Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

BRAWO!!! MAGNAT po raz kolejny potwierdził swoja klasę. To przepiękny pies, którego urodę doceniają także poza granicami Polski :)
GRATULACJE dla Magnata, jego właścicieli i hodowcy!

Posted

WIELKIE GRATULACJE WLASCICIELOM I HODOWCZYNI MAGNATA.:lol: :lol: :lol:
Kiedys napisalam --PIEKNE MASZ DZIECI TYTUSIE , A DZISIAJ DODAM I BARDZO UTYTULOWANE!!!!!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

rokitnik napisał(a):
A co to za pies na fotce - szkoda, że nie podpisałaś Pumilo. Ma bardzo ladną "gębusię":)

Na fotce DREAM RUNNER Dilemma. Mordeczkę ma cudną :loveu:

Posted

Finał IX

Kilka zdjęć jest tutaj http://pumilo.pl/s/wystawy/jaroslaw06.html . Mojej fotoreporterki nie było ze mną i fotki robił ten, kto się do aparatu dorwał ;)

Właściciele maluszków byli rozczarowani, bo nie było konkurencji finałowych dla szczeniaczków i dla młodzieży zresztą też :shake: Finał IX grupy był na maleńkim ringu, pieski deptały sobie po ogonach. Właścicielka czarnego pudelka ganiała jak oszalała nie zważając na innych wystawców- trzeba było zobaczyć jej twarz jak schodziła z ringu z niczym...:eviltong:

Posted

zapomnialam wam jeszcze napisac:oops: dodatkowo Magnas uzyskal tytul Zwyciesca Litwy.
Pumilka reportarz jak zwykle super.Przeyznam ze twoje dzieciaczki tez.masz czym sie chwalic:loveu: Gratuluje tobie i wlasciecielce ladniutkiej mordeczki wygranej na tej wystawie!!!!:lol: :lol:

Posted

Yaki, nie ma za co. To czysta przyjemność pogapić się na psiaki :lol:
Ala, pewnie, że jestem dumna z maluszków, ale to jak one teraz wyglądają, to już w dużej mierze zasługa nowych wlaścicieli ;)

Dostałam jeszcze fotki CANDY BABY z wczoraj

Posted

pumilo napisał(a):
Yaki, nie ma za co. To czysta przyjemność pogapić się na psiaki :lol:
Ala, pewnie, że jestem dumna z maluszków, ale to jak one teraz wyglądają, to już w dużej mierze zasługa nowych wlaścicieli ;)

Dostałam jeszcze fotki CANDY BABY z wczoraj

Pumilka Candy slicznota:cool3: a te rzeski kokietki:loveu: zgodze sie z toba ze nie wystarczy miec dobrego pieska ale trzeba o niego dbac i pielegnowac.;) gratuluje pumilka dzieciaczkow i ich wlascicielom tez:loveu:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu:

lonka napisał(a):
Mam swieze wiadomosci z Wilna:loveu: Magnat dostal CAC,CACIB i BOB:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Na grupie 2 miejce!!!!!!!Akurat dzisiaj skonczyl intera!!!!!Wielkie gratulacji dla wlascicieli Magnasia!!!!!!:lol: :lol: :lol:
Przyłączam się do gratulacji,życzę dalszych sukcesów!:loveu:

Posted

W NDM bede tylko z jamnikiem. Shih zostal dzis w nocy tak powygryzany, ze go wycofuje z wystawy...
Nie da sie tego nijak zaczesac. Pewnie dopiero pod koniec roku bedzie sie nadawal do pokazania :-(

Posted

Eventing Star napisał(a):
Ojej, szkoda... :( Byleby szybko włoski odrosły...

Na pewno odrosna, tyle ze teraz ma na grzbiecie 3-centymetrowego jeza :placz:
Nawet, jesli by szedl sam w klasie i tak by niczego nie dostal, a ja bym sie wstydu najadla, gyby sie mnie sedzia spytal, czemu wystrzyglam psa nozyczkami na gorze. A tak to wlasnie wyglada.

Posted

z ciekawoscia obejzalam te foty - i tu jak na dloni widac tzw. shih tzu w typie angielskim - ktore wygladaja " nieco" inaczej niz te z Wesminster...

Posted

Basia a widziałaś jak wyglada teraz pies, który dostał w ubiegłym roku BOBa na Cruft? Zaraz po Cruft zostal sprzedany do Australii i teraz wyglada zupełnie inaczej niż w Anglii. Na początku marca była nawet z jego powodu zadyma na tym angielskim forum, bo nowy właściciel wstawił fotkę Gucciego i się zaczęło :mad: Kurde, nie mogę dać linka do tego topiku, bo to jest część tylko dla zarejestrowanych, ale jak ktoś zna angielski, to polecam ;)

Posted

Tak i budowa inna i wlos i fryzurki tylko na gumeczke.A pies ktory dostal BOB z lekka szokuje.Szczenieta u nas maja dluzsze wasiska.

Posted

pumilo napisał(a):
Basia a widziałaś jak wyglada teraz pies, który dostał w ubiegłym roku BOBa na Cruft? Zaraz po Cruft zostal sprzedany do Australii i teraz wyglada zupełnie inaczej niż w Anglii. Na początku marca była nawet z jego powodu zadyma na tym angielskim forum, bo nowy właściciel wstawił fotkę Gucciego i się zaczęło :mad: Kurde, nie mogę dać linka do tego topiku, bo to jest część tylko dla zarejestrowanych, ale jak ktoś zna angielski, to polecam ;)

Rzuć linka, ja chętnie poczytam :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...