Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fortuna szybko i pieknie zareagowala na prosby, ale tez chcialaby dostac inne zdjecia, bez krat. To rzeczywiscie duzo lepiej wyglada. Moze by je jednak cyknac? na allegro tez lepiej wypadaj zdjecia bez krat.

Posted

samoglow napisał(a):
Fortuna szybko i pieknie zareagowala na prosby, ale tez chcialaby dostac inne zdjecia, bez krat. To rzeczywiscie duzo lepiej wyglada. Moze by je jednak cyknac? na allegro tez lepiej wypadaj zdjecia bez krat.

Tak to prawda, poza tym ja nic o nim nie wiem, jak napisze, ze niedowidzi i niedoslyszy i nic wiecej to ma marne szanse na adopcje, a wy do konca chyba nie jestescie pewne co z nim jest. Holendrzy chetnie pomagaja ,adoptujac starsze czy kalekie psy, ale musza wiedziec wszystko dokladnie o psie. A pytania beda stawiac mi, jak na razie nie dostalam zadnych informacji na jego temat, wiec nie moglabym udzielac informacji.
Czekam na wiecej informacji.

Posted

O Bosze cioteczki,ale sie denerwowałam,ale juz po wszystkim.Pankracy pojechał do nowego domku,do Warszawy:multi:Jego nowi Panstwo to przemili,ciepli ludzie.Jak nie polubic takich ludzi,ktorzy w portfelu nosza fote swojego zmarłego pieska,poza tym przez 17 lat mieli sunie teriera waliskiego.Znaja ta rase,pokochali Pankracego vel Dudus jak go zobaczyli na allegro,nic nie było w stanie ich zniechecic;)A Dudus jest sliczny,taki kruchy i delikatny,tylko potwornie chudy,ledwo go niosły te jego chude nozki.Przespacerował sie,zrobił siusiu,poprzygladał wszystkiemu.Kiedy z nim rozmawiałam,nachyliłam sie,a on wtedy polizał mnie w nos:ptakie kochane malenstwo.Przesle Panu link do watku,moze sam cos napisze i wklei foty Dudusia w nowym domku.
Cioteczki bardzo wam wszystkim dziekuje za pomoc,szczegolnie Jagodce,Ewie i Hani/za cierpliwosc/:calus:

PS Pan dzwonił,Dudus sie zadomowił,nawet pobawił sie piłeczka:multi:chociaz jest bardzo słabiutki,ale słyszy,reaguje na głos i chyba oczka tez w porzadku:multi:Oj ale sie rozpisałam:oops:

Posted

idusiek napisał(a):
o ludzie, jakie szczęscie !!!! :multi: gRatki !!!

rita ależ z Ciebie niedobra Ciotka, że nawet nie pisnelaś słowem (pisanym)! ;)

Nie chciałam zapeszac:cool3: