DEVIL-1 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='lonka']zadnej hodowli tu nie reklamowalam:roll:a posty wczesniejsze dotyczyli konkretnie jednej osoby i jej zachowania,kto uwaznie czytał to wie.Amen.[/quote] Dziwne mam inne wrażenie:crazyeye: i o to chyba w tej całej sprawie chodzi:diabloti: a moje wcześniejsze posty dotyczyły prowokatorskiego i obraźliwego zachowania kilku osób.AMEN!!!
lonka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Rokitnik ja sie wcale nie "laduje'':evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zle mnie zrozumialas.:razz:ja mam prośbe do ciebie:roll:tu na forum wszyscy się znaja kto kim jest;)może coś powiesz nam o sobie,swoich pieskach,pokazesz ich nam.Latwiej jest rozmawiac z kimś kogo się zna;)nie uważasz?Ja tu też nie mam zadnych podteksów;)
rokitnik Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='lonka']Rokitnik ja sie wcale nie "laduje'':evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zle mnie zrozumialas.:razz:ja mam prośbe do ciebie:roll:tu na forum wszyscy się znaja kto kim jest;)może coś powiesz nam o sobie,swoich pieskach,pokazesz ich nam.Latwiej jest rozmawiac z kimś kogo się zna;)nie uważasz?Ja tu też nie mam zadnych podteksów;)[/quote] Nie mam shitzu - kiedyś miałam dwa. Bywam na wystawach jako obserwator i czasami w innej "służbowej funkcji" W wasze dyskusje wlączam się tylko czasami, chociaż znam większość Waszych piesków. I chyba na razie nie mam ochoty, aby się przedstawiać z imienia i nazwiska, Może wtedy, gdy atmosfera będzie mniej napastliwa... Ale na pewno spotkamy się na wystawie (a może i na ringu) :)
flashka-g Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Najwazniejsze to ze w rasie SHih tzu zdarzaja sie konkretni normalni ludzie, ktorzy naprawde wiedza co chca osiagnac i staraja sie z calych sił o dobro tej rasy. Niestety zdarzaja sie i wyjątki..co za wszelka cene chca skłócić hodowców co jest po prostu przykre. Na szczescie hodowcy nie sa głupi i wiedza gdzie lezy ..a wlasciwie u kogo lezy przyczyna:lol:
lonka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='rokitnik']Nie mam shitzu - kiedyś miałam dwa. Bywam na wystawach jako obserwator i czasami w innej "służbowej funkcji" W wasze dyskusje wlączam się tylko czasami, chociaż znam większość Waszych piesków. I chyba na razie nie mam ochoty, aby się przedstawiać z imienia i nazwiska, Może wtedy, gdy atmosfera będzie mniej napastliwa... Ale na pewno spotkamy się na wystawie (a może i na ringu) :)[/quote]Rokitnik sorki,mozesz na mnie się obrazic ale ja nic do ciebie nie mam,tylko latwiej jest wypowiadac sie na forum ananimowo,sztuka jest pisac ja jako ja i wymieniac swoje poglady i wcale nie trzeba w tym wypadku pisac z imienia i nazwiska.
DEVIL-1 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='flashka-g']Najwazniejsze to ze w rasie SHih tzu zdarzaja sie konkretni normalni ludzie, ktorzy naprawde wiedza co chca osiagnac i staraja sie z calych sił o dobro tej rasy. Niestety zdarzaja sie i wyjątki..co za wszelka cene chca skłócić hodowców co jest po prostu przykre. Na szczescie hodowcy nie sa głupi i wiedza gdzie lezy ..a wlasciwie u kogo lezy przyczyna:lol:[/quote] Masz świętą rację czego dowód dają -o dziwo nieskłóceni hodowcy- w mailach do mnie widocznie "nie są głupi i wiedzą gdzie leży...." a prowokację wyczuli na kilometr i "u kogo leży przyczyna" i dlaczego także:evil_lol:
flashka-g Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 a to dziwne bo ja tez mam okazje czytac maile od roznych hodowcow i na pewno nie o tej tresci co ty:evil_lol:
DEVIL-1 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='flashka-g']a to dziwne bo ja tez mam okazje czytac maile od roznych hodowcow i na pewno nie o tej tresci co ty:evil_lol:[/quote] Dziwny przypadek hodowcy mail-ujący z handlerką i te maile pewnie akurat od hodowców shih-tzu na mój temat:shake: idź dziewczyno spać ty już śnisz DOBRANOC
flashka-g Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 gdybys chciał wiedziecz czy chiała bo juz nie wiem czy jestes facetem czy kobietą moze to i owo:cool3: bo raz sie bronisz swoim mężem a raz sama wystawiasz sie na swiat, jetsem osoba publiczna dosyć znaną w kynologii, wystawiam psy normalnym ludziom, hodowcom i sędziom. Ale to ty idz spać spokojnie...bo o Tobie to tesh juz wszyscy wiedza cieszysz sie nawet niezla sława...szkoda ze od tej gorszej strony:diabloti: ;) a czy ja napsiałam czy ja kims mailuje tak aporopos?? <lol2>
DEVIL-1 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='flashka-g']gdybys chciał wiedziecz czy chiała bo juz nie wiem czy jestes facetem czy kobietą moze to i owo:cool3: bo raz sie bronisz swoim mężem a raz sama wystawiasz sie na swiat, jetsem osoba publiczna dosyć znaną w kynologii, wystawiam psy normalnym ludziom, hodowcom i sędziom. Ale to ty idz spać spokojnie...bo o Tobie to tesh juz wszyscy wiedza cieszysz sie nawet niezla sława...szkoda ze od tej gorszej strony:diabloti: ;) a czy ja napsiałam czy ja kims mailuje tak aporopos?? <lol2>[/quote] Dla twojej niezaspokojonej ciekawości jestem facetem, jesteś osobą publiczną... ha ha dobre,a przed kim czy przed czym ja miałbym się bronić mhhhh????spytam Ministra Sprawiedliwości ha ha,sen to ja mam spokojny martw się o swój a te przenoszone śpiewki o cieszeniu się złą sławą i to że o mnie już wszyscy wiedza...dziecko kogo ty straszysz ja żyję sporo dłużej od ciebie w gorszym świetle to widzą mnie 2 ulice na krzyż w Opolu i bardzo się z tego powodu cieszę bo nawet wiem dlaczego.....No i na koniec ty może z "nikim nie mailujesz"ale ktoś tobą manipuluje i tylko taka młoda osoba jak ty da się w takie jak ty to mówisz g...... wrobić.Nie chce mi się z toba więcej na tym forum polemizować nie mój przedział wiekowy zresztą dziwię się sam sobie że ja z tobą wogóle rozmawiam,nie obchodzą mnie twoje i twoich znajomków osądy są dla mnie większe autorytety jeżeli chodzi o rasę Shih-Tzu i zapewniam cię że z nimi skłóceni nie jesteśmy wręcz przeciwnie ...wię dalej udowadniajcie,snujcie,planujcie i co tam jeszcze chcecie a i tak wszystko rozstrzygnie się na ringu i w oczach sędziów nno.. ale to ty chyba wiesz jak taką znaną handlerką jesteś.Mimo wszystko życzę powodzenia na ringach:evil_lol:
