lunarmermaid Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Piękna sunieczka!!! Podobna do mojej Emilii.Gdybym nie miał ateraz suni na tymczasie to zaraz bym ją wzięłą.Jest cudowna,taka mała króffka. Quote
Lemoniada Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Mi przypomina troszkę krótkowłosego collie a troszkę bullteriera. A w ogóle trzeba ją szybko wyciągnąć póki młoda, potem już nie będzie tak zachwycac odwiedzajacych :( Quote
KasiaO Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Kirunia pokazuj się!! SZukamy dla ciebe cieplutkiego domku!! Quote
lunarmermaid Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Hoopaj dziewczynko szybciutko do domku!!! Quote
KasiaO Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Kirunia co u ciebie tak cicho?? Musisz szybko znaleźć swoich ludzi!! Quote
lunarmermaid Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Pilnie potrzebny domek dla szczeniorka!!! Quote
KasiaO Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Qurcze nie rozumiem... taka śliczna, młoda sunia i zero zainteresowania...:shake: Może, ktoś mógłby zrobić banerek?? Ja niestety nie umiem.....:oops: Quote
lunarmermaid Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dziwne,prawda?? Taki śliczny szczeniak i nie może znaleźć domu.No ale przecież teraz moda na małe pieski,dużych nikt nie chce...A może jakiś DT dla małej by się znalazł?:roll: Quote
KasiaO Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Kirunia szybko do domku grzać doopke....:roll: Quote
lunarmermaid Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jak najszybciej,oby tylko nie jako nietrafiony prezent pod choinkę...Domek super potrzebny od zaraz!!! Quote
lunarmermaid Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Czy tylko my dwie ją zauważamy?:shake: A to taki śliczny szczeniak... Quote
KasiaO Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 lunarmermaid napisał(a):Czy tylko my dwie ją zauważamy?:shake: A to taki śliczny szczeniak... Chyba tak... A zupełnie nie rozumiem dlaczego....:shake::-( Quote
lunarmermaid Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ja też nie - przecież to śliczny szczeniak! Jak ona radzi sobie w nowym boksie? Quote
KasiaO Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 lunarmermaid napisał(a):Ja też nie - przecież to śliczny szczeniak! Jak ona radzi sobie w nowym boksie? Źle...jest zdominowana przez starsze psy z boksu, które cały czas ją terrozryzują...:-( Quote
lunarmermaid Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Naprawdę nie można znaleźć jej jakiegoś DT??Przecież taki szczeniak,zdominowany przez inne psy zdziczeje,nie bedzie już radosnym szczeniaczkiem...Kto ją później weżmie,jak będzie się wszystkiego bała??? A jest taka śliczna.Gdybym mogła to sama bym ją wzięła na DT. Quote
lunarmermaid Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Szczeniak szuka domku na wczoraj!!! Czy ktoś może mu pomóc??!! Quote
magda222 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ja jej cały czas przedłużam allegro.Tylko tak mogę pomóc :oops: Quote
KasiaO Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Chyba jutro będe w schornie - zobacze czy mała jeszcze jest... Quote
KasiaO Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Dostałam informację od Anety, że Kiry nie ma już w schornie.... Mam nadzieję, że znalazła wspaniały dom a nie trafiła na łańcuch.... Quote
lunarmermaid Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 O Boże ,ja też mam taką nadzieję,zwłaszcza,że duży psiak z niej będzie.Niech ma wspaniały domek i duuużo szczęścia w nim!!!:loveu: Quote
Recommended Posts