Cavy Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Doberek :bye: Zdrowiej nam tam szybciutko :loveu: [url]http://i36.tinypic.com/atq3d3.jpg[/url] widać że rozbójnik mały :evil_lol: Piękna pogodę macie? U nas paskudna, zimno, ponuro i czasami deszcz pada. I takie powietrze ciężkie :shake: Kiedy masz kolejna wizytę u weterynarza z Nerą? [SIZE=1](wiem, wiem, pisałaś już, ale skleroza boli :evil_lol: )[/SIZE] Quote
Coffee&Nera Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='gordonowa']Ładne fotki :loveu: EDIT: No, a mi się robiła angina ale w pore zareagowałam i prawie zdrowa żem sem :lol:[/quote] Prawie :diabloti: [quote name='Cavy']Doberek :bye: Zdrowiej nam tam szybciutko :loveu: [URL]http://i36.tinypic.com/atq3d3.jpg[/URL] widać że rozbójnik mały :evil_lol: Pi[SIZE=2]ękna pogo[/SIZE]dę macie? U nas paskudna, zimno, ponuro i czasami deszcz pada. I takie powietrze ciężkie :shake: Kiedy masz kolejna wizytę u weterynarza z Nerą? [SIZE=1](wiem, wiem, pisałaś już, ale skleroza boli :evil_lol: )[/SIZE][/quote][SIZE=1] [SIZE=2]Oj rano pogoda ladna byla- teraz tez jest ciezkie powietrze, zimnawo i ponuro. Wizyte mamy na jutro ;) Paczka z Karuska dzisiaj doszła- po 2 dniach :crazyeye: gdzie ja niewiem jakim cudem PP sie tak przyspieszylo :razz: Nera ma radosc ze swojego krowiszcza, ja mam torebke na smaczki i kliker oraz same smaczki :multi:[/SIZE] [/SIZE] Quote
Estera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Widzę, że psa dobrałaś pod kolor mebli i dywanu :cool3: :loveu: Quote
Cavy Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Pokaż zamówione rzeczy :razz: I trzymamy kciuki za nerę żeby już wszystko było w porządku ;) Quote
Coffee&Nera Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Estera']Widzę, że psa dobrałaś pod kolor mebli i dywanu :cool3: :loveu:[/quote] Wiesz jakie to jest denerwujące- nieraz ona az sie zatopi w kolorze dywanu :diabloti: I szukaj Nery na podlodze :razz: Moja mama to jak wchodzi do pokoju i ją widzi to zawsze jest- "Ale mamy kolorystycznego psa :evil_lol:" [quote name='Cavy'] Pokaż zamówione rzeczy :razz: I trzymamy kciuki za nerę żeby już wszystko było w porządku ;-)[/quote] Niechce jej budzić bo aparat jest bardzo ciekawy- jak sie obudzi to porobimy zdjecia :evil_lol: Dziękuje :loveu::loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 O jaaa, zdjęcia :loveu: [url]http://i35.tinypic.com/11wfvns.jpg[/url] Słodka Nerka :p :lol: Quote
Magot Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Śliczna, ale i tak czekam na Nere w plenerze :loveu: :cool3: Quote
Anusia&Saba Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Witamy :Rose::Rose: Nercia jest śliczna :loveu: Współczuje choroby :shake: Ehh teraz jest łatwo złapać jakieś chróbsko :shake: Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia :razz: Quote
Coffee&Nera Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Kochaniutkie zdrowieje- w niedziele w Rzeszowie na Podpromiu tzw. mam występ taneczny- musze byc zdrowa jak ryba :cool3::cool3::cool3: To moj pierwszy turniej miejmy nadzieje ze nie ostatni :evil_lol: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Nera-']Kochaniutkie zdrowieje- w niedziele w Rzeszowie na Podpromiu tzw. mam występ taneczny- musze byc zdrowa jak ryba :cool3::cool3::cool3: To moj pierwszy turniej miejmy nadzieje ze nie ostatni :evil_lol:[/quote] Trzymamy kciuki :) Quote
Cavy Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 No to zdrowiej tam szybko i w niedziele powal ich tam wszystkich na kolana :multi: :loveu: Quote
Pusiakowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Hej! :multi: [URL]http://i35.tinypic.com/11wfvns.jpg[/URL] ale sie slodko bawi :loveu: . Trzymamy kciuki za twój turniej ;) Quote
Coffee&Nera Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Dziewczyny napewno beda profesjonalne zdjecia z klubu w ktorym tancze zdjecia z wystepow- jezeli uda mi sie darmowo je dostac (normalnie osoby z zewnatrz placa za takie zdjecie) to napewno je tutaj wsadze- i niedziwcie sie ze bede wygladaja jak czarna mamba :diabloti:- nowicjusze z mojego klubu tancza na czarno :roll::diabloti: Quote
Shetanka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [url]http://i36.tinypic.com/atq3d3.jpg[/url] Ślicznie :loveu::loveu::loveu: Jak Ty to robisz, że masz tak mało fot, a tyle stron galeri? :mad: Quote
Coffee&Nera Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Shetanka'][URL]http://i36.tinypic.com/atq3d3.jpg[/URL] Ślicznie :loveu::loveu::loveu: Jak Ty to robisz, że masz tak mało fot, a tyle stron galeri? :mad:[/quote] Czary :cool3::cool3::cool3: Nie no sama niewiem zagladam do ludzi gadam z nimi i wchodzą:lol: Pozatym teraz bedzie wiecej fot- obie jestesmy zdrowe, jak bedzie piekna pogoda zabieramy moje lusterko i focimy :evil_lol: Quote
Shetanka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Nera-']Czary :cool3::cool3::cool3: Nie no sama niewiem zagladam do ludzi gadam z nimi i wchodzą:lol: Pozatym teraz bedzie wiecej fot- obie jestesmy zdrowe, jak bedzie piekna pogoda zabieramy moje lusterko i focimy :evil_lol:[/quote] Muszę się chyba bardziej udzielać na dogo :eviltong: Czekamy na foteczki :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Domka_Czika']I jak się czuje mała ?:loveu:[/quote] O wiele lepiej :multi: Teraz sobie pochrapuje slodko a pancia biega z miotelką i prontem i sprzata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chcialabym byc szczeniakiem- jej tylko kradniecie kapciów w glowie :diabloti: Quote
Shetanka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Nera-']chcialabym byc szczeniakiem- jej tylko kradniecie kapciów w glowie :diabloti:[/quote] a kto by nie chciał? :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Shetanka']a kto by nie chciał? :diabloti:[/quote] A jeszcze co by tu pancia dobrego dala i zeby wyjsc na spacer i zeby cos podgrysc :evil_lol: Teraz od 2009 roku mam na Nere sporo wydatkow- musimy sie zarejestrowac w urzędzie miasta- zeby sie straz miejska nieczepiala, musimy sie wysterylizowac (czy ktos wie czy MUSI byc pierwsza cieczka zeby sterylizowac?), zachipowac oraz paszport (wyjeżdzamy niedlugo za granice) oraz wiadomo pieniadze na niedajboże jakas chorobe Nery... Quote
Kaya Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Obiec ze wpadnę to wpadłam :) Posyłam wam duużo siły na dopisanie do histori wiele wspaniałych chwil spędzonych razem i wesołych świąt. ;) Quote
crazydaisy Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 O jak dobrze, że z Nerą już lepiej :) Ech, wydatki, ale... nie ma u Was akcji darmowego chipowania? Co do sterylki to lepiej odczekać pierwszą, bowiem dopiero wtedy u suni gospodarka hormonalna się normuje, a u większych psów zalecane jest nawet odczekanie do drugiej cieczki. Quote
Coffee&Nera Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='crazydaisy']O jak dobrze, że z Nerą już lepiej :) Ech, wydatki, ale... nie ma u Was akcji darmowego chipowania? Co do sterylki to lepiej odczekać pierwszą, bowiem dopiero wtedy u suni gospodarka hormonalna się normuje, a u większych psów zalecane jest nawet odczekanie do drugiej cieczki.[/quote] Oj nic o tym nieslyszalam- a odbywaja sie takie akcje? Quote
Recommended Posts