pumcia02 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 oni w ogole glupio wycinaja, trzeba patrzec jaki tekst się daje ;) Quote
mru Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 patrzyłam pogrubiłam, że potrzebuje człowieka i ruchu. myślałam, że może to dadzą wtedy. pogrubiłam też - Bez problemu dogaduje się z innymi psami i suczkami. jest tez idealny do dzieci - nie wykazuje wobec nich agresji. Bobi - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
mru Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 szkoda, że nie dali tamtego ale może ktoś inteligentny się znajdzie i przedzwoni po Bobika :) bo on nie ma problemu, on się tylko nudzi bo jest młody :) powinnam była napisać, że oddali go, bo nie dostawał wystarczającej ilości ruchu - ot co! Quote
pumcia02 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 było kilka telefonow, ale kazdy sie skonczyl na tej jednej rozmowie... Quote
mru Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 znaczy co? pytali czy gryzie, skoro było napisane, że gryzie? ;) czy dziwili się, że jest młody i lubi się ruszać? eh ludzie ludzie taki fajny Bobi, w sam raz na wiosnę! Quote
madcat1981 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Hello, Bobik;) Pozwól, że rozgoszczę się troche na Twoim wąteczku:D Quote
pumcia02 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 niestety domków brak, za to są śliczniusie zdjęcia: Quote
pidzej Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 A Bobik jest w domku... :lol: jednak tytułu chyba jeszcze nie zmieniać, wiemy, że są problemy, Bobi bał się wejść do mieszkania no i nie wiadomo jak sobie poradzi gdy zostanie w domu sam. Quote
pidzej Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 tytuł chyba mozna zmienić i przenieśc do juz w nowym domu :) Quote
Recommended Posts