Rybc!a Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Wczoraj zabrałam z tego boksu SAMCA, niekastrowanego SAMCA, był tam z suczkami przez 6 miesięcy i nikt tego nie zauważył. Jeśli jamnisia miała cieczkę przez ten czas, istnieje duże prawdopodobieństwo, iż jest w ciąży.. Quote
Weronia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Rybc!a napisał(a):Wczoraj zabrałam z tego boksu SAMCA, niekastrowanego SAMCA, był tam z suczkami przez 6 miesięcy i nikt tego nie zauważył. Jeśli jamnisia miała cieczkę przez ten czas, istnieje duże prawdopodobieństwo, iż jest w ciąży.. no to pieknie. Co będzie jak zaszła??? Quote
Rybc!a Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Urodzi, wychowa i będzie do adopcji . : / Quote
enia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Rybc!a napisał(a):Urodzi, wychowa i będzie do adopcji . : / może szybciej dom znajdzie?:roll: kto pokocha jamnisie? Quote
Weronia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Małe zainteresowanie jamniczką :( szkoda.. w górę po dom!! Quote
deathgs Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Rybc!a napisał(a):Narazie cisza, nikt nie dzwoni, nikt nie pisze .. Jest zainteresowany domek psiunią. Warunki dom + ogród, dzieci. Wcześniej mieli też jamnika i kochają jamniki. Domek pod Toruniem. Domek chce dostać dodatkowe informacje o psiuni: - "Jeśli jamniczka ma więcej niż dwa lata, nie chcę jej przygarnąć, ponieważ drugi raz nie zniosę śmierci ukochanego psa." - z tego co widać jamnisia jest dość młoda, więc ok. - "Proszę napisać też coś o charakterze jamniczki, u kogo wcześniej była, dlaczego ja porzucono." - ? to jest wielka niewiadoma. Jak myślicie po przejęciu przez animals będzie można uzyskać więcej danych? - "chciałabym wiedzieć, czy była bita. Pytam o takie szczegóły, ze względu na pieska - może potrzebuje ciszy i spokoju, moze lubi starsze osoby, to wtedy nasza rodzina nie będzie nadawała się dla Waszej jamniczki." - tu chyba też nie będzie problemów? Raczej psiaki szybko adaptują się w dobrych kochających domkach. - "Jesli jest chora na cokolwiek, proszę również o tym napisać." - chyba nie, bynajmniej nie widać? - "Jesli jamniczka jest stara, proszę również napisać prawdę." Proszę was o pomoc w odpowiedzi na pytania, nie wiem co z Rybcią, nie odzywa się... Quote
Rybc!a Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Napisz ludziom, że jamnisia dziś pojechała do domu . Może zaproponuj im innego jamnika, z wątku zbiorowego jamniorów ? Suczka pojechała do Gdyni, zaadoptował ją p. Ireneusz, bardzo przesympatyczny pan, całe życie miał jamniki, a żona owczarki. Zdecydowali się na małego psiaka, bo chciał go trzymać w domu. Dom super . Bardzo przejęta rodzina, chciałam wysłać więcej zdjęć, na co odparli mi, że nie interesuje ich jej wygląd, bo najważniejsze jest to, żeby opuściła te paskudne miejsce i była bezpieczna. Odebrali ją dzisiaj, bardzo im się spodobała. Grzecznie jechała całą drogę, poszli z nią do weta, niestety nie dostałam wieści, co wet powiedział - mam nadzieję, że jutro uda mi się z nimi skontaktować . :) Quote
enia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 o rety!:multi: a skąd sie dowiedzieli o jamnisi??? Rybc!a napisał(a):Napisz ludziom, że jamnisia dziś pojechała do domu . Może zaproponuj im innego jamnika, z wątku zbiorowego jamniorów ? Suczka pojechała do Gdyni, zaadoptował ją p. Ireneusz, bardzo przesympatyczny pan, całe życie miał jamniki, a żona owczarki. Zdecydowali się na małego psiaka, bo chciał go trzymać w domu. Dom super . Bardzo przejęta rodzina, chciałam wysłać więcej zdjęć, na co odparli mi, że nie interesuje ich jej wygląd, bo najważniejsze jest to, żeby opuściła te paskudne miejsce i była bezpieczna. Odebrali ją dzisiaj, bardzo im się spodobała. Grzecznie jechała całą drogę, poszli z nią do weta, niestety nie dostałam wieści, co wet powiedział - mam nadzieję, że jutro uda mi się z nimi skontaktować . :) Quote
Weronia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :multi::multi::multi::multi: niespodziewana wiadomość :) Jaminisia w nowym domu :) Quote
deathgs Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Rybc!a napisał(a):Napisz ludziom, że jamnisia dziś pojechała do domu . Może zaproponuj im innego jamnika, z wątku zbiorowego jamniorów ? Suczka pojechała do Gdyni, zaadoptował ją p. Ireneusz, bardzo przesympatyczny pan, całe życie miał jamniki, a żona owczarki. Zdecydowali się na małego psiaka, bo chciał go trzymać w domu. Dom super . Bardzo przejęta rodzina, chciałam wysłać więcej zdjęć, na co odparli mi, że nie interesuje ich jej wygląd, bo najważniejsze jest to, żeby opuściła te paskudne miejsce i była bezpieczna. Odebrali ją dzisiaj, bardzo im się spodobała. Grzecznie jechała całą drogę, poszli z nią do weta, niestety nie dostałam wieści, co wet powiedział - mam nadzieję, że jutro uda mi się z nimi skontaktować . :) No to super. Już szukam innego jamnika dla tej pani! Bardzo się cieszę, że jesteś po ostatnim info, że masz dość wszystkiego zrobiło się jakoś pusto. Quote
taxelina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Pewnie znacie nasza strone Jamniki i mixy szukaja domow ? Jesli tak to moze by dodac jamnisie do dzialu: w nowym domu ? Quote
Recommended Posts