flashka-g Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Z tego co wiem jestem osobą pełnoletnią i nikt nie ma wpływu na moje słowa. Niestety widocznie mam wiecej szarych komorek niz niektorzy i co najwazniejsze oczy i uszy i widze na wystawie co widze a tym bardzie slysze.... Pozatym nawet nie wiem kim jestes bo cie nie znam i w zyciu cie człowieku na oczy nie widzialam. Widze taki zdziadziały juz jestes i masz swoje zwiedniete teorie na świat..a niestety własnie w młodzieży siła:cool3: Wogole ty chyba nie wiesz o czym mowa na to wyglada:diabloti: :eviltong:
lonka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='flashka-g']Z tego co wiem jestem osobą pełnoletnią i nikt nie ma wpływu na moje słowa. Niestety widocznie mam wiecej szarych komorek niz niektorzy i co najwazniejsze oczy i uszy i widze na wystawie co widze a tym bardzie slysze.... Pozatym nawet nie wiem kim jestes bo cie nie znam i w zyciu cie człowieku na oczy nie widzialam. Widze taki zdziadziały juz jestes i masz swoje zwiedniete teorie na świat..a niestety własnie w młodzieży siła:cool3: Wogole ty chyba nie wiesz o czym mowa na to wyglada:diabloti: :eviltong:[/quote]flachi czlowiek o tak "wysokiej intelegencji i kulturze" to bardzo ciezko myśli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
flashka-g Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 wiesz szczescie ze sędizowie oceniaja psy a nie ludzi...bo niketorzy to powinni miec zakaz wstepu na wystawy. Jezdze juz tyle lat na wystawy, zawsze kojarze je z samymi dobrymi rzeczami. Wystawiam setki psow, u setek sędziów, setki razy wygrywalam. Ale naprawde to tylko kilka razy spotkalam sie z przykroscia na ringu- gdzie np. konkurencja specjalnie depta Ci psa, głupie teksty i chodzenie od hodowcow do hodowcow i rozsiewanie plotek na temat kazdego i jego psa. Nie wiem jakiej zasadzie ma to służyć. Mam w przyszłosci zdawac egamin sędziowski..ale szczerze mi sie odechciewa- tym bardziej ze chce to uwienczyc na IX grupe. Naprawde podziwiam sędziów ze czasami nie maja ochoty komuś strzelic w łeb.
DEVIL-1 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='flashka-g']Z tego co wiem jestem osobą pełnoletnią i nikt nie ma wpływu na moje słowa. Niestety widocznie mam wiecej szarych komorek niz niektorzy i co najwazniejsze oczy i uszy i widze na wystawie co widze a tym bardzie slysze.... Pozatym nawet nie wiem kim jestes bo cie nie znam i w zyciu cie człowieku na oczy nie widzialam. Widze taki zdziadziały juz jestes i masz swoje zwiedniete teorie na świat..a niestety własnie w młodzieży siła:cool3: Wogole ty chyba nie wiesz o czym mowa na to wyglada:diabloti: :eviltong:[/quote] No to cię ładnie wychowali ...obsmarowywać d...(przepraszam za tekst innych forumowiczów)osobom starszym od siebie nie znając ich i nie widząc,:crazyeye: dziewczyno ty tym postem wyraziłam opinię sama o sobie wiedziałem że w końcu zmuszowa zapomnisz po co masz rozum....i się zapomnisz, no to która ci tego gotowca do napisania podała to już przesada w jednym się z tobą zgodzę w młodzieży siła jeszcze tylko brakuje w "mądrej" nie mam w swej naturze zapędu obrażania ludzi ale ty jesteś ciężkim przypadkiem:crazyeye: ŻAŁOŚĆ
flashka-g Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ciekawe gdzie ja komus obsmarowywuje coś?? Napisałam tylko fakty:cool3: Prawda w oczy kole:diabloti: Pozwole sobie porównać moje wypowiedzi z twoimi...i w sumie na pierwszy rzut oka widac kto tu szczyci sie niską opinia.
