Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj zabrałam z tego boksu SAMCA, niekastrowanego SAMCA, był tam z suczkami przez 6 miesięcy i nikt tego nie zauważył. Jeśli jamnisia miała cieczkę przez ten czas, istnieje duże prawdopodobieństwo, iż jest w ciąży..

Posted

Rybc!a napisał(a):
Wczoraj zabrałam z tego boksu SAMCA, niekastrowanego SAMCA, był tam z suczkami przez 6 miesięcy i nikt tego nie zauważył. Jeśli jamnisia miała cieczkę przez ten czas, istnieje duże prawdopodobieństwo, iż jest w ciąży..

no to pieknie. Co będzie jak zaszła???

Posted

Rybc!a napisał(a):
Narazie cisza, nikt nie dzwoni, nikt nie pisze ..

Jest zainteresowany domek psiunią. Warunki dom + ogród, dzieci. Wcześniej mieli też jamnika i kochają jamniki. Domek pod Toruniem.
Domek chce dostać dodatkowe informacje o psiuni:

- "Jeśli jamniczka ma więcej niż dwa lata, nie chcę jej przygarnąć, ponieważ drugi raz nie zniosę śmierci ukochanego psa." - z tego co widać jamnisia jest dość młoda, więc ok.

- "Proszę napisać też coś o charakterze jamniczki, u kogo wcześniej była, dlaczego ja porzucono." - ? to jest wielka niewiadoma. Jak myślicie po przejęciu przez animals będzie można uzyskać więcej danych?

- "chciałabym wiedzieć, czy była bita. Pytam o takie szczegóły, ze względu na pieska - może potrzebuje ciszy i spokoju, moze lubi starsze osoby, to wtedy nasza rodzina nie będzie nadawała się dla Waszej jamniczki." - tu chyba też nie będzie problemów? Raczej psiaki szybko adaptują się w dobrych kochających domkach.

- "Jesli jest chora na cokolwiek, proszę również o tym napisać." - chyba nie, bynajmniej nie widać?

- "Jesli jamniczka jest stara, proszę również napisać prawdę."

Proszę was o pomoc w odpowiedzi na pytania, nie wiem co z Rybcią, nie odzywa się...

Posted

Napisz ludziom, że jamnisia dziś pojechała do domu . Może zaproponuj im innego jamnika, z wątku zbiorowego jamniorów ?

Suczka pojechała do Gdyni, zaadoptował ją p. Ireneusz, bardzo przesympatyczny pan, całe życie miał jamniki, a żona owczarki. Zdecydowali się na małego psiaka, bo chciał go trzymać w domu. Dom super . Bardzo przejęta rodzina, chciałam wysłać więcej zdjęć, na co odparli mi, że nie interesuje ich jej wygląd, bo najważniejsze jest to, żeby opuściła te paskudne miejsce i była bezpieczna.

Odebrali ją dzisiaj, bardzo im się spodobała. Grzecznie jechała całą drogę, poszli z nią do weta, niestety nie dostałam wieści, co wet powiedział - mam nadzieję, że jutro uda mi się z nimi skontaktować .

:)

Posted

o rety!:multi:
a skąd sie dowiedzieli o jamnisi???

Rybc!a napisał(a):
Napisz ludziom, że jamnisia dziś pojechała do domu . Może zaproponuj im innego jamnika, z wątku zbiorowego jamniorów ?

Suczka pojechała do Gdyni, zaadoptował ją p. Ireneusz, bardzo przesympatyczny pan, całe życie miał jamniki, a żona owczarki. Zdecydowali się na małego psiaka, bo chciał go trzymać w domu. Dom super . Bardzo przejęta rodzina, chciałam wysłać więcej zdjęć, na co odparli mi, że nie interesuje ich jej wygląd, bo najważniejsze jest to, żeby opuściła te paskudne miejsce i była bezpieczna.

Odebrali ją dzisiaj, bardzo im się spodobała. Grzecznie jechała całą drogę, poszli z nią do weta, niestety nie dostałam wieści, co wet powiedział - mam nadzieję, że jutro uda mi się z nimi skontaktować .

Posted

Rybc!a napisał(a):

No to super. Już szukam innego jamnika dla tej pani! Bardzo się cieszę, że jesteś po ostatnim info, że masz dość wszystkiego zrobiło się jakoś pusto.

• 2 months later...