slaweknowicki Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='rokitnik']Gratulacje dla Ciebie i Twojego psa. To wspaniale, że psy z Polski pokazują się i wygrywają za granicą![/quote] Marcin oficjalne gratulacje dla Ciebie i Karmela ,oby tak dalej .Dolączam się też do słów Rokitnik , miło jak "nasze" psy wygrywają zagraniczne wystawy ps kto się wybiera do Leszna?? pozdrawiam
EwikB Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='slaweknowicki']Marcin oficjalne gratulacje dla Ciebie i Karmela ,oby tak dalej .Dolączam się też do słów Rokitnik , miło jak "nasze" psy wygrywają zagraniczne wystawy [/quote] Gratuluję i popieram;) :evil_lol:
Marcin M Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 W imieniu swoim jak i mojego "frędzla" dziękuję za gratulacja. Żałuję tylko, że tak późno się zdecydowałem na zagraniczne wystawy ale następnym razem tego błędu nie popełnię:evil_lol: .
Marcin M Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='EwikB']Gratuluję i popieram;) :evil_lol:[/quote] A Pani kiedy i gdzie się wybiena na Litwę ze swoimi laskami??? :p Rozmawialiśmy o tych wypadach w Grudziądzu i jakoś się nie dogadaliśmy ;) .
EwikB Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Marcin M']W imieniu swoim jak i mojego "frędzla" dziękuję za gratulacja. Żałuję tylko, że tak późno się zdecydowałem na zagraniczne wystawy ale następnym razem tego błędu nie popełnię:evil_lol: .[/quote] Mówia ze Nigdy nie jest za póżno ...:evil_lol: :evil_lol:;)
EwikB Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Marcin M']A Pani kiedy i gdzie się wybiena na Litwę ze swoimi laskami??? :p Rozmawialiśmy o tych wypadach w Grudziądzu i jakoś się nie dogadaliśmy ;) .[/quote] Myślę o Kaunas ale to jeszcze nic pewnego, jak cos to dam znać
AngelOfDeath Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='slaweknowicki']ps kto się wybiera do Leszna?? [/quote] jaaaa jaaaa ... ja bede :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
aneta21 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 czy ktos wybiera sie na wysttawe do Bytomia??? pozdrawiam:lol:
Marcin M Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='EwikB']Myślę o Kaunas ale to jeszcze nic pewnego, jak cos to dam znać[/quote] Hmmm, Kaunas kusząca propozycja i jeszcze z taką osobą jechać. Czekam na wiadomość:lol:
karolayna Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 a powracając na krajowe :evil_lol: to kto będzie w Radomiu i Lublinie, mi dzisiaj przyszlo potwierdzenie na radom ale napisali ze nie zaplacone a zapolacone juz dawno mielismy :roll::roll:
slaweknowicki Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='AngelOfDeath']jaaaa jaaaa ... ja bede :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] to do zobaczenia za dwa tygodnie w lesznie a tak na marginegie ,Twój Angel jest boski ,powderek też niczego sobie ... pozdrawiam
lonka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='aneta21']czy ktos wybiera sie na wysttawe do Bytomia??? pozdrawiam:lol:[/quote]Ja ze swoja najmlodsza;)A ty tez? Widze ze w Lesznie bedzie troche ludzi:cool3:
karolayna Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Marcin M'][URL="http://www.jagmar.atobie.net/carmello/sygnaturka.php?fotka=30.jpg"]http://www.jagmar.atobie.net/carmello/sygnaturka.php?fotka=30.jpg[/URL] [/quote] Elvis Presley :evil_lol: [quote name='Marcin M'] [URL="http://www.jagmar.atobie.net/carmello/sygnaturka.php?fotka=32.jpg"]http://www.jagmar.atobie.net/carmell...p?fotka=32.jpg[/URL] [/quote] James Bond :evil_lol:
oktawia6 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Pozwalam sobie zamieścić zdjęcie sunieczki, która moim zdaniem jest Shih lub łudząco podobna, sunieczka przyjęta do schroniska na Paluchu ze strony Pies jedynem stworzeniem na ziemi Paluchowa (strona główna dział nowe psy na paluchu 1 kwietnia pozycja nr 2 [IMG]http://www.psy.warszawa.pl/2006/images2006/nowepsy2006/2006-04-01/1014_06.jpg[/IMG] już Buldożek był, Shar-Pei, Jamniczki, Pudelki, Ratlerki i York też teraz ona:shake: może którego z Was zainteresuje. Przepraszam, że wklejam ją tu ale w Waszej rasie nie ma Shih w potrzebie;) , pozdr.
SuperGosia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='oktawia6'] [IMG]http://www.psy.warszawa.pl/2006/images2006/nowepsy2006/2006-04-01/1014_06.jpg[/IMG] [/quote] O boshe :placz: Pewnie sie nie sprzedala za 300 zl :angryy: :mad: :angryy:
oktawia6 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='SuperGosia']O boshe :placz: Pewnie sie nie sprzedala za 300 zl :angryy: :mad: :angryy:[/quote] Super Gosia-właśnie o Tobie myślałam ale jakoś na ostatnich stronach nie mogłam Cię znaleźć-co o niej sądzisz? może zadzwonić do Palucha po jakieś info o tej maleńkiej Shih i coś zrobić? Razem coś wymyślimy:roll:
orasek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='oktawia6']Super Gosia-właśnie o Tobie myślałam ale jakoś na ostatnich stronach nie mogłam Cię znaleźć-co o niej sądzisz? może zadzwonić do Palucha po jakieś info o tej maleńkiej Shih i coś zrobić? Razem coś wymyślimy:roll:[/QUOTE] Ja znam kogos kto by ją chciał, dziewczynka ma 9 lat i jej mama szuka ze schroniska pieska dla niej na przyjęciny, tylko że ja nie pojade do wawy bo za daleko, ale może jakos wspólnymi siłami przez wyjazdy na wystawy czy jakoś tak trafiłaby do mnie? Kto może ją zabrac i przechować? Może ma ktoś jakiś pomysł jak ją dostarczyć na pomorze? Może sie ktoś tu wybiera w te okolice z tej wawy? :roll:
Marcin M Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='karolayna']Elvis Presley :evil_lol: James Bond :evil_lol:[/quote] Karolayna tak świetnie poszło Ci nazwanie dwóch maluchów a co z trzecim??? Czyżby zabrakło Ci weny twórczej??:evil_lol:
oktawia6 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='orasek']Ja znam kogos kto by ją chciał, dziewczynka ma 9 lat i jej mama szuka ze schroniska pieska dla niej na przyjęciny, tylko że ja nie pojade do wawy bo za daleko, ale może jakos wspólnymi siłami przez wyjazdy na wystawy czy jakoś tak trafiłaby do mnie? Kto może ją zabrac i przechować? Może ma ktoś jakiś pomysł jak ją dostarczyć na pomorze? Może sie ktoś tu wybiera w te okolice z tej wawy? :roll:[/quote] [IMG]http://www.psy.warszawa.pl/2006/images2006/nowepsy2006/2006-04-01/1014_06.jpg[/IMG] Super Gosia !!! Nie zebrałabyś w razie co ze mną na Paluch po info lub jak chociaż telefonicznie czy ona tam jeszcze jest? W razie co coś by się zorganizowało dla Oraska:roll: Daj znak koniecznie, jesteś z Warszawy jak ja i zauważyłam, że też masz serce dla zwierząt:loveu:
AngelOfDeath Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='slaweknowicki']to do zobaczenia za dwa tygodnie w lesznie a tak na marginegie ,Twój Angel jest boski ,powderek też niczego sobie ... pozdrawiam[/quote] ciesz sie ze sie Tobie podoba pozdroovki
SuperGosia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='oktawia6'] Super Gosia !!! Nie zebrałabyś w razie co ze mną na Paluch po info lub jak chociaż telefonicznie czy ona tam jeszcze jest? W razie co coś by się zorganizowało dla Oraska:roll: Daj znak koniecznie, jesteś z Warszawy jak ja i zauważyłam, że też masz serce dla zwierząt:loveu:[/quote] Napisaław Ci PW. I nawet się próbuję dodzwonić - na razie bezskutecznie :mad:
SuperGosia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Dodzwoniłam się. I jest tak jak Ci pisałam w PW, Oktawio6 :evil_lol: . Pieska już nie ma na Paluchu. ADOPCJA NIEAKTUALNA.
karolayna Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='SuperGosia']Dodzwoniłam się. I jest tak jak Ci pisałam w PW, Oktawio6 :evil_lol: . Pieska już nie ma na Paluchu. ADOPCJA NIEAKTUALNA.[/quote] jak to juz nie ma?:roll:
karolayna Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Marcin M']Karolayna tak świetnie poszło Ci nazwanie dwóch maluchów a co z trzecim??? Czyżby zabrakło Ci weny twórczej??:evil_lol:[/quote] no jakos tak mi nie przyszło do głowy kogo przypomina ten trzeci :evil_lol: no ale niech będzie Chuck Norris :evil_lol: tak jakby sie przymierzał do pólobrotu tą swoja tylnią nózką :lol: problem jeszcze w tym ze imiona nie na tą samą litere :eviltong: no chyba zeby tak dodac "Sir" przed imionami :cool3: a no i tak własciwie nie wiem czy to Panowie czy Panie?? :)
Recommended Posts