flashka-g Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :evil_lol: A tak wogole to moze bys sie przedstawił? Bo pisanie i ocenianianie kogoś anonimowo jest niezgodne z regulaminem forum. A pozatym swie osoby o podobnym nicku i podobnym mailu..dziwne:lol: ciekawe co na to mod
Nugatowa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Wprawdzie,to kompletnie nie mój dział, ale każdy ma prawo wypowiedzi.;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=11762"]DARKSTAR_ONE[/URL] - wyskakujesz nagle i znienacka na młodą dziewczynę ( kobietę bym rzekła), która stara sie coś osiągnąć w świecie kynologicznym, i dzięki takim osobom jak Ty traci chęci i motywacje przedewszystkim do dalszego działania. Uważam, że w młodości siła, śledząc losy Asi która każdego roku jest coraz lepsza i wkłada tp kupę wolnego czasu i poświęcenia. A Ty bezgruntownych powodów zaczynasz ją oczerniać. Twierdzać ze jest młoda naiwna i niedoświadczona. Wybacz, ale Twojego zachowania naprawdę nie mogę zrozumieć. A co do Asi : pracuj tak jak pracujesz a jeszcze nie jedno osiągniesz!;)
DEVIL-1 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='flashka-g']wiesz szczescie ze sędizowie oceniaja psy a nie ludzi...bo niketorzy to powinni miec zakaz wstepu na wystawy. Jezdze juz tyle lat na wystawy, zawsze kojarze je z samymi dobrymi rzeczami. Wystawiam setki psow, u setek sędziów, setki razy wygrywalam. Ale naprawde to tylko kilka razy spotkalam sie z przykroscia na ringu- gdzie np. konkurencja specjalnie depta Ci psa, głupie teksty i chodzenie od hodowcow do hodowcow i rozsiewanie plotek na temat kazdego i jego psa. Nie wiem jakiej zasadzie ma to służyć. Mam w przyszłosci zdawac egamin sędziowski..ale szczerze mi sie odechciewa- tym bardziej ze chce to uwienczyc na IX grupe. Naprawde podziwiam sędziów ze czasami nie maja ochoty komuś strzelic w łeb.[/quote] No to jest dobre pewnie jeździsz na wystawy dłużej niż masz lat i więcej razy wystawiałaś psy niż jesteś w stanie wymyśleć wyobraź sobie że ja i moja żona też kojarzyliśmy wystawy z dobrymi rzeczami nie jeździmy na nie od sezonu, ale niestety od momentu gdy pewne "miłe" osoby które obsarowały nam d..... a działają w kręgu hodowców z pobudek zawiści i zapewniam sytuacja ta nie ma miejsca od wystawianego obecnie przez nas psa, wystawy nie są już tak miłe i wyobraź sobie że my nie jesteśmy jedynymi w tym odczuciu odosobnionymi... dalej nie daje ci to do myślenia, tłumacze to tym że jesteś za młoda żeby zrozumieć nie słyszałaś nigdy że wina nie leży po jednej stronie ale po co lepiej oczerniać ludzi a już najlepiej jak się ich nie zna przypominam bo cała ta zabawa zaczyna mnie męczyć że oczernianie nie mając ku temu pewnych podstaw jest karalne...
DEVIL-1 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='Nugatowa']Wprawdzie,to kompletnie nie mój dział, ale każdy ma prawo wypowiedzi.;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=11762"]DARKSTAR_ONE[/URL] - wyskakujesz nagle i znienacka na młodą dziewczynę ( kobietę bym rzekła), która stara sie coś osiągnąć w świecie kynologicznym, i dzięki takim osobom jak Ty traci chęci i motywacje przedewszystkim do dalszego działania. Uważam, że w młodości siła, śledząc losy Asi która każdego roku jest coraz lepsza i wkłada tp kupę wolnego czasu i poświęcenia. A Ty bezgruntownych powodów zaczynasz ją oczerniać. Twierdzać ze jest młoda naiwna i niedoświadczona. Wybacz, ale Twojego zachowania naprawdę nie mogę zrozumieć. A co do Asi : pracuj tak jak pracujesz a jeszcze nie jedno osiągniesz!;) Proszę sprawdzić jak ta osoba oczernia mnie i moją żonę dowód kilka stron wcześniej a jak się przed chwilą okazało wcale nas nie znając no jak to dla pani lub pana jest w porządku to coś chyba ze mna nie tak i całą tą sprawę zgłaszam do WIND bo zaczyna mnie już to męczyć
DEVIL-1 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='flashka-g']:evil_lol: A tak wogole to moze bys sie przedstawił? Bo pisanie i ocenianianie kogoś anonimowo jest niezgodne z regulaminem forum. A pozatym swie osoby o podobnym nicku i podobnym mailu..dziwne:lol: ciekawe co na to mod[/quote] Kto tu mówi o ocenianiu ty mnie i moją żonę już od kilku dni oczerniasz i czas się tym zająć na poważnie...
flashka-g Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Niesety sprawa ta juz jest u Wind wczesniej:)) Tylko ze ja pisze co mysle i siwterdzam fakty i nie pisze tego anonimowo i tu masz problem:))) Nie wiem gdzie ty widzisz tu jakies oskarżenia skierowane w Twoja strone??? I nikogo nie oczerniam, tylko to Ty własnie to robisz w kierunku mojej osoby.
DEVIL-1 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='flashka-g']Niesety sprawa ta juz jest u Wind wczesniej:)) Tylko ze ja pisze co mysle i siwterdzam fakty i nie pisze tego anonimowo i tu masz problem:))) Nie wiem gdzie ty widzisz tu jakies oskarżenia skierowane w Twoja strone??? I nikogo nie oczerniam, tylko to Ty własnie to robisz w kierunku mojej osoby.[/quote] Z twoich kilku ostatnich postów wynika że ty nie wiesz do kogo piszesz a wiesz chociaż o czym, nie odwracaj teraz kota ogonem trzebabyło nie atakować nas wcześniej ja też stwierdzam fakty,i według ciebie nie ma oskarżeń zobaczymy o tym zadecyduje już ktoś mądrzejszy w tych sprawach ode mnie i bynajmniej nie mam na myśli wind powtarzam oczernianiem bez podstaw jest karalne kończe pisanie na tym forum narazie do czasu aż spawą nie zajmą się inni....
flashka-g Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 wogóle jaką żone o co chodzi?? Czy ja napisałam gdzies tu ze dana pani X czy pan X??? Opisałam tylko sytuacje jaka sie wydarzyla w Warszawie, wyraziłam swoje zdanie na ten temat, a jezeli wiem to forum jest opowiednim miejscem od tego. A ty anonimowo zaczełes mnie zjezdzac i poniżać. Atak konczy sie atakiem... na szczescie ja nie biore sobie takich pierdół do serca i nie daje sie Tobie sprowokować bo łatwo wywnioskowac że tylko na to czekasz. Bo właśnie najcześciej tacy anonimowi użytkownicy jak ty loguja sie tylko na forum po to żeby zrobić zadyme- wszystko odbywa sie na podobnej zasadzie. A potem udają wielce pokrzydzownych i szukają winnych.
slaweknowicki Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Witam Przepraszam na początku , że piszę te słowa ale czytając kilka ostatnie stron ,odnoszę wrażenie że jestem w pisakownicy wśród dzieci kłócących się o zabawkę .Taka drobna sugestia do tego wąskiego grona ,tak zajadle jadącego na siebie , wymieńcie się na priv swoimi numerami tel. i załatwcie wszystkie sprawy indywidualnie a nie pierzecie swoje brudy na forum .Myślę , że innych , tak samo jak mnie nie interesuje to, kto czyjego psa podeptal i kto o kim co mówi .Jesteście dorosłymi ludźmi , a sprawy załatwiacie jak przedszkolaki . Może stwórzcie specjalnie dla swoich potrzeb oddzielną stronę pod tytułem "KŁÓTNIE I PLOTY PROSTO Z RINGU" Dziękuję za uwagę
sunoftybet Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 jestem nowym użytkownikiem pozdrawiam wszystkich:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts