Lilmo Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Aaaaaaaaaa wchodząc tutaj nie spodziewałam się,że przeczytam tutaj tak wspaniałą wiadomość! :multi:Ależ jestem szczęśliwa na te wieści ! :multi: Weguś trzymam kciuki najmocniej jak potrafię! Początki są zawsze trudne, wierzę w to,że Wega potrzebuje kilku dni, żeby zaklimatyzować się w nowym miejscu. Nie możemy się dziwić,że podchodzi z takim dystansem do nowego domku, wkońcu to maleństwo już tyle przeszło. Weguś oby to był ten dom, który wynagrodzi Ci to wszystko, co Cię skarbie do tej pory spotkało ! :Rose: Quote
Alojzyna Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Też trzymam kciuki :thumbs: i bardzo się cieszę :multi: dobrze by było utrzymywać stały kontakt z nową rodziną Wegi, by pomóc od razu rozwiązywać pojawiające się problemy i rozwiewać wątpliwości... ;) Quote
Alojzyna Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Czy są jakieś wieści z nowgo domku? :roll: Quote
ala Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Co słychać u Wegusi,została w drugim domku :roll:? Quote
supergoga Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Wega została i póki co, nie mam wieści, żeby było źle. Państwo dzwonili do Karoliny, że Wega się aklimatyzuje i jest wszystko w porządku. Jak będę miała nowe wieści - napiszę. Quote
Recommended Posts