Jump to content
Dogomania

Dobre hodowle ON - wielkopolskie, zachodnio-pomorskie, kujawsko - pomorskie

Recommended Posts

Posted

a ja to pytanko mam, jak to jest jeszcze z tymi genami...
bo że zdarza się w miocie od rodziców twardowłosych Donek, to wiem...
ale czy jest możliwość na odwrót? u Donków Onek? tak z czystej ciekawości pytam ;)
niektóre [U]Donki po Donkach[/U] jak oglądam w necie to prawie jak niedźwiedzie :-o :placz:
w ogóle to przejeżdżając przez osiedla domków jednorodzinnych 'bogatszych ludzi' to tam do bramy podbiegają same dony (dość agresywne :-o biedne psy :placz:) ! te psy to maskotki i wizytówka chałupy? :roll: no wiecie, jak jest wypasiona bryka z podświetleniem podwozia, pałac za miliony to i tuning onek musi być?
no ja też chcę donka, w sumie to pół donek starczy tak z racji sentymentalnej, ale gromady kilku wypasionych-kłaczasto donków bym nie zniesła, no nie wiem, źle mi się kojarzą... naoglądałam się tych rozjazgotanych niedźwiedzi... zeżarły by mnie wraz z rowerem... z całym szacunkiem oczywiście do pracowitych DONków jakie są tu na forum (big szacun dla Hammera, super psiak ideał Donka wraz z Basco z mojego avatara :) )...
dlatego dzisiaj też jestem już pewna, że jak DON'ek to po On'kach i tryb niehodowlany... mam nadzieję że nikt mnie nie zrozumie źle, fajne są Donki, ale odpowiednio ułożone, a nie z hodoffli które idą na ilość, kasę, popyt i modę :shake:
a to wszystko też zasługa dzięki temu forum bo prawie popełniłabym życiową gafę :) [U]jak Don'ek to ma być to pies o popędach ON'ka[/U], a nie jazgotliwa i rzucająca się na wszystko co żyje kupa sierści :lol:
dziękiiiiiiii wielkie :multi:

/a tak w ogóle to nie ten temat hmm trochę się rozpisałam zbytnio i zrobiłam OT oj niedobra ja :mad: