Jump to content
Dogomania

Wszyscy się jej pozbyli. Kolejna byłaby "wrakiem"? MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

Zuzia jest już wysterylizowana i nawet dobrze czuje się. Leży sobie w sypialni i nie zamierza wrócić pod drzwi. Chyba etap czuwania pod nimi skończył się.

Posted

Jaaga napisał(a):
Zuzia jest już wysterylizowana i nawet dobrze czuje się. Leży sobie w sypialni i nie zamierza wrócić pod drzwi. Chyba etap czuwania pod nimi skończył się.

Pewnie już zwątpiła, że zabiorą ją...:(

Posted

Wasze kciuki i łapki pomogły. Zuzia pojechała do swojego domu :multi::multi::multi:. Państwo okazali się bardzo miłymi i sympatycznymi, rozsądnymi ludźmi i zapewnili, że dadzą Zuzi dom na całe jej życie. Tylko mają zgryza z imieniem, bo już mają króliczkę Zuzię :evil_lol:, wiec bedą dwie Zuźki w domu.
Zuzia była bardzo grzeczna. polizała mnie po nosie na pożegnanie i bez problemów pojechała.

Posted

[quote name='Jaaga']Wasze kciuki i łapki pomogły. Zuzia pojechała do swojego domu :multi::multi::multi:. Państwo okazali się bardzo miłymi i sympatycznymi, rozsądnymi ludźmi i zapewnili, że dadzą Zuzi dom na całe jej życie. Tylko mają zgryza z imieniem, bo już mają króliczkę Zuzię :evil_lol:, wiec bedą dwie Zuźki w domu.
Zuzia była bardzo grzeczna. polizała mnie po nosie na pożegnanie i bez problemów pojechała.
To sobie kciuki potrzymałam :eviltong:
Super, że Zuzia ma dom! Wszystkiego najlepszego :multi:
Oby reszta domki znalazła :)
wątek przenoszę do szczęsliwców :multi:

p.s. Jaga w "mojej" galerii nowe fotki "wychuchanej" Szyszki, Zapraszam :cool3:

Posted

Jaaga napisał(a):
Wasze kciuki i łapki pomogły. Zuzia pojechała do swojego domu :multi::multi::multi:. Państwo okazali się bardzo miłymi i sympatycznymi, rozsądnymi ludźmi i zapewnili, że dadzą Zuzi dom na całe jej życie. Tylko mają zgryza z imieniem, bo już mają króliczkę Zuzię :evil_lol:, wiec bedą dwie Zuźki w domu.

Jak Ty to zrobiłaś? :)

Powiem szczerze, że bardzo wątpiłam, że tak szybko sie uda...

Czuje respekt przed Tobą :)

Posted

Też jestem zdziwiona ;).
Chyba ludzie szukają niewielkich, bezproblemowych psiaków, przy których nie będzie wiekszych kłopotów. U mnie sterylki odbywają się ekspresowo (dzieki Waszej pomocy), wszystkie są odrobaczane i odplone, więc ludzie nie boją się ich brac do siebie. Mam ich zawsze kilka, czyli moge dobrać odpowiedniego psa do oczekiwań i warunków potencjalnych opiekunów.Wydaje mi się, że każdy mały piesek, bez względu na wiek znajdzie w końcu dom. U mnie jest tak, że im wieksza tymczasowiczka, tym dłużej szukam jej domu.
Pani Zuzi podeszła do sprawy bardzo rozsądnie. Uważa, że skoro ma dzieci, to lepiej wziąć dorosłego, sprawdzonego psa, niż szczeniaka, którym trzeba zajmować się jak kolejnym dzieckiem. Oby więcej było osób z takim podejściem.

Posted

Jaaga napisał(a):
Też jestem zdziwiona ;).
Chyba ludzie szukają niewielkich, bezproblemowych psiaków, przy których nie będzie wiekszych kłopotów. U mnie sterylki odbywają się ekspresowo (dzieki Waszej pomocy), wszystkie są odrobaczane i odplone, więc ludzie nie boją się ich brac do siebie. Mam ich zawsze kilka, czyli moge dobrać odpowiedniego psa do oczekiwań i warunków potencjalnych opiekunów.Wydaje mi się, że każdy mały piesek, bez względu na wiek znajdzie w końcu dom. U mnie jest tak, że im wieksza tymczasowiczka, tym dłużej szukam jej domu.
Pani Zuzi podeszła do sprawy bardzo rozsądnie. Uważa, że skoro ma dzieci, to lepiej wziąć dorosłego, sprawdzonego psa, niż szczeniaka, którym trzeba zajmować się jak kolejnym dzieckiem. Oby więcej było osób z takim podejściem.

Zuzia ma wielkie szczęście...jeśli uda sie wyciągnąć od nienormalnych ludzi psa,to będzie 4 mies jamnik do adopcji...pamiętaj o tym,gdybym ktoś szukał :)

• 2 weeks later...
Posted

Jaaga napisał(a):

Jaaga ale się cieszę, fajnie że Zuźka nie została w schronisku tylko pojechała do Ciebie kto by ją tam wypatrzył w takiej masie piesków.