karolayna Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 jak tak mozna :placz:?? dlaczego tylko jedno ?? :-(
pumilo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Magnaś, Małgosia i Robert GRATULACJE!!! :multi: To ja z wystawy wczorajszej też jedną foteczkę dam. Reszta poźniej :evil_lol:
rokitnik Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 BRAWO!!! MAGNAT po raz kolejny potwierdził swoja klasę. To przepiękny pies, którego urodę doceniają także poza granicami Polski :) GRATULACJE dla Magnata, jego właścicieli i hodowcy!
rokitnik Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 A co to za pies na fotce - szkoda, że nie podpisałaś Pumilo. Ma bardzo ladną "gębusię":)
Yaki Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 WIELKIE GRATULACJE WLASCICIELOM I HODOWCZYNI MAGNATA.:lol: :lol: :lol: Kiedys napisalam --PIEKNE MASZ DZIECI TYTUSIE , A DZISIAJ DODAM I BARDZO UTYTULOWANE!!!!!!!:multi: :multi: :multi:
Em-ka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 MUszę przyznać, że te shih tzaki były pięknie przygotowane i ładnie wystawione :)
pumilo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 rokitnik napisał(a):A co to za pies na fotce - szkoda, że nie podpisałaś Pumilo. Ma bardzo ladną "gębusię":) Na fotce DREAM RUNNER Dilemma. Mordeczkę ma cudną :loveu:
karolayna Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 ja mam nadzieje że na stronce Pumilo sie pokaze jakis fotoreportaz z wystawy :lol:??
pumilo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Finał IX Kilka zdjęć jest tutaj http://pumilo.pl/s/wystawy/jaroslaw06.html . Mojej fotoreporterki nie było ze mną i fotki robił ten, kto się do aparatu dorwał ;) Właściciele maluszków byli rozczarowani, bo nie było konkurencji finałowych dla szczeniaczków i dla młodzieży zresztą też :shake: Finał IX grupy był na maleńkim ringu, pieski deptały sobie po ogonach. Właścicielka czarnego pudelka ganiała jak oszalała nie zważając na innych wystawców- trzeba było zobaczyć jej twarz jak schodziła z ringu z niczym...:eviltong:
karolayna Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 fotki jak zwykle super :lol: ja mam taka nadzieję ze juz niedlugo ja tez sie gdzies znajde na takiej focie z wystawy :evil_lol:
lonka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 zapomnialam wam jeszcze napisac:oops: dodatkowo Magnas uzyskal tytul Zwyciesca Litwy. Pumilka reportarz jak zwykle super.Przeyznam ze twoje dzieciaczki tez.masz czym sie chwalic:loveu: Gratuluje tobie i wlasciecielce ladniutkiej mordeczki wygranej na tej wystawie!!!!:lol: :lol:
pumilo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Yaki, nie ma za co. To czysta przyjemność pogapić się na psiaki :lol: Ala, pewnie, że jestem dumna z maluszków, ale to jak one teraz wyglądają, to już w dużej mierze zasługa nowych wlaścicieli ;) Dostałam jeszcze fotki CANDY BABY z wczoraj
lonka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 pumilo napisał(a):Yaki, nie ma za co. To czysta przyjemność pogapić się na psiaki :lol: Ala, pewnie, że jestem dumna z maluszków, ale to jak one teraz wyglądają, to już w dużej mierze zasługa nowych wlaścicieli ;) Dostałam jeszcze fotki CANDY BABY z wczoraj Pumilka Candy slicznota:cool3: a te rzeski kokietki:loveu: zgodze sie z toba ze nie wystarczy miec dobrego pieska ale trzeba o niego dbac i pielegnowac.;) gratuluje pumilka dzieciaczkow i ich wlascicielom tez:loveu:
ELSING Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: lonka napisał(a):Mam swieze wiadomosci z Wilna:loveu: Magnat dostal CAC,CACIB i BOB:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Na grupie 2 miejce!!!!!!!Akurat dzisiaj skonczyl intera!!!!!Wielkie gratulacji dla wlascicieli Magnasia!!!!!!:lol: :lol: :lol:Przyłączam się do gratulacji,życzę dalszych sukcesów!:loveu:
SuperGosia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 W NDM bede tylko z jamnikiem. Shih zostal dzis w nocy tak powygryzany, ze go wycofuje z wystawy... Nie da sie tego nijak zaczesac. Pewnie dopiero pod koniec roku bedzie sie nadawal do pokazania :-(
Eventing Star Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Ojej, szkoda... :( Byleby szybko włoski odrosły...
SuperGosia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Eventing Star napisał(a):Ojej, szkoda... :( Byleby szybko włoski odrosły... Na pewno odrosna, tyle ze teraz ma na grzbiecie 3-centymetrowego jeza :placz: Nawet, jesli by szedl sam w klasie i tak by niczego nie dostal, a ja bym sie wstydu najadla, gyby sie mnie sedzia spytal, czemu wystrzyglam psa nozyczkami na gorze. A tak to wlasnie wyglada.
pumilo Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Fotki shih tzu z Crufts 2006 można zobaczyć w tym topiku na angielskim forum szitzaczkowym http://www.santosha.co.uk/forums/index.php?showtopic=8012 A tutaj wyniki http://www.santosha.co.uk/forums/index.php?showtopic=8007
Baha Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 z ciekawoscia obejzalam te foty - i tu jak na dloni widac tzw. shih tzu w typie angielskim - ktore wygladaja " nieco" inaczej niz te z Wesminster...
pumilo Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Basia a widziałaś jak wyglada teraz pies, który dostał w ubiegłym roku BOBa na Cruft? Zaraz po Cruft zostal sprzedany do Australii i teraz wyglada zupełnie inaczej niż w Anglii. Na początku marca była nawet z jego powodu zadyma na tym angielskim forum, bo nowy właściciel wstawił fotkę Gucciego i się zaczęło :mad: Kurde, nie mogę dać linka do tego topiku, bo to jest część tylko dla zarejestrowanych, ale jak ktoś zna angielski, to polecam ;)
Yaki Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Tak i budowa inna i wlos i fryzurki tylko na gumeczke.A pies ktory dostal BOB z lekka szokuje.Szczenieta u nas maja dluzsze wasiska.
Eventing Star Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 pumilo napisał(a):Basia a widziałaś jak wyglada teraz pies, który dostał w ubiegłym roku BOBa na Cruft? Zaraz po Cruft zostal sprzedany do Australii i teraz wyglada zupełnie inaczej niż w Anglii. Na początku marca była nawet z jego powodu zadyma na tym angielskim forum, bo nowy właściciel wstawił fotkę Gucciego i się zaczęło :mad: Kurde, nie mogę dać linka do tego topiku, bo to jest część tylko dla zarejestrowanych, ale jak ktoś zna angielski, to polecam ;) Rzuć linka, ja chętnie poczytam :loveu:
Recommended Posts