czarka - Psotka Niestety Pinia zimy 2009 nie przeżyła :-( Na stronie schroniskowej piszą o nich tak: "Są to trzy suczki. Pinia to już staruszka, Czarka to około 1,5 roczna suczka a Psotka (ta po prawej stronie zdjecia) też ma około 1,5 roku. . Suczki zostały odebrane przez inspektora TOZ i straż miejską, podczas 8 dniowej nieobecności właściciela. Wszystkie suczki zostały wysterylizowane. U Pini stwierdzono nowotwór macicy, mamy nadzieję, że wszystko bedzie dobrze :) " Zobaczyłam je gdy pstrykałam zdjęcia wielkiemu psiakowi przy budzie. Nie bardzo mógł tam mieszkać bo w jego budzie zadomowiły się te trzy suczki. A on im na to po prostu pozwolił. Od tego czasu mam w oczach obraz trzech malutkich paskud, któe z domu trafiły do tej budy. Tamten pies już schronisko opuścił. One zostały. To napewno wielkie wyzwanie - ale byłoby cudnie gdyby udało się im wszystkim znaleźć dom. Jeden dom? Może zdarzają się cuda. W końcu idą święta. To jeszcze kilka zdjęć: Pinia Psotka Czarka Quote
Ambra Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 piękne dziewczęta tez chca spedzić w nowym domku święta! a tu taka cisza....pokażcie się !:-( Quote
Yorija Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Zerknijcie trzypaczku co tam na pierwszej stronie? Może ktoś zamiast w piwko zainwestuje w Was? Quote
Yorija Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Miały kiedyś człowieka, miały dom. Miały siebie. Teraz zostało im tylko trzymanie się razem. Jedna buda jedna miska. Quote
Jo37 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Yorija napisał(a):Smutny czipak dla konesera. Podniosę i sobie zapiszę . Quote
Yorija Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Niezbyt dobre wieście ze schronu Czarka ma przewlekłą chorobę oczu. Oczka miała leczone - pojawia się na nich wydzielina ropna - ale to nawraca. W takich warunkach trudno będzie nad tym zapanować. To ona CZARKA Quote
Yorija Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Wygląda na to, że dzięki uprzejmości ... jeszcze nie wiem nawet kogo pojawią się tutaj nowe zdjęcia :-) Quote
Yorija Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Pinia została odebrana wraz z czarką i pinią (prawdopodobnie córki) przez inspektora TOZ i straż miejską, podczas 8 dniowej nieobecności właściciela. Pinia często domaga się pieszczot i bardzo ładnie prosi. Pinia jest bardzo towarzyska i spokojna lubi być na kolanach i noszona na rękach... Pinia powinna trafić do domu przed zima i mrozem dobrze by było żeby trafiła do domu z córkami... Quote
Yorija Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Psotka 1,5 roku Robi postępy w chodzeniu na smyczy Quote
Yorija Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Świetne te zdjęcia i super pomysł. Dziękuję bardzo... Quote
auraa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 malutkie w górę!!!. Cisza tu straszna:shake: Quote
Yorija Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Allegro dla trzypaczków http://www.allegro.pl/show_item.php?item=512945955 Quote
malawaszka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 już po świętach, zimno jak diabli a Wy dalej w budzie? :-( Quote
Yorija Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='mgie']zrobiłam psiakom ogłoszenia na: alegratka.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl oby przyniosły szczęście:cool3: wielkie dziękuję :-) Quote
mgie Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Zrobiłam psiakom ogłoszenia na: alegratka.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl Oby przyniosły szczęście:cool3: Quote
mgie Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Czy jest już jakiś odzew z ogłoszeń:shake:? Quote
Recommended Posts