Monia85 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Czy jeśli wybieram się na Litwę to prócz paszportu i wskazanych wyżej szczepień wścieklizna+nosówka jest jakiś konkretny termin np. z tymi szczepieniami (jakaś karencja???) . Moja ma teraz 9 miesięcy, a jak wybierzemy się na Litwę to będzie miała rok, a następne obowiązkowe szczepienia będzie miała w kwietniu. Czy mam jej zrobić przed wyjazdem. I jeszcze jedno nie mam jeszcze rodowodu, czy też jest możliwość zgłoszenia do klasy młodzieży mając tylko metrykę-tak jak u nas w Polsce. Quote
aniaDark Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ze szczepieniami nic nie musicie cudować - ja też tak wyruszałam, przed drugimi szczepieniami suczy i było w porządku). Wystarczy, to co ma teraz. Co do rodowodu, to nie wiem. Napisz do nich mejla (do Wilna, bo do ichniejszych klubów, to nie wiem, czy odpiszą) - rozumieją po angielsku i dość sprawnie odpisują :) Quote
Yourii Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Witam, Czy zasady uzyskiwania championatu Litwy są nadal takie same czy może uległy zmianie ? z góry dziękuję za odpowiedź ;) Quote
Recommended Posts